PERSIDA
|
POZDRAVLJENE .Sem kar nekaj časa porabila za branje zdaj ,pa še nekaj napišem. Danes sem imela pregled pri g.Do sedaj vse ok srčka tud bijeta čeprav jih je sestra težko našla ,ker imam že po naravi veliko maščobe tak ,da se je kar nekaj namučila.Naslednji pregled imam 21.10. UZ morfologijo takrat upam da izvem kaj skrivata med nogami.Pa da vidim ta dva zaspanca ,če kaj plešeta al sta skoz tako pridna.Vprašala sem ga glede izcedkov ,pa je rekel ,da ni nič nevarnega ,ker se je ustavilo ,pa odprta tud nisem nič tako ,da vse ok.Mi je kar lažje ,da ne hodim gledat hlačk vsakih pet minut. spps-iskrene čestitke tud iz moje strani tasa_m-sem bila iz mb ,pa sem šla malo ven na svež zrak,imam pa še skoz vse zdravnike v mb ,pa rodit grem tudi tja,pa še starše imam tukaj tak ,da sem kar veliko v mbju Sem v 17 tednu pa še nič ne čutim ,da bi se kaj dogajalo v trebuhu razen da je zgornji del tako trd.To pa je to ker sta preveč pridna tako kot mama . Wc me še vedno utruja ponoči drugače ,pa kar guramo brez problemov včasih mi glava nagaja to pa je tud vse ,pa upam ,da pri tem ostanem. Imela sem še veliko za povedat ,pa sem pozabila kaj sem prebrala za nazaj ,rekla bom le vse dobro želim vsem. jjasna85 -imaš tud moj glas,jaz bi se prijavila ,ko pa ste vse take suhice,bi pol zgledala ko ena bombica na tisti strani No lepo se imejte ,pa se tipkamo.Vam pošiljam veliko sončka.Dijo.
|