Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:41:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Itak sem edina prisotna tuki gor...no pa se ursi, tko da si zdej sigurno kaj zasluzim prisotna že prisotna, sam ne vem kako je s prisebnostjo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:42:09
|
|
|
|
Lanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Nc, zdej mam pa feeling da sem ze cel siht oddelala tukaj, pa sem ze mal utrujena... Se vam jutri kaj oglasim. Prav? cel šiht? bi rekla kaka mamca, se pa vidi, da si mlada punca (no, k da sm jst pa grozno stara ) Mlada, ja ....ne vem, ne vem....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:43:12
|
|
|
|
jencili
|
no tko. Zdej pa povejte a bo dons kaka tema padla al grem rajš spet ob 10-ih spat?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:43:22
|
|
|
|
Lanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Itak sem edina prisotna tuki gor...no pa se ursi, tko da si zdej sigurno kaj zasluzim prisotna že prisotna, sam ne vem kako je s prisebnostjo Zdele skor da nisem vec...grem pod tuskota, pol pa u postlco k lubitu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:44:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no tko. Zdej pa povejte a bo dons kaka tema padla al grem rajš spet ob 10-ih spat? jaz bom bolj redkobesedna
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:44:12
|
|
|
|
Lanchy
|
Jst grem.....NOCKO!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:44:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Itak sem edina prisotna tuki gor...no pa se ursi, tko da si zdej sigurno kaj zasluzim prisotna že prisotna, sam ne vem kako je s prisebnostjo Zdele skor da nisem vec...grem pod tuskota, pol pa u postlco k lubitu izdajalka
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:44:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili no tko. Zdej pa povejte a bo dons kaka tema padla al grem rajš spet ob 10-ih spat? jaz bom bolj redkobesedna zakaj pa je temu tako že 2 dni
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:45:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no tko. Zdej pa povejte a bo dons kaka tema padla al grem rajš spet ob 10-ih spat? sam rs bi lahko 1 rekle
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:45:57
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili no tko. Zdej pa povejte a bo dons kaka tema padla al grem rajš spet ob 10-ih spat? jaz bom bolj redkobesedna zakaj pa je temu tako že 2 dni sam res
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:49:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili no tko. Zdej pa povejte a bo dons kaka tema padla al grem rajš spet ob 10-ih spat? sam rs bi lahko 1 rekle no pa dejmo.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:49:18
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili no tko. Zdej pa povejte a bo dons kaka tema padla al grem rajš spet ob 10-ih spat? jaz bom bolj redkobesedna zakaj pa je temu tako že 2 dni sam res a res se opravičujem
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:49:24
|
|
|
|
jencili
|
Dolenjka, zgleda bova mogle bl same spet čvekat...no pa povej, kako ste kej drugač? Zgolj v vednost...pošilje še vedno nismo dobili . Glede na napoved bi jo pa kmalu rabili? Kdaj pripelješ Stipeta sm, da se jst z njim malo pomenim na 4 oke?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:51:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, zgleda bova mogle bl same spet čvekat... zakaj same. saj smo tudi druge tu, pa nas ignorirate. Bomo pa šli spat
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:52:02
|
|
|
|
jencili
|
aja, Pina, glej da prineseš pošiljko sabo v lj. Jst se šparam...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:52:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Veš kako, to je iskana roba, lahko da jo je kdo spi*du Al pa gre za kako korupcijo Stipeta pripeljem na piknik, ko ga boste organizirali, al pa vi 3je pridite k nam pa gremo v hrib Drugač smo kar dobr, sam desanka še ni čist zalaufala, če sploh bo Ju3 dobim vago, pa jo bom zvagala kolk poje iz 1 zize in kolk iz 2. Sej mogoče ni pametno, sam moram vedet
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:52:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, zgleda bova mogle bl same spet čvekat... zakaj same. saj smo tudi druge tu, pa nas ignorirate. Bomo pa šli spat ne no
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:52:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, zgleda bova mogle bl same spet čvekat... zakaj same. saj smo tudi druge tu, pa nas ignorirate. Bomo pa šli spat OPROSTITE - ne bom več obljubim Povej Pina, kako kej pri vas? Je dons tud tko pihalo?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:53:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, Pina, glej da prineseš pošiljko sabo v lj. Jst se šparam... ne skrbi... pošiljka pride sigurno.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:54:12
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Veš kako, to je iskana roba, lahko da jo je kdo spi*du Al pa gre za kako korupcijo Stipeta pripeljem na piknik, ko ga boste organizirali, al pa vi 3je pridite k nam pa gremo v hrib Drugač smo kar dobr, sam desanka še ni čist zalaufala, če sploh bo Ju3 dobim vago, pa jo bom zvagala kolk poje iz 1 zize in kolk iz 2. Sej mogoče ni pametno, sam moram vedet hehe ti še nisi mojga vidla, ne? Če bi ga, verjetno ne bi hribov omenjala
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:54:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, Pina, glej da prineseš pošiljko sabo v lj. Jst se šparam... ne skrbi... pošiljka pride sigurno. sam kje bo pa zdej srečanje k bo tko mrzlo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:55:03
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, Pina, glej da prineseš pošiljko sabo v lj. Jst se šparam... ne skrbi... pošiljka pride sigurno. go Pina, go Pina
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:55:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Veš kako, to je iskana roba, lahko da jo je kdo spi*du Al pa gre za kako korupcijo Stipeta pripeljem na piknik, ko ga boste organizirali, al pa vi 3je pridite k nam pa gremo v hrib Drugač smo kar dobr, sam desanka še ni čist zalaufala, če sploh bo Ju3 dobim vago, pa jo bom zvagala kolk poje iz 1 zize in kolk iz 2. Sej mogoče ni pametno, sam moram vedet hehe ti še nisi mojga vidla, ne? Če bi ga, verjetno ne bi hribov omenjala vidla, takrat v Qlandii kaj pa je narobe z njim
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:55:30
|
|
|
|
pina-1
|
pri nas pa pihalo?????? pri nas je kurlo danes sonce za znoret. Pa pri vas? a je vremo ok? dolenjka, a si ti kej pisala trontlu za vreme drugi teden.. nekam slabo kaže. Očitno mi spet ne bo dano videti KAvala
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 9.9.2008 21:56:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, Pina, glej da prineseš pošiljko sabo v lj. Jst se šparam... ne skrbi... pošiljka pride sigurno. sam kje bo pa zdej srečanje k bo tko mrzlo mogoče pa vseeno ne bo tko zlo? Bomo vidle, drugač pa bomo mal napele možgančke, pa kej stuhtale
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?