|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sluz in krvave nitke v blatu?
26.8.2008 14:11:15   
julči
Živ,

naša 3 in pol m stara user posted image ima alergijo (dokazano) na KM, sedaj sem že dva meseca na strogi dieti-polno dojim, ne jem niti jajc, niti izdelke ki vsebujejo jajca, skratka zelo pazim. Mala lepo pridobiva na teži, kakala je tko na 3-5 dni 1x, normalno blato barve gorčica, danes ponoči pa driska, kakala 2x, zelo vodeno, zelenkasto blato s sluzjo in krvavimi nitkami in dopoldan enako. Kaj bi lahko bilo? lahko je kakšna bakterija, je lahko kaj povezano tudi s tem, da ima alergijo, da ima kakšno novo alergijo še na kaj drugega? Greva sicer na pregled a veeno tu vprašam za izkušnje. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sluz in krvave nitke v blatu?
26.8.2008 14:42:52   
manetka
Krvave nitke v blatu nastanejo zaradi preobčutljivosti črevesa na laktozo, ki je v materinem mleku, do tega pride lahko zaradi vnetega črevesa vzrok kaka trebušna viroza, lahko pa tudi zaradi kake alergije kot si že sama pisala... da ima mogoče še alergijo na kaj drugega. če je zaradi kake viroze mora biti blato precej smrdljivo, kot kaka gnila jajca, ter redko in sluzasto, ponavadi zna biti blato bolj rumene barve.
Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sluz in krvave nitke v blatu?
27.8.2008 15:39:30   
izabella1
Mogoče pa je še kako drugo živilo? imaš še polno alergenov, različno sadje, ... Je pametno da se mamice lotijo diete utrika... 

< Sporočilo je popravil izabella1 -- 27.8.2008 15:40:55 >


_____________________________

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sluz in krvave nitke v blatu?
12.9.2008 22:21:38   
annie17
Mi smo imeli točno take znake in najprej sploh nisem vedela, da gre za alergijo. Menim, da mora biti to znak alergije in potrebno bo pisati dnevnik, kar poješ in kako je blato.  Sigurno je možno ogromno alergenov, nekateri so alergični npr. na korenček, ki pa je po mnenju vseh strokovnjakov eno izmed najmanj alergenih stvari.
Jaz sem včasih mislila, da bom diplomirala iz tega dreka, potem pa se je vse skup umirilo in se preneslo na trebušne krče in na koncu sem ugotovila, da je tudi nespečnost posledica neprebavljanja prevelikih količin mleka (Pregomina), tako da se je vse skupaj izboljšalo, ko smo prešli na drugo hrano.
Bom prilepila, kar sem napisala pod drugo temo, mogoč ti bo prav prišlo:

No, jaz sem že pisala o naši čudni alergiji, ki se je kazala le na krčih (ponoči), in pogostemu zbujanju (ponoči), vsi testi uradne medicine so bili negativni, tako da smo se morali sami boriti. Smo meli srečo, da so nam dali Pregomin na recept, ki ga uživamo še danes pri 17m. Smo pa iz večje krize, ker že dnevno pojemo kak jogurt ali pa skutko ali puding.
Vsekakor priporočam bioresonančno testiranje (55evrov), da se izognete marsikateri nevšečnosti. Nam so v Rogaški rekli, da je mali alergičen na klor v vodi in bi bilo bolje, da kupujemo ustekleničeno vodo (najceneje v Lidlu; 9l = malo manj kot 1 evro). In to se je izkazalo za zelo resnično, kajti, ko smo mu mleko začeli pripravljati na tej vodi, je mali končno začel piti brez pogajanj in vsiljevanj.
Za riževo mleko mislim, da naj ne bi bilo problemov tudi, če začnete prej uporabljati kot pri 8m. Sicer ga mi nismo nikoli uporabljali, sem pa brala mamice, da so.
Jaz samo vem, da mi je žal, da sem otroka mučila do 6m samo z mlekom, da nisem prej začela uvajati drugih stvari, ker se je uvajanje pri nas tako zavleklo, da smo začeli jest komaj pri 9m (do tedaj le žitne kašice na pregominu ter doma kuhan jabolčni kompot).
Dolgo smo ohranjali 2 mlečna obroka (nekje do 13m), kar pa je bilo po mojem mnenju tudi napačno, kajti ko smo večerni obrok nadomestili s kako žemljico idr., smo končno lahko prespali od 5-7 h. To sem povedala tudi pediatrinji, pa me je samo čudno gledala, kot da sem ne vem kak specialist.
Mama test na vse preživete tegobe (pa jih ni bilo malo) in neprespane noči je: naš Tian ima sigurno intoleranco na ml.beljakovine oz. laktozo, zato prenese le določeno količino ml.izdelkov (dnevno npr. žitno kašico s Pregominom + jogurt / skutka s sadjem / puding), kaj več mu že ne paše.
Naj povem še to, da je njegova babica (moja mama) kot dojenček prenašala le kozje mleko, zdaj mleko sicer lahko uživa, a to počne v zelo majhnih količinah. Jaz pa tudi nisem navdušena nad mlekom in ml.izdelki.


Pa srečno!

(odgovor članu izabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?