Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Gajka, kako dolgo pa čakaš, če naročiš po netu? Ti prinesejo na dom al moraš na pošto iskat?
) In sedaj mi pomagajte, kako vem katero izbrati??? Hvala!!!

Jaz sem na umetni hrani od začetka in ni problema. Nežika ima Aptamil 1 kar je dojenčka do 6 mes. Dobiva ga iz DM, ker sem dvakrat dobila iz Muller in nisem morala verjet, da je bilo enkrat katastrofa prav slabo ji je bilo. Brez skrbi nismo dobili njihovo robo v Slovenijo.
še moja sestra jo je nosila.
Zaspal pa pol minute pred kosilom.
domov in se jezi kako nič ne naredim, da bi lahko n vem kaj vse nrdila, on pa pride ob 19ih domov tolk da Zojo skopava, jaoo dedci. kao jaz sme na porodnišekm in imam ogrooomno časa. Ja ok, to je res najin 1.otroček in je razvajen oz si to lahko privošči, vem da tiste ki imate dva in več si ne morte privoščit da vam na roki zaspi, ...al kaj vem kaj ker zahteve svoje tudi starejši otrok.
zdej pa šibam krompir si spečt pa korenček bom spet natepavala
Dedci pa itak mislijo, da med porodniško samo noge v luft držiš in uživaš brez kakšnih naporov.
So pa izjeme seveda.