tana7
|
No, pa se mi je le uspelo sedaj oglasiti, da povem, kaj je naša P rekla na naš problem z dojenjem/flaško sem se kar odločila, da jo pokličem, pa malo opišem stanje ker z mojim nisva vedela, za katero varianto se odločit, ker ima vsaka minuse - ali jo pač hraniti po flaški, če se neželi dojit - pač z AM, če bo mojega mlega zmanjkalo, ker noče papat - si vedno črpat, da ne izgubim mleka, pa jo hranit na flaško - vztrajat tako kot do sedaj, pa upat, da bo slej ko prej papala, pa tudi če kdaj na 5 ur, pač ko bo dovolj lačna - da se spet navadi dojenja in naša P se je odločila za 3. varianto - je rekla, da je treba gledat dolgoročno in da si lahko privoščimo kakšne 3 dni vzgojnega prisilnega dojenja, pa če tudi bo manj jedla, kot je priporočeno in tako sedaj delamo - mleka imam sicer manj kot sicer, premalo, bi rekla ker je pač prejšnje dneve bilo, kakor je bilo jo pa danes poskušam pristavit vsak trenutek, ko mi izgleda vsaj malo volje za to - in upam, da se kmalu nabere normalna količina mleka na VELIKO srečo, pa danes kar zagrabi joško - trkam in upam, da tako tudi ostane!!!
|