Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zalostno, a resnicno. Ce zacnes razmisljat, kaj vse se ti lahko zgodi, pol lahko samo depresiven ratas. Zato je treba verjet, da bo vse ok. Sekirat se splaca sele, ko gre kaj res narobe. Zivcki pa so itak cez celo nosecnost. Se malo pa bodo vprasanja, a cutis gib, al ne, a je normalno da samo zvecer,...
(sva tud mi2 gledala,d a bodoce stanovanje tam opremiva, pa so nama fuuul odsvetovali). Dodatki za dom pa so mi super. Drugace pa se novembra/decembra odpre v celovcu - jaz cakam na to
In to sem ponovila kar trikrat! Uhan v popku mi očitno ni bil namenjen, imam pa že deset let tudi piercing v jeziku, ki pa se odlično obnese!
... no, včasih to pride prav
Sej veš kak sem mislila kao "prestara". Bolj zarad drugih... Čeprav res ni dvakrat za rečt, da ne bo spet kaj krasilo mojega obraza, ne samo jezika.
!!!!
, upam da tudi jaz ne bom celo nosečnost doma v ležečem stanju.