Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me je ven vrgel

spomnt da gremo mal na obisk da bo vidla svojga vnuka, ker drugač ga nov mogla nikol čuvat če je no bo dobr poznov. Mal me edino mot to da ga boža takrt ko ga dojim, mam občutek da vdira v najin prostor. Pa pol dol pogovtnem pa si rečen jest sem Jakova mami brez mene ne more.
včasih mi ful pomaga, drugič pa še za sabo ne pospravi. No povprečje je pa kr vredu
za naj naj mamice za lepši dan
-upam, da bo čim prej boljše. pa kr k zdravniku, da ti da kaj protibolečinskega. boš videla kako bo z roko, pa se bomo takrat zmenile za
.
..zdej pa že spančka....joj upam da bo danes vsaj kako uro več potegnu ko je bil mal zunaj pa ni veliko spal danes je pa zato bil ful jokav in siten danes kar ni v njegovi navadi...
, ker se mi zdi, da ga zdej odkar mava malega škratka, za vsak ko kam gre ful pogrešam in bi mi verjetno zmešal, če bi se mu kaj zgodilo...
Dobro, da jutri pride domov, res krasn, v ponedeljek gre pa itak spet delat, pa smo spet tam... Mali lubček spančka, js si pa mal živce hladim tle gor. Se opravičujem, za obupno slovnico!