slovenka
|
punce zdravo, danes zjutraj sem dobila mastitis, so me zize ful ful bolele, potem ko je sel dragi v službo, pa me je začelo zelo mrazit, sem se oblekla kot sredi zime, treslo me je za znoret,pa sama s punčko... ko sem se oblekla pa naval vročine,pa čist brez moči sem bila in sem se ful bala, kdaj se bo mala prebudila in hotla na sprehod... začuda se je prebujala samo, da se je najedla, kot da bi čutila, da je mamica bolna... in je spala do enih, ko je prišel dragi domov. In meni se je takrat začuda stanje izboljšalo, po enen lekadolu in ful dojenja. Sva zadnje dni nekaj dodajala AM, ker se mi je zdelo, da nimam dovolj mleka, sploh ko mala ves dan ni hotla spati, ampak izgleda da ni tako. Tako da odslej se samo še dojimo. Glede krsta sva pa midva mislila združit otvoritev hiše in krst,ker sva se selila maja, sedaj pa karodlašava z obojim, ker bi za otvoritev rada še ful stvari poštimala. Tako da sedaj mislim, da bo najboljše narediti tako, kot Alea in še nekatere - da nič ne delamo krsta doma, ampak gremo nekam jest, otvoritev pa naj bo potem spomladi z enim piknikom. Kaj pravite?
|