Anonimen
|
dana - Joj, zdej si mi pa dala idejo kaj meni požene prebavo - magnezij! Občasno tudi jaz vzamem eno šumečko magnezija, ker imam krče v nogah in občasno mi kakšen dan otdeva trebuh. No, evo - zdej bom pa res pozorn n to, če je kriv magnezij. _andreja_ - Upam, da se ti stanje izboljša, čim manj komplikacij in da ti ne bo treba na CR. janaja - Česa ne vidiš na RR-ji? A nosečniški koledar in slikce? No, to jaz vse vidim. JE pa full sprememba v albumu, da se sploh ne znajdem. mediuhec - Ja, ko prideš v trgovino je vse roza in z bleščicami, pa rožicami, za fantke pa ena dolgočasna malenkost, da moraš prav gledat in iskat. Sta pa kolega rekla (imata punčko), da onadva vidita full hude stavri za fantke in da je full izbire, za punčke pa bore malo. tasa_m - Pocajtaj vnetje. Spol se pa vidi od 12t naprej, na morfologiji pa že kar lepo (morfologija je v 20t), no ni pa nobena napoved 100%. Seveda, če dete ne drži nogic skupaj. cita - Želim ti,d a bi se čimbolje počutila v službi, pa da ne bo preostali teden toliko dela. Če se pa ne boš počutila pa..., saj si sama rekla, ti in pikica sta ta trenutek najvažnejši. Delali bomo itak še celo življenje. Naja30 - Jaz sem opazila, da v prejšnji nosečnosti, ko sem bila na koncu sam doma (sej dela je kljub temu orgooomno), da sem imela kar veliko sprehodov do hladilnika, sedaj ko pa imam Jureta doma mi sploh na misel ne pade, ker se stalno nekaj dogaja (ker ne more niti sekunde počakat več kakor je treba in je akcija na akcijo).
|