onina
|
nosečka08 - ne, zdaj grem kar v Ljubljano rodit. V Postojni je bilo sicer ful, ful, ful dobr, vendar sedaj gledam, da bom čim prej doma (v Postojni si notri 4 dni, v Lj. pa 3 dni), potem imajo v Postojni čas obiskov le do cca 16.00, in me potem sin sploh ne bi mogel priti obiskat. Drugače je pa Postojna res zakon. KAHLO - je res različno od otroka glede dude. Tudi potem, ko je dojenček starejši in pije npr. iz magičnega lončka...ma, smo kupili ene 5 različnih flaš, da mu je cucelj končno ustrezal. Drugače mu bo pa duda vseeno ven lezla, tako da lahko pleničko zviješ in mu jo daš pod dudo, da mu jo drži v ustih. Petra1978 - se že dolgo nisem tako nasmejala! Ha, ha! Med rojevanjem, sem tudi jaz poslušala eno zraven. Je bila kar glasna, da mi je bilo prav čudno. Potem itak pozabiš na bolečino (tako kot pri zobarju), vendar če se zdaj spomnim, da sem vmes hotela iti kar domov,ker sem imela vsega dosti, potem je moralo biti vsaj malce hudo, no. No, potem pa, ko je tista soseda rodila, jaz pa še vedno ne, sem se kar zjokala. No, pa so se me potem usmilili in malce pospešili porod - dva sta se mi na trebuh ulegla in smo potiskali ter rodili! Upam, da bo šlo v drugo hitreje...
|