|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 82 83 [84]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
23.11.2008 12:10:05   
sean
zivjoo.. sam da se se jaz javim po dolgem dolgem cajtu... nisam mogla pisat ker nism mela računalnika pr sebi, sedaj pa smo se vrnli v sarajevo pa ga mam non stop pr sebi.. rodila sm ., 9.oktobra, fantek- ARMIN, 3170g in 51cm...  imela pa sm PDP 21.9, nazalost sm rodila s pomočjo carskega.. ker se mu je zadnji moment ovila popkovina okoli vratu tko da je biw urgentno carski.. , danes ma točno mesec in pow.. je priden, krčkou za enkrat ni.. crtamo se non stop., ponoči mi tudi uredu spi,.. zaspi tam enkrat ob pounoči pa do 5h priblizno, potem pa se podojimo in spi do 8h.. zanekrat je use ok.... čestitke usem mamicam... noo pa smo se use resile...=).. in use crtramo nase malčke....
mam samo eno uprasanje.. a pomeni kaj če ima malček oranzno blato??
polno se dojimo...
hvala u naprej... veliko lepih trenutkou z lupmiji=)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   RE: Oktober 2008 - 2 del
26.11.2008 7:54:02   
laknerš
Joj mi je kar malo težko se javljati po takoooooooooooooooo dolgem času. Mi ne znese pisat pri dveh razbojnicah no ja saj ni tako hudo vendar ko mala spi pospravljam pa kuham pa PEREM, PEREM, PEREM... S pranjem sploh ne pridem skoz ker nimam sušilca in se mi nič ne suši, v hiši pa nočem ker imam že tako ali tako preveč vlage.

Naša pikica ponoči kar dobro spi, tako nekje da se hraniva ob 11.00 in nato šele ob 4.30 user posted image . Podnevi je pa druga zgodba. Ona bi se pogovarjala, pa gledala okrog in mamica je najboljši razgledni stolp tako da iz roke v roko se je moj dragi že pohecal da mi jo bo kar s selotejpom nalepil na hrbet pa bova obe srečni.

Dojimo nič večuser posted image . Sem imela oz še vedno imam dovolj mleka ampak je tako redek da vse izbruha nazaj in mi je dr. svetoval da naj kar začnem z Novalacom proti polivanju in malo pomaga ampak še vedno jo moram po hranjenju zelo previdno nosit, podirat kupčka in podobno drugače dobim vse za vrat...

Sem ravno hotela napisat če gre katera iz okolice Kranja na sprehod pa je spet sneg začel padati tako da enkrat drugič. Mi smo precej časa zunaj ker pravijo da mora biti dojenček zunaj v vsakem vremenu da pridobi na odpornosti. Tako da ajde na sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo zdaj sem pa prinesla not vse za nazaj. Mogoče mi bo sedaj bolj uspevalo napisat kaj, če ne to pa vsaj prebrat.

LP

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 82 83 [84]
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 82 83 [84]
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?