|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
16.9.2008 18:52:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: frango

Lep pozdravček! 

Tudi tebi user posted image  Punčka ali fantek user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu frango)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
16.9.2008 18:54:56   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Lep pozdravček! 

Tudi tebi user posted image  Punčka ali fantek user posted image

Joj, spet ena začetnica, to bo še trajalo. Grem. Adijo, se vidimo jutri.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
16.9.2008 18:57:34   
frango
Ker ste me tko "napadle" nej vam bo...
Mi mamo tud enga februarčka, ki se je rodil na Valentina.
Uživajte!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
16.9.2008 18:59:41   
frango
Ni Valentinček je pa Martinček.
Zdej pa šibam, ker je treba kašico jest!
Pridne bodite in se slišmo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
16.9.2008 19:01:08   
dolenjka

Ker ste me tko "napadle" nej vam bo...
Mi mamo tud enga februarčka, ki se je rodil na Valentina.
Uživajte!

NIsmo te napadle, samo tudi me smo firbčne user posted image  

Prideta ju3 na srečanje?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu frango)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
16.9.2008 19:01:19   
frango
Jaz sem pa punčka!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
16.9.2008 19:02:14   
dolenjka

Jaz sem pa punčka!

jaz tudi user posted image

(odgovor članu frango)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
16.9.2008 19:02:26   
frango
Ne bo šlo, ker je revček prvič zbolel...ni hudga, sam svečke iz noska tečejo...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
16.9.2008 19:03:23   
dolenjka
O brina2006 je pa februarka, ki se brez opravičila staršev nič ne javlja user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
16.9.2008 19:04:47   
dolenjka
           bnbmn  c   vcbvcgbv xrxzcuhjn jklm ghvfdxhj jkhghjk, jknghjvghjvghjbvm ghjbv

evo, carica  ti je zaželela dobrodošlico user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
16.9.2008 19:58:24   
dolenjka
Čer user posted image

Tako, naša že pančka. Danes izredno zgodaj, mislim da še nikoli tako zgodajuser posted image  Upam, da zato noč ne bo slabša, tako kot pri Februarki včeraj user posted image

Vreme za jutri sem zrihtala, upam da ste videle user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naš je javil, da bo okoli 21h že doma user posted image  Jaki izlazak u grad user posted image  user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
16.9.2008 20:02:25   
dolenjka
Frangica, Martinček že spi?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
16.9.2008 20:03:19   
Februarka08

Čer user posted image

Tako, naša že pančka. Danes izredno zgodaj, mislim da še nikoli tako zgodajuser posted image  Upam, da zato noč ne bo slabša, tako kot pri Februarki včeraj user posted image

Vreme za jutri sem zrihtala, upam da ste videle user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naš je javil, da bo okoli 21h že doma user posted image  Jaki izlazak u grad user posted image  user posted image  

jest tud upam, da bo v obeh familijah noč solidnauser posted image user posted image

V kakšnih pižamicah imate svojeuser posted image zdele? V tankihuser posted image v plišastihuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
16.9.2008 20:07:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer user posted image

jest tud upam, da bo v obeh familijah noč solidnauser posted image user posted image

V kakšnih pižamicah imate svojeuser posted image zdele? V tankihuser posted image v plišastihuser posted image

Naša je samo 1x spala v plišasti pižamci, pa ji je bilo prevroče user posted image  Imam čist običajno bombažno pižamico, pokrita je pa s kovterčkom (prej je bila samo s kapnico) - dokler se ne odkrije user posted image  V sobi ima pa 22 - 23 stopinj user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
16.9.2008 20:16:55   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer user posted image

Naša je samo 1x spala v plišasti pižamci, pa ji je bilo prevroče user posted image  Imam čist običajno bombažno pižamico, pokrita je pa s kovterčkom (prej je bila samo s kapnico) - dokler se ne odkrije user posted image  V sobi ima pa 22 - 23 stopinj user posted image

saj jaz imam isto, in tud naša se takoj odrijeuser posted image zgleda bo res treba vrečo naštimatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
16.9.2008 20:20:06   
MetiLu
Čer!
Sploh nimam časa tipkat... user posted image  skoz se nam neki dogaja, z Janezom sva skoz skupaj, ko sva le lahko, ker jaz delam... ponoč ga spet neki biksa, ma neke napade joka okol 00.00-1.00 user posted image  Je že 3-4 obroke GH na dan, v porcijah po 200 ml user posted image  sam pije pa še zmeraj nič, razen pri meni user posted image

Uživajte jutri, mi je tko hudo, ker ne moreva pridt user posted image  mamo zjutraj pregled pri nevrologu (kontrola), pol pa dam pa kosilo skuhat pa gas na šiht ...

Lepo se imejte jutri user posted image

No, obstaja ena majhna verjetnost da vas po pregledu pridemo vsi trije pogledat, če vam ni odveč da pride moj zraven? Sam to je vse pod velikim ? ker moj še ne ve za ta plan user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
16.9.2008 20:23:16   
listek1
čer, no mi tud že spimo. Danes sem mu prvič dala rižolino, ma kok je blo dobr. Je tko usta odpiru user posted image . Drugač mu pa tok svečke tečejo, pa včasih se mu kar balonček naredi iz noska. A vam je prou da prideva jutri, ali raje ne, da se ne bi še vaši kaj nalezli? (ne iščem izgovorov) user posted image
Jest mu dam gor kar bombažno pižamco, pa v žakelj in tanek kovterček, ker se ful odkriva, pa noge ma skoz uluft.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
16.9.2008 20:31:07   
frango
Zdej se kopa, pol pa upam, da čimprej (na zizi) zaspi... in spi, spi, spi... 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
16.9.2008 20:34:43   
mesecnica
Vrtnica76 - Janezku vse naj za 8M user posted image .

Franga - dobrodošla user posted image .

Februarka - naša je tudi vedno v bombažnih pižamcah oblečena. Imamo pa tudi tam nekje 22 do 23°C. Pa zdaj smo začeli uporabljati vrečo (bombažno - podloženo z vato) brez rokavov.

Meti - tvoj Janez je pa res pravi jedec. Naša je čist zadaj še po količinah. Ne prilezemo na več kot 60 ml - razen riževo kašico je zmazala 150ml, s tem da je sedaj ne sme več (ker sem jo delala na AM).

Bejbe - do kdaj pa boste ve jutri v LJ??? Ker me se komaj ob 9-ih zbudiva. Dokler bova štartali bo ura že 10 pa čez. Pa 45 minut cca. rabva do Supernove. Prepozno????

Mesečnica

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
16.9.2008 20:47:19   
Februarka08
Joj, kaj se je zdej nardilouser posted image greva z Lariso v sobico kot vsak večer, da poje flašo mleka in gre spat... no, poje in ko podirava kupček, se je iz nje kar vlilouser posted image pobruhala je mene totalno in pol sobice zravnuser posted image to se še ni zgodilouser posted image jest sem kar brez sape ostalauser posted image zdaj spi, samo predvidevam da ne bo dolgouser posted image men se bo odpelal kmal.... upam, da ne bo kaj zbolelauser posted image user posted image user posted image grem pod tuš da mal k seb pridemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
16.9.2008 20:50:44   
buči
Meti, ti tvojemu metku reci, da nujno potrebuješ mehčalec iz Müllerja, ker je tam cenejši ... To sem jaz mojemu mlekarnarju rekla, no sem še prašek dodala, pa me je le lepo prosil, če pridem po frizerju po Tilna, da svoji tašči na TV programe nastavi. Ja ni panike, a ne ... user posted image

Zdaj pa grem pančkat.

Dolenjka, ne preveč ta novim težit, ker jih potem sploh več ne bo gor. Če še jaz malo jezik stegnem, bo pa itak kriza...

Mislim, da vam nisem povedala, da sva govorili z Mlavlo, je bila pri G, vse ok s pikico user posted image  oz. user posted image , vas pozdrvalja in upam, da ji do vikenda internet vspostavijo.

DAJMO STAVE POSTAVLJAT, KAJ BO IMELA MLAVLA. TISTA, KI ZGUBI, DA ZA PIVO, OSTALE GA PIJEMO KAR TAKO. nAJBRŽ VAM NI ČISTO JASNO, KAJ SEM MISLILA. nO, MENI TUDI NE.

Neposredna povezava do sporočila: 3246
16.9.2008 20:51:54   
jencili
čer,

Tud Taj že spi, s tem, da je spal od 18.25 - 19.20, ob 0. 30 pa je šel spet spatuser posted image

Upam samo, da bomo mel od noči kej, da ga ne bo kej sral, k je zdej zvečer take spuščal, da ni blo za nikamor.user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 3247
16.9.2008 20:52:23   
buči
februarka, drži se.

A ja, Meti, pa da ne boš potem jutri pozabila debelo pogledat, ko nas zaglčedaš. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
16.9.2008 20:53:07   
buči
Nočka, se vidimo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.9.2008 20:55:10   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Vrtnica76 - Janezku vse naj za 8M user posted image .

Franga - dobrodošla user posted image .

Februarka - naša je tudi vedno v bombažnih pižamcah oblečena. Imamo pa tudi tam nekje 22 do 23°C. Pa zdaj smo začeli uporabljati vrečo (bombažno - podloženo z vato) brez rokavov.

Meti - tvoj Janez je pa res pravi jedec. Naša je čist zadaj še po količinah. Ne prilezemo na več kot 60 ml - razen riževo kašico je zmazala 150ml, s tem da je sedaj ne sme več (ker sem jo delala na AM).

Bejbe - do kdaj pa boste ve jutri v LJ??? Ker me se komaj ob 9-ih zbudiva. Dokler bova štartali bo ura že 10 pa čez. Pa 45 minut cca. rabva do Supernove. Prepozno????

tud midva sva vedno pozneje od ostalih in tud jutri bova. Računam okol 10.30-11-ih

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?