hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Drugače pa verjamem, da vsaka mama opazi pri otroku, če potrebuje še kaj drugega kot samo mleko. a lahko en hint? namig? ker meni se ne sanja, kako to opaziš? kako to izgleda - pa to, da z zanimanjem gleda, kako mi jemo, ne štejem za to - hočem reči, da ne verjamem, da ima to kakšno zvezo s tem, da je otrok fizično pripravljen na GH Brina recimo z zanimanjem gleda, kadar jem jabolko ali kaj podobnega, ker pač malo "cmokam" takrat - in ko sem to opazila, včasih jem pred njo in še zanalašč malo bolj cmokam, ker jo to zabava Mislim, da je Špelin dokaj zanimivo napisala. Pri Vidku je tako. Zelo se mi je pričel zbujat ponoči in sem mu dala rižeka zraven, in smo spali. No sedaj ima neko finto, ko sploh ne bi spal, ne podnevi ne ponoči. Pa dobro. Bo ga minlo. Potem smo imeli dietno hrano, kjer je bil sam bog noter, sladkor, mleko, banane, rižek,... Jedo kot nor. In sedaj vsak dan pojema par žličk nekega sadja. Ampak okušama. 3 dni eno vrsto. Danes sma hruško in je bil zelo navdušen. Se pa ne dojima in jema samo AM. aurora28 za tretji dan brez sladkarij. Pa nismo slabe mame, ker damo otrokom GH.