Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Mislim da ni panike.

. Baba84 se zelo trudim, da gledam pozitivno. Res sem si zelo želela tega 3
, da je kar hudo in malce me špika v križu in trebuhu, zgleda da se maternica širi. Zaenkrat se še nisem nič zredila in upam, da se čim dalje ne bom nič, ker imam itak preveč kg in jih ne potrebujem nič več dodatno zraven
. Zjutraj imam malce probleme pred omaro, ker ne vem kaj naj oblečem. Sem si hlače malce predelala z gumico, ker si jih ne morem več zapeti in ko imam srajco preko se sploh ne vidi, da nimam hlač vredu zapetih. Materinsko izkaznico še imam staro, vendar je že polna. Bo pa lahko g določene podatke uporabil iz nje.
Telo se iz dneva v dan spreminja in s tem verjetno tudi reakcije.
niso nič bolele pa tud povečale se mi niso nič, dokler nsiem rodila pol pa sem bla že bl pamelca
. Mogoče bo pa tudi nosečnost potekala bp.
to je res pogled... naslednji teden imam pa pri moji G tapravi pregled.