dolenjka
|
Dan Evo, mi smo pojedli kosilo, no carica popoldansko malico in jaz sem zdaj v kup vrgla posodo in pospravila, oči in prineska sta šla pa še malo na sprehod. Tara je popoldan kar 2 x spala - enkrat 1h 30 min in 1x 45 min Zdaj grem pa jaz kar pod tuš, da bom ko carica zaspi, že za ekšn z vami al pa s Stipetom ready Včeraj je dobro joto skuhal, pa sem mal mislila da bi danes ponovila, da se recepta naučim Meti WB Podopustniška depra? Poznam, sem že 3x bolehala letos Razmišljam če bi se šla na Pag zdravit, pa ne vem če je pametno še enkrat to žalost potem prebolevat Larisa, PP Rocker je stolček, ampak ker je rabljen, ima zgleda mal načeta kolesca Edina stvar, ki sem jo rabljeno kupila, vse ostalo sva kupila novo in top, in zdej mije žal, da nisem tudi stolčka kupila Če bom našla nekaj na oblimat koleščka ga bom odbržala, drugače pa prodala kakšni, ki ima ploščice po tleh in šla novega kupiti. Ful mi je fajn ker ima kolesa in jo vozim za sabo ko kaj delam, tko da bi vzela PP Dinner, če pa so kolesa slaba, bom pa pač Slexa vzela, ker za tistega, ki je meni všeč, pa res nimam dinarčkov (Bloom)