Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:47:15
|
|
|
|
malenaa
|
špik - pa naj bo manca ali luka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Suskind To je sosedov kind? Ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:48:17
|
|
|
|
Pikec
|
Pikc, cist preresno si me vzela z no planning . Se privajam na novo delovno okolje. Jst resno računam z dalmatincem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pavček In Menart in Minattii in Marko Pavcek. On mi je tudi ljub.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst resno računam z dalmatincem. Bravo .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:49:13
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Suskind To je sosedov kind? Ne? Suskind: Parfum Za poseksat dobra knjiga
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:49:28
|
|
|
|
malenaa
|
na Zlobca si pozabla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa Descartes? In D kot dalmatinci. Saj pasejo k Descartu .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:50:15
|
|
|
|
Pikec
|
Bravo . Jst sem svojo polovico nardila, zdej moraš še ti svojo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:50:31
|
|
|
|
sirenetta
|
Štefančič junjor Marcel
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem svojo polovico nardila, zdej moraš še ti svojo Nic priganjaja, lepo na izi, prosim :):
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
na Zlobca si pozabla Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Zlobec je na koncu . Pikec, brisi, da ne koncamo prehitro.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:51:51
|
|
|
|
Pikec
|
Prisegam na Camillo Sitte.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Suskind: Parfum Za poseksat dobra knjiga A, slisala, brala ne. A to je nova kategorija bralnega uzitka. Uauuuuu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:53:10
|
|
|
|
Pikec
|
Nic priganjaja, lepo na izi, prosim :): Jst sem na izi, a ne vidiš sa sem spet pri Camili?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Prisegam na Camillo Sitte. Mene prevec nasiti. Itak mi pa KAmile ne sedejo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nic priganjaja, lepo na izi, prosim :): Jst sem na izi, a ne vidiš sa sem spet pri Camili? A nisi bolj za Čarlsa?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Štefančič junjor Marcel Štefancic Peter, smucarski skakalec. V Dalmaciji ga vsi poznajo .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:54:37
|
|
|
|
sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II na Zlobca si pozabla Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Zlobec je na koncu . Pikec, brisi, da ne koncamo prehitro. Pa če se ji pa mudi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
špik - pa naj bo manca ali luka Samo za Manco pa res ne vem, kam tocno jo dat. Nekam v zuto stampo, a ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:55:20
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nic priganjaja, lepo na izi, prosim :): Jst sem na izi, a ne vidiš sa sem spet pri Camili? A nisi bolj za Čarlsa? Ma prevelike uha in prestaro mamo in premlade otroke.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma prevelike uha in prestaro mamo in premlade otroke. A ti najprej sorodstvo sčekiraš ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:56:13
|
|
|
|
sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nic priganjaja, lepo na izi, prosim :): Jst sem na izi, a ne vidiš sa sem spet pri Camili? A nisi bolj za Čarlsa? Ma kaj zdaj smo spet na C-ju in Č-ju Ali smo že šli okrog in je spet od začetka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II na Zlobca si pozabla Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Zlobec je na koncu . Pikec, brisi, da ne koncamo prehitro. Pa če se ji pa mudi To se samo dela. Itak imamo pa se X,Y, W in Ž :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.9.2008 0:57:19
|
|
|
|
malenaa
|
zaspat ja
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
pustLelly28 RRali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?da (
67%)

ne (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!