ZalaTM
|
*talcy* , ne nisem iz primorske, iz zasavja sem (oja bi pa rade volje bila kje iz primorske,hehe,...) no mi smo ravno od kosila,....prej sem Gašperja oddala babici grejo do jutri na vikend na štajersko,...in mi je blo kar hudo ko sem pakirala,....do zdaj nisem ravno dosti prakticirala da bi ga za več kot en dan komu dala,....hehe,...in zdaj že od kar ga ni skoz nekaj tuhtam,...pa saj bo,...bom šla kar malo pančkat, če bo šlo,...ponoči tako nisem skoraj nič. KOstanj,...mmm jaz ga imam tudi ful rada, pa si ga ne upam zdaj privoščit,...kaj pa a je že? mislim v gozdu, ali greste to na trznico ponje,....??? Jaz tudi ja kupila kombinizonček 62-68 se mi zdi da bo ravno prava št za naše škratke čez zimo,.... joj tako se že veselim novega člana, čeprav me je kar malo strah kako bom to zdaj 2 folgala,...pa če da bom pravična do obeh,.... nič lepo soboto pa javite kakšnega novega dojenčka,....jaz čakam oktober, hihi.