|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 12:01:07   
Dinki
In tu je : http://www.youtube.com/watch?v=WZAZxppH3cA&feature=related


uf, kolk je bilo pa tole simpatično user posted image user posted image , ful sem se nasmejala kužku user posted image .


user posted image user posted image user posted image TAI, VSE naj, naj ZA 7 MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 14:07:14   
Katiandi
Ena fotka našega mišeka, kako čofa:
user posted image
Ful uživa - se prej spoh nisem spomnala da bi ga posedla, sem ga vedno leže kopala, kot so nas učili v materinskiuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 14:21:14   
Ursi2
Živjo.

VSE NAJBOLJŠE, TAI!!
user posted image



Mi smo se nakosilali. Sem nardila riž in purana, pa sem ga za Lukija prej vstran vzela, potem sem pa nardila še omako. Pa nardila sem nama še kruhovo (pečeno v pečici) in sem za Lukija poskusla nardit tako brez mleka in brez jajc. Sem namočla kruh kar z vodo, dala malo prepraženega česna, pa peteršilj in še nekaj gresa, da je vezalo skupi. Pa je blo sicer mal bolj čudno na izgled, ampak je pa jedel. Sem mu dala kar v roko in sem še jz svoje vzela v roko in jedeu ko velik, ker sma iimela enako.  Pa malo bučk sem še popekla kar v tefalovi posodi. Je kr velko pojedu. Potem pa midva spijeva na vrh kavo in če nardim kaj sladkega, on dobi pa en piškot (od Hippa).
Pa se mu prav fajn zdi.

Ja, tudi jaz sem najbolj za poganjalca. Vem, da je od približno 1 leta naprej, zato pa gledam take, da imajo ročaj in okrog tisto "ograjco", da ne more dol past. Tašča pa tast pa že 2 meseca govorita, da mu bota kupla tako kolo, ki ima ročaj in vse to. Pa se mi vseen zdi, da je za po stanovanju boljš poganjalc, plus tega pa itak je ta za nekaj let, ne samo par mesecev. Pa če bo več otrok, tako ne bo dovolj samo edenuser posted image  ! Se mi pa tudi zlo dopade tisti lonček presenečenja (za kocke not zlagat, ker tudi poje in govori).

Tina50, tud naš miškolin je ko vrtavka not po postli, sam na srečo je za enkrat še glih dost široka postla mu, bo pa kmalu preozka. Sem zadnjič prišla, ker je zjutri vriskal, jz pa prepričana, da še spi. Pa stopim v sobo, pogledam v postlo in ga ni blo. Sem tk cviknala. Pa kr naenkrat neki začne cvilit, je pa čisto gor zlezu in na zgornji stranici tisto obrobo gor dvignil in se spod not skril. Se mi je tk smejal, jz sem pa sam stala pa gledla. Pol pa sem ga seveda objemala pa lupčkala, pa se mu smejala, kaj zna! user posted image

Katiandi, vidim, da Jaka res uživa. Kaj bo šele v ta veliki bani delal. Ga pomoje kr ne boš mogla zadržat! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 14:29:48   
Ursi2
Aja, pa še to. Malo razmišljam, da bi mu nardila takole torto!

user posted image

S tem, da bi bila spod okrogla ali pravokotna torta sadna, na vrh za okras pa tale konjiček.

Všeč mi je pa tudi tale

user posted image


Kaj pa mislite, tale ni ravno za fante, al? user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 14:30:23   
*medica*
pozdravljene..
to pa je blo zj branja..še od včeraj..user posted image user posted image sj si nisem pol zapomnila..

no najprej mi smo ok..danes sem anisu našla še en zobek..je še en ven pokukal..user posted image mi je čudno da tako hitro ..a to je tako ok al sem jest maluser posted image user posted image ..no mi je blo pa čudno zakaj je tako čudno zoprn..pa pravi tečko je bil dva dni..no noč preh je spal celo noč..sinoči pa spet zbujanje po polnoči..katastrofa..pol sem obupala z vstajanjem in ga nasla k nama v postlo no tko sem mu pol samo zizo v usta tišala pa nekako spala..smo me bradavice zjutraj kr bolele..
ga je pa danes tašča merkala za eno urco je bla pr men..ker sem mogla na slikanje zob..možek je šel pa na razgovor za službo..no k sem domov pršla sem bla presenečena..mali spi..tašča pa v user posted image ko je z njim..mame in tašče pa so itak druga zgodba tak da jih nebi zj nič kej preveč omenjala..no...

mal grem pošpegat kaj ste že klepetale..

aha..
čestitke vsem malčkom za obmesečnice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja naši malčki so pa po kit. horoskopu podganice..sva z mojmu celo nosečnost omenjala to ..sva skoz božala bušija pa govorila naša podganica..user posted image ..

dobrodošla nova..user posted image user posted image user posted image user posted image mislim zala..user posted image

kakec...to ti je pa zj prava znanost..smrdi ko da je jediu ne vem kaj...obup je včasih..no kompakten je tud ..moj je bil pred parimi dnevi prav presenečen ko je vidu anisov kakec..user posted image user posted image tako sem se smejala ko je pršu s pleničko ven pa..aaa a anis ma pa že tak kakec..sej ne morem vrjet..ati je čist presenečen..user posted image user posted image pol sem mu pa rekla da je to že tako odkar je GH..ni pa nikol mel prilike vidt..ker je bil zj več v popoldanskem šihtu..

darilce..ja just sem tud bolj za te kockice..za poganjalnik me še čas ..no to sama najbolj veš kaj rajš vidš..no verjamem da se je pa teško odločit kaj kupit..ker smo na istem..za tortico je ba res ena dala dobro idejo ..gosenica..al pa čebelico..


slikce so pa res super..kera je kera sam pa sao prav ugotovila za san dinki pa nčk..drgač se pa prav lepo vid tista rdeča majčka res zgleda ko da so tangiceuser posted image ..ko je moj gledal je to takoj opazu in pokomentiral da pa se eni tangice vidjo user posted image ampak sem ga jest takoj popravla..sem takoj pokomentirala da moški takoj take stvari opazjouser posted image ..da pa sem ga klicala da vas vid ko ste se mele lušno na srečanju..
aja kje pa ste ble to ..dejte se zment enkat pa da uletite na Bled..lažje pridem do bleda kokr pa kam drugam ker mam problem z prevozom..seveda vem da ste ene ful daleč in da je lj. najbliži tak da sej enkat bum pa ja lahko uletela na to srečanje madona..

sej več ne vem kaj sem hotla napisat..grem še mal počekirat..



(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 14:36:15   
*medica*
ursi torete so pa cudovite.. ja tist konjiček je men še nekak naj naj..

katiandi ..jakec pa res uživa..jest mam pa anisa v tavelki panji pa mu da toliko vode da ko leži in obrne glavo mu ne pride do ust...in to ti je seveda cela veselica pri kopanju..

aja pa še ne odgovaarjam za napake v zgornjem postu..mam enga škratka na prstih in vedno kej narobe napiše..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 15:24:07   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Špela100, a ti si pa tista generacija, ko ste delali izpit za avto na pičipokijih?user posted image


user posted image user posted image user posted image Ma izpita ravno nisem delala na pičipokiju, ma menda pa sem letnik od pičipokija  . user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Špeli, Jagoga za srečanje ni blema. Se še dogovorimo po telefonu!

Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!user posted image user posted image user posted image Pa, da ne bo kakšna užaljena, se nam lahko tud kakšna še pridruži, z veseljem vabljena. user posted image user posted image user posted image

Ursi2 torte pa so njami, njami...jaz tudi kakšno naredim sam bolj standardne oblike. Pri nas imamo najraje črni gozdiček. Tisto z višnjami. Si mi pa dala mislit, da zdaj se bo pa treba tudi kakšno novo obliko treba zmislit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 19:26:46   
Zala.
Dober večer
Vau kakšna dobrodošlicauser posted image . Hvala. Tolk sem napisala pa mi je vse ven vrglo. Sem že razmišljala do bom pa do konca porodniške morda uspela prit na vaše super marčevsko srečanje. user posted image vsem user posted image za pol RD, zobke, kakce in druge dosežke. Tule na RR se uvajam zato bo verjetno kakšna napačauser posted image pa še mudi se mi. Zala kliče. Pridem nazaj.


(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 19:37:15   
Zala.
Sem že nazaj...
Nekaj moram povedat o Zali. Bom tud slikce prilepla, sam mal da se znajdem.user posted image
Zala je naš tretji sonček ima dva velika brata, kužija, muco in ribice.
Ko gledam vaše mere me je kar mal strah, naša punčka je drobižek. Uvajamo GH zelo počasi 3 - 4 žličke več pa noče. Opažam da ji je ziza najbolj pri srcu se ji izvije tak zadovoljen "ahm" ne vem če sem prav prevedla. Mislim da smo probali večino njej primerne hrane no včasih pa tud reče nam. Kašice pripravljam sama včasih pa tudi kakšno kupim.
alarm
pridem nazaj verjetno pozno al pa tud ne danes
čao


(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 20:50:09   
tina50
Katiandi luškan je ta tvoj miškouser posted image user posted image

Ursi2 pa ti si super, ker delaš takšne torte, men še na kraj pameti ne pride, da bi se spravla kaj takega delat! dobro, da nam dela moja mami torteuser posted image

medica user posted image  za zobek Anisu

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 20:56:20   
tina50
lucalu, Tai-ju za sedem mesecev vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 20:57:54   
tina50
Zala napiši koliko je velka, težka tvoja Zala! pa kolk je imela mere pri rojstvu in vsakem mesec posebej

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:04:20   
san
joj, kolk ste načvekale, pa kdaj bom jst to vse prebralauser posted image user posted image

no, zdele sam tole

TAI VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJIH ŽE 7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 3.10.2008 21:05:41 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:07:57   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

ku ku pozdravljene

no tudi jaz sem marčevka. user posted image Imamo punčko Zalo. Ja res je velikokrat pokukam sem gor tako da vas malček poznam. Ste krasne čveke, polne nasvetov, jaz pa lena za pisanje res grdo od mene. Torej hvala vsem in vsaki posebej za nasvete in dobre namige mogoče tudi jaz pridam kakšnega.
Marčevski zakladki so pa vsi user posted image user posted image user posted image . Itak.





OOO, DOBRODOŠLA ZALAuser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:12:30   
san

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

pri hranjenju sedimo mi v stolču, ne trip trap, z mizico! pa mu dam kakšno igračo zraven, da je še potem tista v ustih in potem seveda potem umazana od hrane, o rokah pa da ne govorim! včeraj je udaril po skledčki z jabolko in rižekom in je šlo vse po tej mizici, po njem in po meni, pa po tleh!.....pa smo čistili....user posted image ...in se preoblekli....user posted image ... malo pa pojedli, kolkor je ostalo not!

Zala dobrodošlauser posted image


user posted image

naš urban ponavadi lepo je in nič ne steguje rok za krožnikom, kadar pa je na vrsti kakšna blitva ali pa korenček, ali karkoli kar gre težko ven iz oblek, takrat je pa ves umazan od glave do pet in vse naokoli plus jazuser posted image

je pa takle stolček boljši kot trip trap. mi imamo na morju tazga z mizico, tukaj pa ni prostora za mizo in imamo zato trip trap, pa bo mogu še kakšen mesec počakat nanj.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:24:04   
tina50
zdalje zadje dni je ena pisala, da si je kupila trak?!
do kolk kg oz. starosti, pa se lahko nosi v tem traku!
sej vem da je že tekla debata o tem, sam, če bi ga lahko še nosila, bi si ga pa kupila!
pa kje ste že to kupovale?
sem zdajle iskala katera si ga je kupila, pa nisem našla

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:36:44   
san
Plenice: menjujem Mullerjeve in eko iz Mullerja. Da se mal mala rita nadiha ;) Matr, reklamo delamo tem firmam...


evo, jaz tudi tako trenutno delam. prej sem od alane, pa nam prehitr premočjo zdej, no tko da delam isto k margetka. te eko iz milerja nam tud hitr premočjo, pa jih mal bolj pogosto menjam in jih ima doma, za ven pa ima milerjeve.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:40:46   
Zala.
evo še naše mere
ob rojstvu: 3620 g    52 cm
1. mesec:   4180 g    53 cm
2. mesec:   4900 g    56 cm
3. mesec:   5600 g    60 cm
4. mesec:   6000 g    63 cm
5. mesec:   6400 g    66 cm
6. mesec:   6900 g    68 cm

Me boste dale v seznam prosim in hvala!


(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:44:32   
tina50
Zala povej kdaj se je rodila , datum!



Trak, sling mi še prosim povejte, kolk imate dolge?

< Sporočilo je popravil tina50 -- 3.10.2008 21:46:48 >

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:49:27   
Zala.
ojej
Zala 23.03.2008

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 21:55:10   
Zala.
Pleničke....
Uporabljamo pampers, imeli smo pa že tudi Mullerjeve in Dm-ove pa se mi zdi da so trde ne vem no. Kakšne so pa eko Mullerjeve?



(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 22:02:31   
tina50


user posted image user posted image user posted image SONČKI MARČEVČKI user posted image user posted image user posted image


Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm


Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm


Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm


Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm


katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 


lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm 


Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm


Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 


jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm


Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm


Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm


Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm 


Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm



Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm



Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.


*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm



Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm



paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm


Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm


medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm


Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm 


Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm


san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm



Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm



Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

5,5 mesecev: 6500g, 65,5 cm
 
Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm


perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 


Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm



gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm


Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm


Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm


Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 22:15:07   
terida
Danes vas pa berem že cel dan, da sem končno vse prebrala in prešla na pisanje user posted image

Maroni včeraj so bili dobri, mmm... Vsak četrtek se dobimo z našo "klapo" in tako že ene 5 let. Odkar imava dve user posted image , se je to malo prekinilo (za mesec ali dva), potem pa smo spet vzpostavili red in nadaljujemo lepo naprej. Na to sem prav ponosna, ker ni lahko vzdrževat take stike tako dolgo. Mislim, da najbolj pomaga to, da furaš neko rutino. Npr. vsak četrtek, ali pa prvi petek v mesecu  (ali nekaj podobnega), kot bi se lahko dobivale marčevke user posted image

Glede kuhanja, praženja, ... jaz sem zdaj Eriki že parkrat naredila zelenjavo na malce olivnega olja, zalila z malo vode in potem dušila. Na ta način ostane v zelenjavi več okusa, kot če samo kuhaš v vodi. Potem vse ta dobro v vodi ostane...
Danes se mi je tako zmrdovala nad rumenjakom, krompirjem in korenjem, da sem obupala in ji dala Plasmon piškote. Bolje kot nič, sem si mislila, ona pa je cmokala piškotke in slavila zmago!

Sicer jo pa imam že od drugega dne v stolčku za hranjenje. Prvi dan uvajanja GH ga še nisem imela in sem jo hranila kar v dvignjenem ležalniku. Ampak je bilo več korenja okrog kot v ustih, tako da sem hitro šibala po stolček v trgovino. Sem pa vzela takega, ki se namontira na mizo, ker tudi mi nimamo dovolj prostora za samostoječega. In se super obnese. Mogoče zgleda bolj nestabilen, a se zelo fiksno namontira in nimam nobenega strahu, da bi se sesul.
Slikca: http://www.primisogni.com/images/prodotti/147a_g.jpg

Glede kakcev - najprej je bilo vse neprebavljeno in redko, potem je začela delat prave dišeče klobase, zdaj pa ima že par dni spet bolj mehko in po izgledu neprebavljeno blato. Jaz za to krivim kar zobke, ker si zadnje čase tako drsa dlesni, da jih bo znucala!
Je pa en čas imela kar trde drekce in se je prav namučila, da jih je spravila ven. user posted image je izjavil: "Nisem si mislil, da bom kdaj gledal nekoga v rit, ko serje, in navijal zraven!" user posted image

Zala, dobrodošla še z moje strani!

S pleničkami pa sem naredila tako, da ima Mullerjevo trojko za čez dan (ja, mi smo eni bolj drobižkastih) in štirico za čez noč. Meni se tako super obnese. Ni nikoli mokra zjutraj.

Katiandi, čestitke za uspešen pregled! Bravo atiju za diverzijo - vam bomo idejo ukradli za naslednjič user posted image

Trak/sling/štorkljo sem si pa jaz sama naredila - po navodilih od tu: http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html
Dolg je 190 cm, ker je bilo blago pač tako dolgo, samo če bi delala še enkrat, bi naredila vsaj malo daljšega. Ga bom enkrat poslikala in dala gor. Če zdaj pomislim, sploh nimam niti ene slike, na kateri bi jo imela v traku. To bo treba popravit!

Tai, vse najboljše! user posted image
Pa še za jutri, ker me skoraj sigurno ne bo nič na RR: Vse najboljše Maši user posted image in obema Tajama user posted image user posted image
Ups, pa še Roku za včeraj user posted image

Zdaj sem vas pa ja vse obdelala user posted image
Lahko noč!



(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 22:24:30   
Zala.
Pa še namigi za prijetno branje
Sue Monk Kidd: Skrivno življenje čebel (ni lepljiva)
Arto Paasilinna: Očarljivi skupinski samomor (pa še druge njegove)

pa mogoče še kakšen naš avtor
A. Ihan: Romanje za dva in psa
Brina Svit: Odveč srce
Feri Lainšček : Petelinji zajtrk (nč hudega če ste gledale film)

pa še kakšna  poezija npr. Ne bodi kot drugi: tudi Lainšček ali pa če boste že vzgajale Bogdan Žorž: Razvajenost rak sodobne družbe (ojej rajši še mal počakajmo)user posted image

Rajši Igrajmo se z dojenčkom: Anne Pulkkinen.....user posted image


(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: zakladki marčevk
3.10.2008 22:35:00   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida


Trak/sling/štorkljo sem si pa jaz sama naredila - po navodilih od tu: http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html
Dolg je 190 cm, ker je bilo blago pač tako dolgo, samo če bi delala še enkrat, bi naredila vsaj malo daljšega. Ga bom enkrat poslikala in dala gor. Če zdaj pomislim, sploh nimam niti ene slike, na kateri bi jo imela v traku. To bo treba popravit!




ma ti si tud super,da greš kaj takšnega delat, vse se pripraviš delatuser posted image user posted image
iz kakšenega materiala si pa naredila, mogoče bi mi pa mami to naredila? hvala 

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?