sunny24
|
Punce, a vi jemljete kaka prepovedana poživila, doping in to??? Bom jst začela delat anti-doping teste, ... Pa sej sem rabla pol ure, da sem vse prebrala....UF! Glen, ja, če ne bom najdla nikjer nič pametnega, bom šla na en izletek na obalo in me boš peljala v uno trgovino na Markovc, pol gremo pa še na eno kavico! Pa bravo za srčka s pomočjo AS. A ni fajn slišat? Balonchy, trenutno ne morem še nič po trgovinah hodit, ker em na bolniški do 22.9. ko pa bom kaj najdla, ti bom pa povedala! Antonia, dobrodošla! Pa mi2 imava rok full blizu, pa tudi ti boš šla v Postojno...Lahko da bomo še cimre! Aja, pa z ajdovšne si...to je tudi tle blizu... tanci29...reči Eriku, da je prav lepo napisal in da ga pozdravljamo! Katjusa...a misliš da ti bo tvoj dragi dal kar ločitvene, če ne boš pospravla? Joj, jst bi potem že mogla kufre nardit...Pa Florjanu enga lupča, da se čimprej pozdravi! Cita...ti pošli to tvojo G nekam in ne se sekirat....Škoda živcev! Evo, še miljavžnt da bo vse OK!!!!! Oh ja, danes sem začela 15 teden, kri iz nosa mi še kar teče, ko si obrišem in bom fasala popiz... akutis. Kdaj se to konča? Bom še pol kaj napisala, zdej grem mojemu dragemu kavico skuhat in ga zbudit...
|