špelin@
|
Ej, sem pozabila vprašat: Estrella*, kako je pa tvojemu sinku všeč v šoli? Če si že pisala o tem, ne zamerit, za nazaj sem bolj površno brala nina7, super, da Gaja zdaj papca na daljši razmak CatJa, tudi pri nas nismo verni in otrok ne bomo krstili, čeprav sem jaz krščena (pojma nima zakaj - moji so bili vsi ta rdeči , cerkve ni nihče obiskoval, kolikor nazaj pomnim), mož pa ima celo nekaj drugih zakramentov (tudi njegovi so bili ta rdeči, da ne bo kdo rekel, kako je bilo v ex-YU slabo za cerkev ). Mene moj krst moti, ker mi krščanska vera ne leži, ampak ne vem, če se da od-krstit, pa brez zamere, spoštujem vse verne. Jutri gresta moji dve frajli obe prvič Mala pika prvič v vrtec, velika pa prvič v novo šolo. Pa da ne bom samo jamrala, se bom še pohvalila: naš mali bibek je preteklo noč spet lepo prespal (kot pred vsem tistim sr.a.njem): zaspal ob pol desetih, spal do pol štirih, pojedel in spal do sedmih Ne računam preveč, da bo tudi današnja noč takšna, me pa veseli, da je vsaj spet 1x ratalo
|