|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
27.9.2008 12:22:21   
mbd0411
MIJAVČEKuser posted image user posted image user posted image
Držim pesti.
Morda pa žeuser posted image user posted image ????

Jaz pa grem danes malo pogledat če je kaj kostanjauser posted image Upam,da,ker se mi ga tako lušta.
Potem pa prilimam sliko mojega .So me končno slikali.user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 976
27.9.2008 14:49:28   
sabsa
Punce moje, pozdravček!

Špelka dobrodošla nazaj. Smo te kar pogrešale. Ti imaš pa res pestro zgodovino operacij. Sedaj je pa že skrajni čas, da ti uspe in postaneš mamica.

Lara light paziš na svoji pikici? Komaj čakamo poročilo z uz-ja.

A je naša Mijavček že rodila?

Za zaključek le tole ... v petek sem imela uz. Na desnem folikla velika 17mm, 17mm in nekaj manjših, na levem velikosti 16 mm in 15mm in kar nekaj manjših. Jutri grem ponovno prveriti, če so dovolj zrasli.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 977
27.9.2008 15:32:57   
lara light
O, mbd, jaz bi tudi kostanj...čakamo na foke!

Mijavček mi bo poslala sms,ko bo...user posted image user posted image

Sabsa, lepi folikliuser posted image user posted image user posted image  navijamo z ju3 za UZ, pa naprej, da bo čimveč lepih celic in potem pikic!user posted image

Jaz fajn...pohajam, jem, se smejim...UZ čimprej želim!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 978
27.9.2008 18:34:54   
mbd0411
Ko se končno zraven spravim,pa ne morem slikic pokazatuser posted image Ne gre.Menda bodo neke novosti glede albumov.Naj katera poskusi če gre.

Neposredna povezava do sporočila: 979
28.9.2008 9:28:30   
mbd0411
Jutro!

Sem že mislila,da interneta nimamuser posted image .Pa se je moj sin,ki vsatane že ob 7 uri prijavi s svojim imenom in seveda ni šlouser posted image user posted image user posted image .Ma,že zdaj se znajde,da je na prazno črto pač treba nekaj vpisatiuser posted image
Kako je kaj Mijavček???
Špelka?
Lara?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 980
28.9.2008 10:15:44   
lara light
Mbd, jutro! Če se temu ob tej uri lahko reče...no, malo prej sem pa le vstalauser posted image ...juhica se kuha, cunje perejo, ker me včeraj ni bilo...ti si v redu?

Mijavček še ničuser posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem, pri nas je čudovit sonček! user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 981
28.9.2008 11:40:59   
lara light
Punce, pravkar sms: Mijavček vse lepo pozdravlja, je še 3 v1, otročka ok, imata lep CTG in se niso še odločili kdaj jih bodo ven zbezlal...njene besedeuser posted image ...Je pod budnim očesom Pušenjaka!
Smo s tabo, Mijavček!user posted image user posted image user posted image  

Kmalu bomo imeli dvojno zmagovalko, punce moje!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 28.9.2008 11:41:41 >

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 982
28.9.2008 12:32:24   
sabsa
Lara light sporoči naši Mijavček, da mislimo nanjo, naj porod čim hitreje mine in naj nam potem čim prej sporoči vesele novice.

Poročilo z današnjega uz: 21mm, 21mm, 21 mm in še nekaj manjših na desni in 21mm, 19 mm na levi strani. Jutri ponovno uz, potem pa zvečer stopka in v sredo punkcija.

Neposredna povezava do sporočila: 983
28.9.2008 14:20:53   
lara light
Bom, sabsa, bom!

user posted image user posted image user posted image  za lepe foliklčke, pa za stopko!user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da je telo močno in mu en prehlad ne pride do živega!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 984
28.9.2008 19:51:23   
mbd0411
Mijavček-upam da se ji dobro godi v bolnici.Je bolje doma,a če veš da si v dobrih rokah,je pa tudi nekaj.Lara,lepo jo pozdravi in naj se drži.
Sabsa,držim pesti za lepe rezultate.
Lara,kako si??
Špelka....

Želim vam lepo noč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 985
29.9.2008 7:06:02   
mbd0411
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mi je uspelo naložiti slikce v moj album.user posted image
Zelo lepo so uredili te novosti pri albumihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.9.2008 8:26:23   
lara light
Jutro!

user posted image mbduser posted image  lepe fotke: prekrasen sine, sladki kuža in čudovit trebušček!user posted image
Kako si danes?

A veste, da naša (kmalu E-zmagovalka) Detece, je je v 7. mesecu. Navijamo zanjo in upamo, da se nam še kaj oglasi!user posted image

Tu je sončkasto do 100...lep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.9.2008 9:19:42   
sabsa
Punce pozdravljene!

Danes stopka, v sredo punkcija. 9 folikov (26mm,25mm,4X21mm,3X20mm).

Lep dan želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 988
29.9.2008 12:33:15   
lara light
user posted image Sabsa, BRAVO!!!user posted image  Mirno roko pri stopki in vse dobro za naprej!user posted image

Mijavček sporoča, da še vedno 3 v 1....ta teden se ji obeta carski rez in kot sama pravi končno Rimuser posted image ...
držimo pesti, da bosta otročka močna in zdravauser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.9.2008 14:27:33   
mbd0411
Mijavčku lepe pozdrave prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 990
29.9.2008 14:38:25   
spelka12
Jao kaj zamujam.
mijavček - navijam, držim pesti, fige, grizem nohte. Vse to samo za vas 3. Komaj čakam, da vidim tvoja dva pikca kako sta lepa.user posted image
savinjka odličen rezultat. V sredo a ne? Bom mislila na tebe user posted image .
lara kdaj pa imaš ti prvi uz pri reškotu? Da vem a sta 2 al 1.
detece pa že v 7 mesecu pravte. Jao kolk bo pri nas kar naenkrat mladineuser posted image
savinjka še točno 14 dni, pa bomo vidl našega fantiča lepega. Grem mal tvoj album pogledat.
punčka naj te moja zgodba ne prestraši. So mi rekli, da imam res hudo obliko endom. in da ni veliko takih. Ja meni je bil tudi na rodosu lindos (belo mesto) ful všeč. Pa stari del rodosa z obzidjem. V vodni park pa nisva šla, ker se je zadnje 3 dni prikazala user posted image , tko da je kopanjke odpadlo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.9.2008 14:44:41   
lara light
Špelkauser posted image , sonček moj, tudi jaz komaj čakam UZ, da vidim kaj dogaja. V četrtek popoldan imam...mi gre počas, ker me skrbi, saj me razumeš...nikol jih ni konce teh strahov, pa itak nimamo kej narest kot bit lepo mirne in se prepustit toku življenjauser posted image ...zgleda tko lahko, pa ni, a ne? Nič posebnih znakov ni, nobena hrana se mi ne upira, le prsi so polne in boleče, rahli krči v trebuhu...upam, da je vse ok.

Mijavček vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje, ker ji stojimo ob strani...ji veliko pomeni...navijamo Mijavček, vse bo super! Mala junaka pa eno samo veselje!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.9.2008 14:48:23   
spelka12
lara nč se bat. Jest tudi nisem imela občutka, da je kaj drugače. Krči so bili pa kar hudi, taki kot pri user posted image . Nč bat boš videla, kako bosta pikici (upam na 2) veliki in zdravi. Držim pesti v četrtek pol.

Neposredna povezava do sporočila: 993
29.9.2008 14:55:58   
lara light
Hvalauser posted image , tudi jaz zate jih še vedno držim...kmalu bo nova borba in smo že bliže zmagi!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.9.2008 15:54:21   
sapi
Pozdravček punce ...
Evo mene pozabljenke, sem se končno opogumila in se vam spet malo javljam  ...  vas nisem pozabila in sem na vsake toliko časa malo pokukala pa kar nisemm nič napisala ... čisto meni podobno, da takole poniknem user posted image ...
Najprej tebi Lara user posted image user posted image čestitke za + sem bila res vesela, da je spet eni od nas uspelo ...
Mijavček tako zelo močno držim pesti zate ... sicer pa bo vse v redu boš videla ... samo pogum velja ...
mbd ti si pa tudi že tik pred zdajci samo še malo pa boš imela svojega otročka pri sebi.. kako pa trenutno počutje ...
špelka vidim, da si si odpočila ... gotovo je bilo lepo na dopustu ... kako si?
sabsa super za foliklčke ... koliko si jih imela pa v prejšnjem postopku ... punkcija in ET bosta kmalu mimo potem pa trepetam skupaj s tabo, da ti pokaže en velik + ...
Pa še vsem ostalim, ki jih nisem naštela en pozdravček ...

Jaz grem 15.09. k s. Blanki po špikice tako, da bom kmalu spet v akciji ... sem pa kar malo ravnodušna ne vem kako to, no bomo videli ...

sapi

Neposredna povezava do sporočila: 995
29.9.2008 21:31:32   
mbd0411
Kako lepo Sapi,da nes prideš pogledat.
Jaz sem v redu,le krče imam take malo poznaneuser posted image izpred 7 let.Seveda 3-4x na dan za kratek čas-1 minuta.
Ja,še 2 tedna...user posted image
V soboto gresta moja dva na izlet na Primorsko,jaz bom seveda za vsak slučaj raje domauser posted image .Imam pa en zloben načrt:Imam dan za beljenjeuser posted image user posted image user posted image in to kuhinje,ki se je moj nikakor ne more lotit.Saj bom imela pomočuser posted image .
Špelka,jaz bi kako slikco iz dopustauser posted image
Lara,komaj čakam že tvoj uzuser posted image ,komaj ...user posted image

Mijavček,čimprej naj bo mimo.Zdaj pa še ta čas izkoristi zase in si odpočij kolikor se da,ker potem je za nekaj časa konec poležavanja.Vsaj takega kot je morda zdaj.
Želim vam lepo nočuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.9.2008 21:35:13   
spelka12
sapi verjetno misliš 15.10. greš po špikice a ne? Tolk da vem na koledar napisat. Ravnodušna praviš. Ja jaz sem šla v drug postopek tud z drugačnimi občutki. Bomo vse držale pesti za tebe.

A je mijavček mogoče že rodila, ker na IVF so ji dali že 2 otročička poleg imenauser posted image . Lara a kaj veš? 
Čez dan se sploh nimam več časa javljat, tko da bom omejena bolj na takele ure. user posted image  Upam, da ne bom preveč zamudila.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.9.2008 22:14:59   
sabsa
Sapi kako lepo, da si se oglasila. Sem se dostikrat spomnila nate. In tudi ti kmalu začenjaš s postopkom. V drugo? Jaz sem prvič imela manj foliklov, pridelala pa 8 celic, 7 se jih je oplodilo, a nič zamrznjenčkov. Oma z možem si srčno želiva, da v najin dom kmalu posije sonce in nama prinese pikico ali dve.

Lara light  saj bo kmalu četrtek in sploh ne dvomim, da bo vse ok. Pozdravi Mijavček v mojem imenu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.9.2008 22:16:15   
sabsa
Savinja tvoj rok tudi hitro prihaja, ha? Za beljenje si pa le poišči pomoč, ti pa počivaj in čuvaj pikico. Velja?

Stopka je padla. Zadnja injekcija. Končno. JUHUHU.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.9.2008 7:44:42   
lara light
Dobro jutro punce!user posted image user posted image

Sabsa, čestitke za stopko, da bo lep pridelek celic in nekaj čudovitih otročkov!user posted image user posted image user posted image

Sapi, hvala še tu. 15. oktober bo kmalu, do takrat pa imaš ves čas, da se pripraviš na postopek, dodaš kako zdravo živilo v tvoj jedilnik, se še malo več posmeješuser posted image ....smo s tabo!user posted image

Špelka, ne ni še rodila. Od ju3 dalje pričakuje odločitev zdravikov za carski. Upam, da bo zdržala še kak dan, saj je vsak za otočka pomemben. Dajmo Mijavček, vse bo ok, le mirno, naša dvojna zmagovalka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mbd, kako kaže? Vse mirno? Trebušček vse napet? Lep dan!

Uživajte....lubčke!user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.