|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
4.10.2008 11:34:43   
pikovit
O Mlinčeke in Folikel lahko vama je lahko žal,da se nista včeraj udeležila štange šovauser posted image .

Dejzi in Mismis sta večina časa preživeli nekako takole user posted image user posted image .

Smo vmes pa tudi takole zgledaleuser posted image .Res smo bile lepe.

user posted image takole nas je Mismis zabavala in obujala stare dobre čase.
Dejzi je vmes že mal takole zgledalauser posted image

Miška če nam pa tole zrihtašuser posted image ,sem pa takoj za akcijo.Jaz pa štanga pa res ne nouser posted image

Skratka včeraj sem seuser posted image kot že dolgo ne.

Evo Dejzi mal moralca user posted image user posted image tako si pa včeraj zgledala.

Punce vesela sem,da sem vas spoznala.Vse ste prekrasne in super.Upam,da se še vidimo.

Miška hvala ti za vseuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.10.2008 11:38:44   
Goldy
mojsonček - čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa dober dan! Zdej pa na kosilo (danes oče kuha, tak da bo naravno, ne bo pa polnozrnatouser posted image ).

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.10.2008 11:50:53   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O Mlinčeke in Folikel lahko vama je lahko žal,da se nista včeraj udeležila štange šovauser posted image .

Dejzi in Mismis sta večina časa preživeli nekako takole user posted image user posted image .

Miška če nam pa tole zrihtašuser posted image ,sem pa takoj za akcijo.Jaz pa štanga pa res ne nouser posted image

Evo Dejzi mal moralca user posted image user posted image tako si pa včeraj zgledala.

Punce vesela sem,da sem vas spoznala.Vse ste prekrasne in super.Upam,da se še vidimo.

A to vse smo zamudile nosečke, ki smo mogle deco pelat spatuser posted image ! Kolk dolgo pa ste bile?

Abra, zelo dobra ideja za čokolino s kakavom, nikoli nisem pomislila. Jaz drugače kupim kar unga brez cukra, pa si pol žlico medu  dam not. Zdaj pa bom probala kakavuser posted image .  A ponoči pogosto dežuraš? Meni danes moji fantje niso pustili zatisnit očesa. 2 sta smrčala, eden pa je hotel nogo pirint skozi trebuh, AUČ.  Kak pa je zdaj že trebušček?

BBpikica imaš prav, same fejst punce ste tu goruser posted image in prav škoda je gledat, da tako fejst punce doleti taka nesramna usodauser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.10.2008 12:03:55   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gretka ojla.
Ne spim večm sem pa brala blog - spet...do konca...pa nisem več jezna, me je minilo.

Pa saj je boljš, da se počaka , da jeza odrefeta proč, v končni fazi se niti ne splača jezit ... je pač njeno mnenje in naj  ga ima, v bistvu se mi kr malo smili ... provokativno sprašujejo tam na blogu, če je zanositi enako kot zboleti, pa sem jim prlepla ta članek :

Zdravljenje neplodnosti user posted image user posted image     
Avtor mag. Irena Virant, dr. med.  
Petek, 22 junij 2007   user posted image
Zdravljenje neplodnosti je temeljna pravica vsakogar, kar je zapisano tudi v slovenski ustavi. To področje od leta 2000 ureja Zakon o zdravljenju neplodnosti in postopkih oploditve z biomedicinsko pomočjo.

Na temelju ugotovljenih vzrokov neplodnosti pri obravnavi neplodnega para se začne zdravljenje. Včasih zadošča le zdravljenje s hormoni, pogosto pa so potrebni kirurški posegi na jajcevodih, jajčnikih ali maternici pri ženski in kirurški posegi na semenovodih ali modih pri moških. Če so vse te metode zdravljenja neuspešne, se odločimo za postopke oploditve z biomedicinsko pomočjo (OBMP). 

< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.10.2008 12:05:44 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.10.2008 12:15:40   
bbpikica
hope jaz na to ne gledam kot na nesramno usodo ampak na izziv in oviro ki ju je potrebno premagati na poti do srečeuser posted image
me imamo ta izziv drugi pa kakšnega drugega vsak od nas pa nosi svoj križuser posted image
moja mama pa bi dodala: vsakemu je njegov križ najtežjiuser posted image
ampak zato je pa RR tukaj da si pomagamo ta križ nosit in nam je lažjeuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.10.2008 12:19:54   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

gospodarica po moje nobena nobene ne sodi sploh pa ne po nicku, user posted image  po moje smo tuki same fejst punceuser posted image  ki smo na žalost v isti godljiuser posted image

ja upam,da res no...user posted image
sam to pa res,da so tu gor same fejst punce.všeč mi je, da čeprav se ne poznamo (no nekatere se med sabo poznate) navijamo,držimo pesti,...ena za drugo

lep dan vsem

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.10.2008 12:25:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

gospodarica po moje nobena nobene ne sodi sploh pa ne po nicku, user posted image  po moje smo tuki same fejst punceuser posted image  ki smo na žalost v isti godljiuser posted image

sam to pa res,da so tu gor same fejst punce.všeč mi je, da čeprav se ne poznamo (no nekatere se med sabo poznate) navijamo,držimo pesti,...ena za drugo

lep dan vsem

ooooooo dan gazdarica user posted image user posted image user posted image

kako ???? Si se naspala ???

Jaz sem še skoz pomalem aktivna na unem blogu ... tko mal za olajšat dušo user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.10.2008 12:35:50   
Hope2

hope jaz na to ne gledam kot na nesramno usodo ampak na izziv in oviro ki ju je potrebno premagati na poti do srečeuser posted image
me imamo ta izziv drugi pa kakšnega drugega vsak od nas pa nosi svoj križuser posted image
moja mama pa bi dodala: vsakemu je njegov križ najtežjiuser posted image
ampak zato je pa RR tukaj da si pomagamo ta križ nosit in nam je lažjeuser posted image

Ful dobro, da tako razmišljašuser posted image , saj je potem sigurno lažje. Tudi sama sem bila sprva taka, potem pa, ko leta tečejo, ko se ti postopki kopičijo, ko se ti začne zdravje načenjat zaradi vseh teh zdravil in povečane čustvenosti, ko se ti še temu izzivu pridružijo drugi izzivi iz službe, družinskega kroga, na splošno iz vsakdanjega življenja.... postane vseeno malo težko in takrat začneš razmišljat o nesramni usodi. Eni prej, eni poznje, ene že prvi postopek podre, drugi se ne predajo pri 19 postopku.

Če pa samo pogledaš kake jokice, ki jim pri 3 meseceih ne uspe, in bi že po treh mesecih rabile psihiatra in ne seksuser posted image , pa lahk samo račem kapo dol, da vse tako dobro prenašamo, če glih se tega niti ne zavedamouser posted image .

Tvoja mami je modrauser posted image , jaz samo k temu dodam, da nikoli ni tako težek, da ga ne bi mogel dvignituser posted image . Vedno najdemo še tisto malo trohnico moči, da gremo še enkrat križev pot, ki je absolutno lažji ob RRuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.10.2008 12:38:23   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

lep dan vsem

Jaz sem še skoz pomalem aktivna na unem blogu ... tko mal za olajšat dušo user posted image

Joj, gretka tebi pa se dauser posted image . Včasih bi si jaz že žolč izlila tam, zdaj pa sem nekam pomehkuženauser posted image in mi sploh ne steče.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.10.2008 12:49:35   
Grethy
Joj kak post sem ti lep napisala, hope, pa je bla pol una stran  ....    sorry

Vsekakor branim naše vrste ... pa saj se srotka sploh več ne javi ... je vrgla kost in zdaj se je skrila za planko, pa se nam reži ... ooooo vsaka palca ima dva konca ...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.10.2008 13:14:16   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Abra, zelo dobra ideja za čokolino s kakavom, nikoli nisem pomislila. Jaz drugače kupim kar unga brez cukra, pa si pol žlico medu  dam not. Zdaj pa bom probala kakavuser posted image .  A ponoči pogosto dežuraš? Meni danes moji fantje niso pustili zatisnit očesa. 2 sta smrčala, eden pa je hotel nogo pirint skozi trebuh, AUČ.  Kak pa je zdaj že trebušček?

Jaz pa sploh nisem vedla, da obstaja tut čokolino brez cukra. Hvala, bom vedla za naslednjič user posted image Kakav pa velikokrat dodajam, ker sem pri čokoladnih zadevah zahtevna user posted image ne morjo bit samo neke svetlo rjave barve in samo dišat po čokoladi user posted image zame mora bit vedno velika vsebnost kakava. Tudi v puding, če si ga že delam, dodam kakav user posted image

Ponoči moram pa vsaj enkrat na wc in to me čist iz tira vrže, ne morem zaspat nazaj. Včasih gre, včasih ne. Pol proti jutru bi pa spala. Prometium si skor med spanjem vtaknem in spim dalje user posted image čist komot bi vsak dan do 10.h spala.
Trebuh se meni zdi že kar ogromen, pol pa gledam kake fotke tu na rr pa se mi ne zdi več user posted image prejšnji teden sta pa sestra in mami komentirali, da kar je.

Ti si pa v taki manjšini doma, boste morali še kako psičko nabavit, da ne boš edina pupa user posted image kaj pa za falota, si že vse zrihtala in pripravila? Še dober mesec in boš cartala, kajne?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.10.2008 13:28:54   
gospodarica

lep dan vsem

ti bom dala gazdarico...eno po ritiuser posted image
ma gre,ti?hvala,sem...ta noč mi je bila pa res namenjenauser posted image sem spala kot angelčekuser posted image

tudi jaz tej pa tej pošpegam mal gor,da vidim če je kej novga...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.10.2008 13:30:01   
lara light

Jao jao, recimo da tud taki morjo bit na tem svetu, da se kaj dogaja ...

Obika user posted image lepo pančkej in se spočij ...

Gospodarica - kolk sem falila ??

Vse udeleženke današnjega srečkožura, srčno upam da ste se imele bogovsko !!!!!!!!!!!

grethy po mojem mnenju nisi nič falila.
js ne bi rada da bi me punce tuki sodile po mojem nicku.

brez skrbi, tvoj nick je meni originalenuser posted image
če bi mene sodile po nicku, bi se pošteno uštele, vprašte mojga, znam bit hudo težkauser posted image

abra, hope...tudi jaz sem danes čokolino (mi je tata prnesu eno škatlo, ker njegovi menda ne jejo več...njami je to, že leta ga nisem jedlauser posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj zamujam?!!!!user posted image user posted image  Dobre ste, pikovitek, hvala za poročilo!user posted image user posted image user posted image

Hope, koliko še do veselega trenutka?

Uživajteuser posted image !

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.10.2008 13:40:48   
lara light
Punce, sem našla eno podobno slikico, kot sem jo v četertek videla na UZ.user posted image  Le da je bilo pri meni ozadje (maternica) vse bolj čisto in pospravljeno. Tko, da si boste lažje predstavljale, kako zgleda UZ pri 6 tednih.
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.10.2008 13:41:06   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Jao jao, recimo da tud taki morjo bit na tem svetu, da se kaj dogaja ...

Obika user posted image lepo pančkej in se spočij ...

Gospodarica - kolk sem falila ??

Vse udeleženke današnjega srečkožura, srčno upam da ste se imele bogovsko !!!!!!!!!!!

grethy po mojem mnenju nisi nič falila.
js ne bi rada da bi me punce tuki sodile po mojem nicku.

brez skrbi, tvoj nick je meni originalenuser posted image
če bi mene sodile po nicku, bi se pošteno uštele, vprašte mojga, znam bit hudo težkauser posted image

abra, hope...tudi jaz sem danes čokolino (mi je tata prnesu eno škatlo, ker njegovi menda ne jejo več...njami je to, že leta ga nisem jedlauser posted image

verjameš ali ne,ga tudi jaz včasih jem,se mi ga tako zlušta da se mu res ne morem upretuser posted image user posted image

babike fajn se mejte....se tipkamo zvečer,pa ne preveč strani naklofat,ker bom pol imela spet ful delauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.10.2008 13:47:35   
pikovit
O Larica hvalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.10.2008 13:47:35   
Grethy
Jz grem tut zdej na teren ... pridne bit ... se beremo kasneje ...

ne vem pa kje so vse snočne žurerke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???

--> vse je pokošeno, vse je pomorjeno, sama robidovna če u lft, če u lft štrli .... lalala, lalali ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.10.2008 13:49:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.10.2008 14:06:28   
pikovit
No tako punc,vam bom napisala kar smo se včeraj pogovarjale o čajčlih in kopelih in sokovih.

KOPEL:

-bela kopriva
-rman
-preslica
-ognjič

Zavreš 2-3 l vode in daš v posodo 1 pest zelišč(cca 10min) odstaviš,postaviš posodo v WC in se vsedeš na stranišče.Vse okoli sebe fino ogrni in zabarikadirj z brisačo,da kaj ne uide ven.

To delaš 6 tednov,3x na teden.Za časa menstruacije,se tega ne dela.

ČAJ:

vzameš iste čaje jih popariš in pustiš stati 8-10 min.Se pravi skodelico vode in čajno žlico čaja

SOKOVI:

1.DAN
5-6 korenčkov
1 gomolj zelene
1 šop peteršilja

(lahko dodaš poljubno sadje poleg,za izboljšanje okusa)

2.DAN
5-6 korenčkov
1 kumara
1 rdeča pesa

zopet lahko dodaš poljubno sadje,da si izboljšaš okus

tole delaš 3 tedne,potem pavza nato pa spet lahko(po želji)
sokove se pije na tešče 10-15 min pred zajtrkom

Če so npr. gomolji ali druge stvari velike jih narežeš na 4 kose oz. vzameš manjše korenčke.

Pa veliko sreče!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.10.2008 14:14:41   
sonček33
Netka - a je prišla?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.10.2008 14:16:37   
Shuka
Hello! user posted image

Kako ste na ta lep, hladno sončen dan user posted image

No moj me je peljal malo na sprehod, na kavico in malo na sončka, zdej sem ga pa zaposlila v kuhinji, jest sem si pa vzela čas za prebiranje vaših postov, spet ste se načvekale včeri in že od jutra user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

evo še mal mojega domačega narezka.....da ne boste le otrobov zobale...user posted image user posted image
user posted image malo zaseke edino manjka....
Vidm mele ste celo pojedino.

Kaj bi dala da smem kej tazga zdej jest mmmmmuser posted image

Pa same meni ljube jedi ste omenjale, čokolino s kakavom mljack, jest dam še mal cimeta, čeprov sem že jedla pa sem sita in napita mi lušte delate s temi izjavami user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.10.2008 14:17:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce, sem našla eno podobno slikico, kot sem jo v četertek videla na UZ.user posted image  Le da je bilo pri meni ozadje (maternica) vse bolj čisto in pospravljeno. Tko, da si boste lažje predstavljale, kako zgleda UZ pri 6 tednih.
user posted image
Ja a vidš črvičke notruser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.10.2008 14:27:11   
Shuka
A ste vidle:

IZVIRNO SPOROČILO: orka

Anime sporoča
Pa smo ju dočakali!!! Včeraj se nama je ob 21.44 najprej pridružila Tjaša (49 cm, 2740g ), 4 min. za njo pa še Uroš (46cm, 2250g ). Vsi 4 smo OK
 Čestitke celi družini

Ona je imela jan.-feb. postopek in ji je uspelouser posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.10.2008 14:31:41   
Shuka
Skratka pupe moje, en lep dan vam želim user posted image

pa stran od viruskov al jih pa preženiteuser posted image

gigi - kako si?user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.10.2008 14:57:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A ste vidle:

Anime sporoča
Pa smo ju dočakali!!! Včeraj se nama je ob 21.44 najprej pridružila Tjaša (49 cm, 2740g ), 4 min. za njo pa še Uroš (46cm, 2250g ). Vsi 4 smo OK
 Čestitke celi družini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ANIMEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.10.2008 15:20:45   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A ste vidle:

Anime sporoča
 Čestitke celi družini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ANIMEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TUDI JAZ ČESTITAM ANIME user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?