morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ful me je strah samega poroda, strah me je ce bo vse ok z , ce bom "znala" rodit ... ma strah me je predvsem te bolecine, ki nastopi med porodom... Sploh si ne znam pomagat ... na vso sreco je moja G prijazna zenska in me pomirja, kolikor se pac da, potem pa ko pridem domov in preberem kake poporodne zgodbice, me spet vse mine....in si zelim da bi moja cimvec in cimdlje "not ostala" joj...obup... Cestitke vsem mamicam Virtualna, to, kar doživljaš, je po moje čisto normalno za nas, ki gremo prvič v to. Jaz si tud želim, da moje dete kar še malo počaka, pa na trenutke me je strah. Pomaga mi, da ne berem nobenih porodnih zgodb, ker bo moja porodna izkušnja zame čisti unikat in jo želim kot tako tudi doživet, ne pa razmišljat, kaj vse bi se lahko zgodilo, šlo narobe. Čeprav še nimam izkušnje, pa mislim, da potem, ko si enkrat v procesu rojevanja, kar veš, kaj moraš, saj te telo samo vodi. Tako da, sem prepričana, da bo vse v redu, za vsak slučaj pa še nekaj za srečo.
|