Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kaj naj mu lažem da nisem verna, in da ne molim, da ne hodim k maši? Če me v nedeljo zjutraj ko grem k maši vpraša "kam pa greš mami'", mu pač rečem da grem k maši in ko ga vprašam ali greš z mano reče "ja" - kaj naj naredim, naj mu zaradi tega ker ga nočem posiljevat rečem da grem na tržnico? Ali naj neham biti to kar sem in naj neham hoditi k maši in molit ker ga nesmem posiljevat z temi stvarmi?

, kot prvo ne vem a je tako pomembno a sem tekst odebeljila al sem ga podcrtala, mislim na kaj vse se ene obesite. Kot drugo pa ne ne strinjam se s tabo, kot prvo moj otrok sploh ne bo na taki soli, ker je zal predalec, kot drugo, pa ne vem kako lahko take bedarije trosis da bo obhajan in zakajen, dimljen, mislim brez veze debatirat z nekom ki takole misli in o teh zadevah nima pojma. Takole bom rekla ne mislim se neki prerekat in prepricevat v drugo smer, ker imamo vsak svoje mnenje, ti svoje in jaz svoje in ne me ne bos prepricala v nasprotno, kot tudi jaz tebe ne bom in se tukaj odmikam od tvojih provokacij.
. Je pa vsaj eden na zeloooo dobrem glasu
.