|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet-voziček
7.9.2008 17:38:40   
miracleme
Hello, forumovke...

Zelo bom hvaležna za vsakršen nasvet glede vozička, ki ga bomo začeli uporabljati v začetku decembra. In sicer: doma imamo Peg perego Pramette (ki nima trde košare, temveč samo zimsko vrečo; ležišče za novorojnčka ni čisto ravno, ampak ima malo naklona). Za prvega otroka, ki se je rodil poleti je bil ta voziček čisto ok, sedaj pa razmišljam, da bi nam košara pozimi zelo prav prišla. Glede dokupa košare - cca. 180 € sem skeptična, v tem primeru bi se raje odločila za nov trikolesnik, v kompeletu s košaro, brez lupinic ( v mislih imam Jane slalom ali bebe confort - high treck oz. kaj v tem stilu).
Kakšen je vaš nasvet - naj omenim, da se mi je ena gospa že ponudila za odkup Peg perego pramette (niti ne po slabi ceni).

Hvala za nasvete....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet-voziček
7.9.2008 18:03:09   
Anonimen
Vsi  s katerimi sem se do sedaj pogovarjala ali pa brala njihove prispevke so si edini, da mora novorojenček ležat na ravni površini in torej športni del vozička, ki se ne poleže v popolnoma raven položaj za novorojenčka ni primeren. Tako da sem glede na to, da bom začela voziček uporabljat decembra in da se športni del ne poleže čisto v vodoravni položaj, kupila tudi trdo košaro (ne lupinice), ki jo lahko s pritiskom na 2 knofka enostavno snamem z ogrodja in nesem v stanovanje.

(odgovor članu miracleme)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim za nasvet-voziček
7.9.2008 18:45:17   
miracleme
Pozdravljena, Otika....
Midve se srečava pa tudi pri decemberkah, a? Hvala za tvoj nasvet. Zanima pa me kateri voziček imaš in katero košaro si kupila? Cena,...

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim za nasvet-voziček
7.9.2008 19:01:42   
Anonimen
Imam Mutsy-ja 4-riderja (ogrodje, košaro in športni del) ... to troje naju je skupaj prišlo 570€. Zaenkrat ga vozim samo po stanovanju, pa sem super zadovoljna, ker je blazno okreten, brez problema se zloži s športnim delom vred, športni del se obrača v obe smeri, sedež je prostoren, velika napihljiva kolesa ima za po vseh terenih, ...
Drugače sem nekje pri decembrkah08 prilepila eno slikico, če te zanima. user posted image

(odgovor članu miracleme)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prosim za nasvet-voziček
7.9.2008 20:35:00   
Naja30
Mi imamo tudi PP Pramette, pa se ga da čisto do ravnega spustiti. user posted image  Moja hčerka je rojena konec novembra in sem jo vozila vso zimo v njemu. Ležišče je ravno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prosim za nasvet-voziček
8.9.2008 8:59:36   
katja_p
Tud js sm mnenja, da je fajn za novorojenčka, če je na ravni podlagi in sem zato tudi kupila košaro. Vzela sem cel komplet: košara, lupinica, športni del; Jane Nomad

Všeč mi je, ker je lepo vodjiv, enostavno se ga da zložit, in z lahkoto snamem (ali pritrdim) košaro ali lupinico z njega.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prosim za nasvet-voziček
9.9.2008 21:47:36   
Čarli08
Jaz sem tudi za košaro, posebej jeseni/pozimi. Se pa cene gibljejo nekje do 600 EUR za komplet - športni del + košara.
Sem precej prebrala in se kaj kmalu odločila, da bomo košaro absolutno imeli, da bo tamali na ravnem in toplem; bomo pa kakšno drugo stvar (recimo ležalnik) izpustili

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prosim za nasvet-voziček
10.9.2008 15:31:47   
Nina00
Naš je rojen decembra, pa smo bili brez košare, ker se hrbtišče spusti povsem v vodoraven položaj. Kupili pa smo zimsko vrečo, ki je prišla prav še naslednjo zimo. Pa smo bili celo zimo veliko zunaj. Se je super obneslo. Nekje do starosti 7 mesecev se je brez pritoževanja vozil v povsem ležečem položaju, ker je imel iz vozička kar dober razgled (česar pa v košari ni). Tako smo začeli nagib uporabljati res šele, ko se je sam začel posedati.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prosim za nasvet-voziček
11.9.2008 9:58:55   
katarinas
Košaro je smiselno kupiti tudi za poleti in ne samo pozimi, saj je važno to, da novorojenček leži na trdi in ravni podlagi - sama sem imela avtosedež za voziček Jane, ki se položi tako, da je kot košara in ko otročiček malo zraste, se lahko tudi malo dvigne vzglavje...v glavnem se lahko uporablja kot avtosedež in košara vse do 13 kg...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?