|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogostitev
20.9.2008 10:00:48   
Meggi
 Neki bi rada naredila na easy, dobro in fajn bi moglo zgledat.

Ma itak sem leva za kuhno,  priznam.

Cajta za neke fensi zadeve mi ponavad zmanjka. ker je treba v paketu še bajti spucat, okolico zunaj porihtat, v bajti za vsak slučaj če bo mrzlo, otroke.. in eto ti pamet stane vsa ta kalvarija.

V glavnem malo prigrizka, pijačke, sladice... Katere? Pa da še nekaj za službeni prigrizek ostane jow!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogostitev
20.9.2008 15:39:35   
kjava
Za prigrizke poglej malo nižje na temo z istim naslovom. Od sladkiša pa naredi nekaj kar ti zihr rata. Drugač pri meni vedno uspe pecivo s kislo smetano, ker je sočno, samo je fajn da narediš par ur prej, da se prepoji. A to rabiš za danes al za jutr?

Če te zanima:
Biskvit:
-4 jajca(loči rumenjake in beljake)
-20dag sladkorja
-20 dag moke
1 pecilni
1 vanilij
3 žlice kakava
1dcl olja
1 dcl vode

Stepi rumenjake s polovico sladkorja, dodaj ostalo in na koncu še sneg z drugo polovico cukra. Peci na 160°, ohlajeno prereži, namaži z marmelado, čez s kislo smetano. Pokrij z drugo polovico biskvita in oblij s čokolado. Par ur naj ti stoji na hladnem.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pogostitev
20.9.2008 15:44:51   
Anonimen
Ce nimas casa, bi na tvojem mestu kar v trgovini narocila hrano (narezek, kanapeji, sladice) oz. kar ti pac najbolj disi.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pogostitev
20.9.2008 15:46:08   
rija
edino katering.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pogostitev
21.9.2008 16:07:22   
muška
Sladica šamrolce, so tako hitro in na izi narejene da verjet ne moreš!  Za pogostitev pa tople kanapejčke. narediš si maso iz narezane poli klobase, sira, kisle smetane in začimb.To daš na kruhke (jaz dam kar na francoza), flikneš v pečico da se segrejejo in to je to.

Ali pa še bolj enostavno kupiš bagetke (v sparu stanejo 0.69 €) jih popečeš, zraven če želiš narereš pršut in olive (zelo paše zraven) in ne rabiš ničesar več.

Vse je hitro, poceni in kaj se mene tiče izven standarda. Meni gre najbolj na kozlanje, ko pridem nekam in mi dajo na mizo narezek ali pa tatarca. Ne vem no, ampak madona malo se pa človek res lahko potrudi. Ne pa da vrže na mozo nek narezek po možnosti še na tisti fojila tasi,.... ma dajte nooooo! user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?