|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
23.9.2008 15:39:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Imam eno vprašanje za vse - prosim za vaša odkrita razmišljanja.

Situacija: moj biološki oče se je po mojem rojstvu ločil od moje mame. Zame je plačeval minimalno preživnino (smo se še v mojih najstniških letih vlačili po sodišču, da smo dosegli en simboličen dvig le-te), stikov nisva imela, ker ni imel interesa - je hitro za mano dobil še enega otroka, s polbratom sva cca. eno leto narazen.

Ni si ustvaril kakšnega velikega premoženja - pač stanovanje, dober avto, mogoče kakšni prihranki, ne vem. Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant.

upam da me ne boš narobe razumela...nisem mahjena na denar, ampak glede na to, da se v otroštvu zate ni brigal, bi ga ožela ko pr.a.s.c.a.. tak primer je polbrat od mojga lubija..ista situacija. Ne plačuje oz. zdej plačuje ravn minimalno, ima še dva otroka, za brat ob mojga se mu pa dobesedno jebe. Za take fotre je škoda besed, zame je to g.n.o.j. Sori za take besede, ampak vem kako  predvsem psihično in tudi finančno je trpel brat od mojga.
No jst bi hotla dediščino, pa tud če bi jo pol dala polbratu.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.9.2008 15:46:51   
Estrella*

Situacija: moj biološki oče se je po mojem rojstvu ločil od moje mame. Zame je plačeval minimalno preživnino (smo se še v mojih najstniških letih vlačili po sodišču, da smo dosegli en simboličen dvig le-te), stikov nisva imela, ker ni imel interesa - je hitro za mano dobil še enega otroka, s polbratom sva cca. eno leto narazen.

Ni si ustvaril kakšnega velikega premoženja - pač stanovanje, dober avto, mogoče kakšni prihranki, ne vem. Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant.

zanimivo vprašanje

Jaz osebno ne bi imela potrebe, ravno zaradi slabih odnosov z očetom. Po drugi strani, pa človek gleda lahko tako na to, da ti vsaj nekaj ostane po očetu,če ti tekom živlenja ni dajal ne denarja ne ljubezni..
Vprašanje pa je tudi kakšno dedovanje bo; ali bo po zakonu ali oporočno. Če bi mene oče spustil iz oporoke, ne bi zahtevala nujnega deleža in bi pustila tako kot je. Če pa oporoke ni in s tem, da bi prejela polovico premoženja , ne bi škodovala bratu, bi vzela, drugače ne.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
23.9.2008 15:50:55   
Estrella*

upam da me ne boš narobe razumela...nisem mahjena na denar, ampak glede na to, da se v otroštvu zate ni brigal, bi ga ožela ko pr.a.s.c.a.. tak primer je polbrat od mojga lubija..ista situacija. Ne plačuje oz. zdej plačuje ravn minimalno, ima še dva otroka, za brat ob mojga se mu pa dobesedno jebe. Za take fotre je škoda besed, zame je to g.n.o.j. Sori za take besede, ampak vem kako  predvsem psihično in tudi finančno je trpel brat od mojga.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jana, ko bo dedovanje, bo očetu malo mar ali ga bo ožela ali ne, ker bo na lepšem svetu.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
23.9.2008 15:59:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jana, ko bo dedovanje, bo očetu malo mar ali ga bo ožela ali ne, ker bo na lepšem svetu.
Ja to itak user posted image  No, jaz sem malo razmišljala in sem ugotovila, da je le moj oče (čeprav le na papirju) in nisem jaz kriva, da ni skrbel zame, mi pa vsekakor pripada nekaj tistega, kar je v življenju ustvaril. Če ne za drugega, se mi zdi fer zaradi mojih otrok, njegovih vnukov - pa recite temu materializem ali kakorkoli. Pa ni še pod rušo, da ne bo pomote, samo razmišljam pač user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
23.9.2008 16:01:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

nej se v grobu obrača..pa tak človek ne bo na lepšem, ziher se bo žgal v peklu, ker je bil tak hudobin.
Če je imel kaj pod palcem, bo pa vsaj lepo lahko šla z otroci na zaslužen dopust.

Neposredna povezava do sporočila: 2255
23.9.2008 16:10:42   
hijenca
špelin, veš, da sem jaz na drugem bregu, kar se tega tiče. Drugega ne bom komentirala, rekla bom samo, da niso vsega krivi dedci.

jana ne moreš tako govorit, če ne poznaš ozadja cele zgodbe.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
23.9.2008 16:21:19   
Anonimen
Eh no, tri ure me ni, ve pa naklofate skor tri straniuser posted image . Komaj da vas preberem,pol pa skor vse pozabimuser posted image

Naty user posted image user posted image user posted image za Žana, da mu čimprej ugotovijo kaj mu je pa da kmalu prideta domov.
Estrella user posted image user posted image user posted image za Aljo, da pridno papa.
Špelin@user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image , da ni kaj hujšega.  Glede dedovanja pa ne vem kako bi naredila.
Jana ja fajn stolček, pa drag ja.Pa sej voziček je tud ful drag.Je pa res, da smo ful zadovoljni z njim.Sam lupinca je mal majhna.
SS user posted image user posted image user posted image  tud za Manco, da bojo zobki kmalu zunaj.
Čmrlika user posted image user posted image  da Taja spančka, da lahko velik narediš.
Za seznam pa se naj ena obrne na moderatorja, da zrihtajo.Estrellauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
23.9.2008 16:23:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

špelin, veš, da sem jaz na drugem bregu, kar se tega tiče. Drugega ne bom komentirala, rekla bom samo, da niso vsega krivi dedci.

Ja niso zmer desci krivi, sam če je otroka naredu bi ga pol lohk tud kdaj obiskal al pa poklical....

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
23.9.2008 16:32:51   
hijenca
nina7 to so takšne delikatne zadeve, da moraš poznat celotno zgodbo in ne smeš sodit prehitro. Mogoče je res prauser posted image  in ni hotel skrbet za otroka, mogoče pa je bil žrtev feministk. Veš zelo občutljiva sem glede teh tem, ker sem sama na drugi strani, pa vem samo to, da niso vedno dedci krivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
23.9.2008 16:39:26   
jana81

oprosti hijenca, nisem misla žalega tebi. jst govorim na podlagi tega kar je naredu fotr bratu od mojga.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
23.9.2008 16:41:14   
Anonimen

nina7 to so takšne delikatne zadeve, da moraš poznat celotno zgodbo in ne smeš sodit prehitro. Mogoče je res prauser posted image  in ni hotel skrbet za otroka, mogoče pa je bil žrtev feministk. Veš zelo občutljiva sem glede teh tem, ker sem sama na drugi strani, pa vem samo to, da niso vedno dedci krivi.

Ja to je res, sam vseen lohk otroka recimo pokliče,ko ta otrok odraste in mu ne more noben preprečit da ga nebi,razen če pač otrok noče met potem stika z njim.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
23.9.2008 16:53:17   
špelin@

Itak da ne in o tem je sploh škoda debatirat. Govorim pa o OTROCIH , v tem primeru sem to jaz, ki nismo nič krivi. Tako da nisi na drugem bregu, razen če imaš ločene starše ti.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
23.9.2008 16:53:41   
jana81
katy a si našla povezavo za uno paprico ??
če ne jo grem zdle kr kupit.
Ker grem ravn v trgovino v BC po zimsko vrečo, sem našal eno pol cenejšo kot Jane, pa sem rekla 40€ bom pa dala, pa še oranžna je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.9.2008 16:55:47   
špelin@

user posted image user posted image user posted image  Ta definitivno ni bil žrtev feministk, no, mogoče feminističnih mater: zgodba je taka, da sta njegova mati in mati moje mame "zrihtali", da sta se poročila, noro zaljubljena nista bila nikoli (ne on, ne moja mami), potem pa je spoznal drugo in se res zaljubil in šel. Ampak zato jaz nisem nič manj njegova hči, ne?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.9.2008 16:58:59 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.9.2008 16:58:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ja to je res, sam vseen lohk otroka recimo pokliče,ko ta otrok odraste in mu ne more noben preprečit da ga nebi,razen če pač otrok noče met potem stika z njim.

user posted image  No, živeli smo ves čas v istem kraju, da se razume. In sem ga srečevala in pozdravljala, on pa me je samo pogledal in šel naprej. Zadnjič sem ga srečala v knjižnici z vnukom njegove žene (tudi ona ima hčerko iz prvega zakona) in ni kazal interesa po kakšni konkretni komunikaciji, jaz sem samo rekla, kako je mali zrastel (ta fantič, s katerim je bil tam).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.9.2008 17:00:50   
hijenca
špelin oprosti, nisem te hotela užalit. Sem pač zelo občutljiva, kaj se tega tiče, pozabim pa res, da si v tem primeru žrtev ti. Glede na tvojo zgodbo, bi pa tudi jaz bila jezna in užaljena. Pa kot otroku ti v vsakem primeru pripada nujen delež dediščine. Oprosti še enkrat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.9.2008 17:05:34   
špelin@
hijenca, nič se ne opravičuj, vem, da je zate to občutljiva tema. Samo rada bi, da veš, da govorim z vidika otroka, ne gre za kakšno pogoltnost ex-žene.

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
23.9.2008 17:13:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

katy a si našla povezavo za uno paprico ??
če ne jo grem zdle kr kupit.
Ker grem ravn v trgovino v BC po zimsko vrečo, sem našal eno pol cenejšo kot Jane, pa sem rekla 40€ bom pa dala, pa še oranžna je.

Jana na tej strani maš en povzetek pa nekaj receptov:    http://www.brixie.com/page3a.html
Od Jane vreča je pa res preveč dnarja 80Eur.Jo tud jest ne bom kupila. Kakšna je pa ta k jo greš iskat?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
23.9.2008 17:13:53   
špelin@
Menjava teme: Gregor spet se.r.je user posted image user posted image  In to veliko!!!!!! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
23.9.2008 17:20:35   
špelin@
Paparica online:
KLIK

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
23.9.2008 18:06:17   
Estrella*
Špelin@: polna rita tudi kakauser posted image ni čudno, da se.r.j.e, saj mora vse za nazaj nadoknadit, ko je prej tako malo papcal.

Moram se pohvalit, da sem tehtnico prodala in se rešila ene izmed mojih obsesij.Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa jezna kot sto user posted image . Pred parimi minutami dobim sms od gospoda moeka, da proslavlja RD. Saj ni nič narobe, vendar jaz vedno TAZADNJA IZVEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kastrirala ga bom.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
23.9.2008 18:15:46   
katy82

Sem pa jezna kot sto user posted image . Pred parimi minutami dobim sms od gospoda moeka, da proslavlja RD. Saj ni nič narobe, vendar jaz vedno TAZADNJA IZVEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kastrirala ga bom.

A to praznuje svojega,nisem čist zastopla

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 2272
23.9.2008 18:26:55   
katy82
Špelina a Gregi ma dons dan za čiščenje?user posted image Naša ga je tud napokala k norc prejle zdej je pa mir HBDržim pestke za tvojega dragegauser posted image

Jana ti je že NIna odgovorila,jst sem morla it domov na trgatev me je mami klicala,sem pa iz istega naslova dol potegnila.Kak stolček pa maš to,a je un z mizico?

Špelina glede očeta ti pa ne morem svetovat ker HB nisem bla nikol v takem položaju,mislm pa da bi rabla vsaj nek zadoščenje,da ražčistiš z njim in mu poveš kako čutiš,ker ko ga ne bo več bo pozno.Pač moje mišljenjeuser posted image

Hijenca ti si me pa kr presenetla,a ,maš kake boleče izkušnje?Če ti je prehudo ignorirajuser posted image

Kodrana čau mačkica pa kje hodiš?Kako pa to da ma mala krčke,to je pa čudno,a si se kej s P pozanimala ?

Čmrlika na tej masaži sva bla pa z mojim v portorožu pa je blo nepozabno lepo in drago,ampak vrednouser posted image

Eole lahko sedi v tvojem naročju naslonjena nate.Naša do dveh tednov nazaj ni hotla past,zdej pa zdrži največ par minut

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
23.9.2008 18:28:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

A to praznuje svojega,nisem čist zastopla

user posted image ja svojga iz 14.9. Razkuri me to, da nič ne pisne, pol ko se pa že dogaja mi pa pošlje sms, tud pokliče ne.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
23.9.2008 18:28:47   
barbaw
špelin@ jaz bi rekla takole, da kar vzemi kar ti pripada. Ne glede na to kdo je kriv ali ne, za otroke je treba vedno poskrbet. Otroci niso čisto nič krivi, če se nekdo nima rad in .... Na žalost pa je tako, da vedno otroci nastradajo in poslušajo po možnosti kakšne zmerljivke, neresnice in ... Misllim, da tvoj polbrat ve oz. se zaveda, da obstaja možnost, da boš hotela svoj delež. Če ti nočeš tega, bodo pa tvoji otroci imeli kaj od tega. Na koncu jih imaš 3 in jim bo vsakršna pomoč v življenju prišla prav.
Moj oče je imel preobleme s tem, ko ga je ena ženska vlačila po sodišču, čes da je oče ene punce in ni njen oče. Plačeval je po krivem preživnino več kot 20 let in se zna zgoditi, da bo kaj hotela dedovat, čeprav ni njen oče. Kaj naj rečem. moj oče nima ničesar kar bi ji dal in ne bo mogla nič dobit. Ga pa je una druga ženska ful vlačila po zobeh in ga prikazovala v puncini očeh kot zmaja in grdobo in bog ve kaj. Otroci niso nič krivi in bi mogli pazit nanje. Tudi en znanec je doživel tako svinjarijo od svoje bivše. Ne razumem kako lahko otrokkom nekdo škodi iz jeze. mogli bi se postavit v njihovo kožo in jim omilit ta težav čas v ločitvi, ker to težje preživljajo kot mi. Otroci ne razumejo zakaj se nekdo nima več rad in mislijo, da njih tudi nimajo več radi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?