|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
24.9.2008 7:59:23   
corfu
kapica, ti lumpa ti user posted image user posted image user posted image , samo da je vse ok user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Julijke 07
24.9.2008 8:36:48   
bačko
Ajvy vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Freycha čestitke za vpis na faks!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kapica si pa prestrašila punce!Čuvaj se!
No mi veselo delamo na dojenču:Drugače pa je vse po starem.
Imam eno vprašanje.KAtera ima voziček od Peg Peregota in kako je zadovoljna z njim?
Žana je pridna in navihana.Babici in dediju kar rada malo ponagaja.Tudi meni kdaj.
Bodita pridne in si pišemo!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   RE: Julijke 07
24.9.2008 8:44:21   
corfu
Bačko jaz imam peg perega in sem zadovoljana z njim zelo, sem ga imela pri Aljažu pa ga je potem Manca naprej podedovala in je še vedno super. Ima ga tudi Rumba, identičnega, pa njo vprašaj, mislim, da je z njim tudi zadovoljna.

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
   RE: Julijke 07
24.9.2008 8:49:38   
ksenjak
bačko_tudi jaz imam Peg Perego Pliko in sem zelo zadovoljna. Je dal skozi že Laneja, ki ga je precej dotolkel, potem sem velikokrat na igrišču jaz pozno noseča sedela na njem, zdaj pa ga ima še Kiara in mu še nič ne fali. Skratka super stvar.

Lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   RE: Julijke 07
24.9.2008 9:23:52   
SANEK1
Dober dan še iz moje strani...

Ajvy, vseeeeeeee naaaaaaaaaaajboljše za tvoj praznikuser posted image user posted image user posted image   Ker že dolgo nisem, samo zate:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   RE: Julijke 07
24.9.2008 9:26:09   
anja7
Ajvy; VSE NAJ; NAJ,NAJ,...... pa da bi bla še naprej tako pridna, simpatična, ...... Super si, pa taka tud ostani. Pa sevede lepo nosečnost, pa porod, pa še enga pridnga otročka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica; si nam pa dala vetra. Drugič kr možeka zaposl, da se nam on javi v tvojem imenu. Mal se hecam. Važn, da si ok, pa da dojenček še mal počaka.

AR; maja? Kaka poroka na vidiku? Mater smo firbčne, a ne!? ah take pač smo

baja; user posted image  Rene; sicer ne za ptetep, ampak je prou, da se fant ne pusti. Naj kr pokaže iz kakega testa je.

medejka user posted image user posted image user posted image user posted image  za nočke. Ej to je res noro. Morm mal pogledat po forumih, da se tile naši otročki slučajno kje po netu ne zgovarjajo o tem, da morjo ponoč staršem nagajatuser posted image

Pr nas je bla tud obupna noč. Že včer k sem pršla iz službe, je bil ves smrkav. se je zgleda prehladu v ponedeljek, k sta bla z atijem zgleda prdolg zuni (takrat k sem bla pr frizerju). Posledično je ponoč joku, hrku zarad zabasanga noska, pa bog ne daj, da bi se lohk s fiziološko pa s pumpico nosu prbližala,... Je šla pa res cela noč v franže, tko da se bomo dons verjetn spet vsi trije vlekl k megle.
Sem se odločla, da bom cel žur nardila, k bomo pr nas začel spat. 
Pa a pr vas nespečih tud kr jokajo ponoč al kako to pr vas zgleda?


(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   RE: Julijke 07
24.9.2008 9:32:01   
ksenjak
Pri nas pa imamo gradbišče in sploh ne vem, kam naj se s tamalima dam. Hoče biti Kiara povsod zraven, plezat mi je začela na postelje in kavč, tako, da je sploh ne morem več spustit iz oči. Je prav nevarna ratala, pa še pred 14 dnevi ni znala na kavč priti. No, zdaj, ko pa imam polno bajto delavcev pa povsod je umazano, zdaj bi pa ona vse živo rada pokazala.

Pa še precej nejevoljna je, saj ji tri štirke ven prihajajo, tako, da res ne vem kako bo.

Kako pa je pri vas z zobki? Namreč meni je ful čudno, da bo imela vse štirke, spodnjih dvojk pa od nikoder.

Lp

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
   RE: Julijke 07
24.9.2008 10:01:29   
Anonimen
ksenja, Ula ma zgornji enki pa levo dvojko in spodnji enki in desno dvojkouser posted image pa tri štirke, četrta na pohodu....tko da ti zobi zgleda rastejo kolker se jim zljubi....je pa ful boga revca že od nedelje, ma visoko vročino, čez 40 je melauser posted image pa nič drugega....dans sma ble v laboratoriju, je dala kri, pa da vidmo....je sicer boljše z njo, samo še zmeri ma vročino tam okoli 37,8...revček...

dons grem na un pregled, ma ne vem kak sem študirala da je 24. v torek, še dobro da nisma šla včeri, ker bi brezveze hodlauser posted image

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
   RE: Julijke 07
24.9.2008 10:15:00   
ksenjak
ulla80_no, potem so pa tile naši julijčki res nekaj posebnega. Pri sinu so namreč rasli čisto po knjigi, pri tamali pa je vse pomešano. Ti pa verjamem, da je boga. Saj jaz tudi pri naši kar čakam, kdaj bo kaj ven udarilo. Ji pri zraščanju zob vedno močno odpornost pade, zdaj pa še v vrtec hodi, kjer itak vse možno razsaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
   RE: Julijke 07
24.9.2008 10:31:12   
anja7
ksenjak; našmu so do sedaj rastli čist tko kt piše. Mamo osem zobkov (enki,dvojki spodaj in zgoraj). Zdej se pa že od dopusta (09.07.) naprej matramo zgleda da s štirkami, pa kr ne zlezejo vn. Pa precej precej je bogi. Mu tud zob ne smem več umivat. Zgleda da ga tok dlesni bolijo. Bogeci naši mali.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
   RE: Julijke 07
24.9.2008 11:16:48   
ksenjak
A so vaši tudi tako naspidirani, kot je naša. Namreč zdaj mi je res groza, ko pleza po posteljah in kavču. Pa saj ne rečem, če bi šla potem lepo dol, ne to se je treba kar dol vržt.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   RE: Julijke 07
24.9.2008 11:28:34   
Freycha
Ajvy nisem pozabila, ampak sem šele sedaj priša do PC-ja.... pa iz srca:
user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
   RE: Julijke 07
24.9.2008 11:29:47   
Freycha
Dita ima vse štiri enke in tri dvojke... that's it.....  do osnovne šole ji bodo menda že zrastli vsi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
   RE: Julijke 07
24.9.2008 11:34:06   
ksenjak
Bodo, bodo, mogoče kar direkt stalniuser posted image .

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
   RE: Julijke 07
24.9.2008 11:41:05   
Češnca
Ajvy hepi, hepi brzdej!!!user posted image

Kapica si nas pa pošteno prestrašla. No, sej ni problema - sam, da ste ok!!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   RE: Julijke 07
24.9.2008 12:13:23   
siskamiska
Ajvy VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEE od naše družinice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (tortic je več da bo za vse otročke user posted image )

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   RE: Julijke 07
24.9.2008 12:18:12   
siskamiska
Tilen in Ula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja7 a spite v isti sobi? Pr nas sem porajtala da fuuul bolše spita če smo ločeni, ampak to je pa samo na dopustu user posted image , doma ni placa edin če postelje k sosedom odvagoniram.
Pa kava, jaaaaaaaaaaaaaaa jst sem za ( še za tisto k si jo nekaj časa nazaj omenjala da se dobimo), samo rabim da se spomnim user posted image


Mi smo od okulista, dioptrija se je povečala, škiljenje tud , tko da če sem jaz prov razumela sledijo najprej očala da se korekcija popravi, potem pa še verjetno operacijauser posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
   RE: Julijke 07
24.9.2008 12:22:29   
kapica
AJVY, tud od mene vseeeee naj naj naj naaaaajjjjjboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tortic ti je pa tak Siskamiska dost speklauser posted image .
 
Ksenjak,tud pri nas rastejo zobeki kr tako, brez redauser posted image .Jaaa, pa nas mali je tud naspidiran, da ga komaj bremzasuser posted image . Vse je v redu, brez skrbiuser posted image .
Baja, a kr pretepa se ze? Saj men se tud zdi prav, da s epostavi za sebe, sploh ce ga je on drug skoz provociral. Pacek. rene ze ve kako je trebauser posted image .
Anja, morem rect da imamo kooncno mir ponoci zadnjih nekaj tednov. Prej pa tud stokanje, pa jamranje, jaz sem mu kr za pit dajala, ne vem c eje bil zejen, ampak je vsaj nazaj zaspal. Tako da nekega pametnega nasveta nimam, upam, da vam cimprej mine. Jaz sedaj sam uzivam, dokler ne pride nova strucka, pa se ta povrhu nespecnauser posted image .
Backo mi nimamo tega vozicka.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   RE: Julijke 07
24.9.2008 12:48:15   
siskamiska
Bačko jaz imam oba vozička PP, eden je Aria Twin drugi pa pramette in sem z obema zelo zadovoljnauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   RE: Julijke 07
24.9.2008 12:54:47   
anja7
siskamiska; ja spimo vsi trije v isti sobi. Se z mojim kr ne upava ga dat v svojo sobico. Kaj pa vem, pol pa ne bom vidla, če kake kozlarije počne, pa če hoče čez ograjo zlezt,...Me je tega prou strah. Sej sem že omenla, da kr neki cvikam, da ga kej ne boli. Sam verjetn bi ga pol tud čez dan al kako?user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Davida in njegove očke. Bogec kok se mi smili.

ksenjak; naspidiran je pa tud naš na ful. ko pridm domov je mami tok utrjena, da se komi skup drži. Mi je že ene parkrat rekla, da tak živc pa ni bil še noben. Ne midve s sestro in ne od sestre tamaladva. Tko da te lohk mal potolažm, da je tud pr nas tko!

kapica; sem vesela, da mate bl mirne nočke. Sej prihajajoči otroček bo pa od vsega začetka lepo spal, boš vidla.
NAš tud ful stoka, pa kr jokat začne, pa sploh ni variante da si najde nek udoben položaj, pa z glavo se tolče ob letvice, pa mova se s  trebuha na hrbet, pa spet kontra, pa spet,......Mislm res mi ga ni prijetno tko gledat, ker enostavno vidm, da neki ne štima. Zdej al je to, da je res scrklan, al ne vem kaj, sam upam da ga kej ne boliuser posted image . Po moje bom cel doktorat nardila okol tega našga spanja; ups pardon nespanja!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   RE: Julijke 07
24.9.2008 13:06:13   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: anja7


kapica;
NAš tud ful stoka, pa kr jokat začne, pa sploh ni variante da si najde nek udoben položaj, pa z glavo se tolče ob letvice, pa mova se s  trebuha na hrbet, pa spet kontra, pa spet,......Mislm res mi ga ni prijetno tko gledat, ker enostavno vidm, da neki ne štima. Zdej al je to, da je res scrklan, al ne vem kaj, sam upam da ga kej ne boliuser posted image .


Anja naš čisto isto dela, ampak o moje ga nič ne boli... samo pač ne zaspi takoj in se premetava. Pol pa dudo zgubi pa se zbudiuser posted image Včasih pomaga da mu kaj zapojem al pa da ga božam, včasih pa pač nič... počakam, da zaspi in grem pol stran.
Tud mi še spimo v isti sobi, ker nimamo prostora drugje. Bi ga pa takoj dala v drugo sobo, če bi blo možno, ker ful lepše spi, če naju ni...

Ajvy VSEEEE NAJBOLJŠEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
   RE: Julijke 07
24.9.2008 13:28:18   
Ajvy
Hvala punce ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če vam bom  kdaj pozabila povedat....
RADA VAS IMAM

_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
   RE: Julijke 07
24.9.2008 13:45:29   
anja7
Joj Ajvy kok lepo.tud me mamo tebe rade user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   RE: Julijke 07
24.9.2008 17:17:29   
baja*
ajvy vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bačko mi mamo PP, najprej nisem bla glih zadovoljna z njim, zdaj mi je pa čisto ok ratal (odkar se skor nič več ne vozi v njemuser posted image  ne, hecam seuser posted image ) edino kar me res moti so male kole.
sanek kak se počutiš? Daj se bolj pogosto javi...
ksenja rene ima vse enke in tri dvojke, na pohodu so zg. štirke. O vidim, da sta z Dito nekje na istemuser posted image
ulla poročaj, kako bo.user posted image
anja in madejka uf, se mi vidve smilita glede teh neprespanih nočkuser posted image  si sploh ne znam več predstavljat... Mi tud spimo v isti sobi, ker njegova (oz. najina nova spalnica) še nekaj cajta ne bo perajt, ampak ga zgleda ne moti več - ga pa je včasih, vsak šum ga je predramil... res pa je, da nisem za vsako malenkost vstajala, ampak sem ga probala dat čimbolj na ignore in nam je nekak uspelo, tak da zdaj spi celo noč.
siskamiska  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image da operacija sploh ne bo potrebna!

No tak, Rene jih je danes spet fasaluser posted image  in to od istega fantka. Saj je še prehitro, da bi se kaj ekstra zasekirala, sam nič kaj mi ne diši toleuser posted image . Po licu, čelu in pod očko je popraskan... pa ajde, tele praske bodo že zacelile, mene bolj skrbi to, da si gresta ta dva menda prav na živceuser posted image  vzgojiteljica noče povedat, za katerega fantka gre, bo pa preštudirala, kako bodo zdaj furali naprej... Najbolj me skrbi, da se ne bi zdaj Reneju vrtec zasral al pa da ga bo strah it tja. Sicer pa valda, da če je v taki situaciji, da je izzvan, raje vidim, da vrne nazaj, kot pa da se umakne...
Drugače sem pa tud jaz opazla nekaj sprememb na Reneju odkar hosi v vrtec: naspidiran je v nulo, več se hoče cartat in nosit, fuuuuul bolj je trmast, dere se za BV... So pa tudi pozitivne spremembe: ful lepo že sam je in pije iz kozarčka, naučil se je novi ples, manj mu grem na živce in mi večkrat podari tesen objemčekuser posted image

lp:)


(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
   RE: Julijke 07
24.9.2008 17:57:33   
Freycha
evo, potrpim še zadnjih 5. minut v službi, pa grem k tašči in tastu, da poberem tamalo in jo peljem domov spat - what a life user posted image

baja čisto enake stvari opažam tudi pri Diti. Edino še to bi pri njej dodala, da se zna zdej full sama samostojno igrati, kar ji prej ni šlo "od rok"........mene pa glih za Dito skrbi, da ni preveč mogoče agresivna in napadalna - že komaj čakam prve govorilne ure, da mi pove, kaka je tamala dejansko v vrtcu....

evo, še tri minute - ravno za zaprem in grem


se mogoče beremo zvečer user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?