aurora28
|
O vidim, da sem vam lušte naredila z zajtrkom. Anitka midva sva dala botrci in botru kosa poročne torte, nekaj mesa kar je ostalo od kosila, figurico dojenčka, ki je bila na torti in slike. Ostali pa so tudi dobili nekaj slik. Jana dober izgovor . Mogoče pa Nejcu AM ne paše, joj nevem, jaz bi najraje, da bi Gal že ful jedel in da bi mu lahko pripravljala rižeka, pa meseka, pa čokolino... vse ob svojem času. Mogoče pa Nejca zobje matrajo, ker moj Gal odkar je spil cepivo proti rotavirusu tri dni po obilnem obroku kar bruhal in ven metal hrano ( še eden od stranskih učinkov cepiva ) Hijenca in Tilči jaz na vajinem mestu ne bi jedla tablete dokler ne najdejo pravega vzroka Baje, da je punca imela želirano kri, vsa kri se ji je gostila, baje pa naj bi jedla samo KT in nič drugega, ampak še vseeno so dvomi, saj svojci niso želeli obdukcije, zdaj pa vedi, kaj je res Brini, Galu, od Aurea in ostalim 4. mesečnikom in 5. mesečnikom želim veliko sreče in zdravja . Moja prijateljica je rodila hčerko, veliko 52 cm in težko 3620 g in sta že doma . Midva z Galom sva pa šla na potep in naju je dež prijel, ker pa nimam dežne prevleke za voziček, sem ga morala v roke prijeti, pa dežnik v eni roki in sva maširala domov, sem bila mokra do kolen , Gal se pa ni nič bunil, ker je imel lepo razgledno točko. Najin Gal pa cuza prst, a še kateri majček ali majčica cuza prst? Pod nobenim pogojem ne sprejme dude.