netka34
|
Ojla!!! Upam, d ste se ornk nažurale sinoči....čak d kej do konca preberem... Ej Zarja...mi2 se morva obavezno spoznat!! Prav tako, kakor za Laro mam tut zate filing, d bi mi2 skp pasale Nč se ne bi kregale...Maš čist iste všečnosti kukr jst. Gibonni, zaseka, mortadela, domač narezek, birca, na pa še alpsko kravje 3,5!! ...Pol pa še vse po tebi snamljam....viruse, zaostanek .. Zakon!!! In na koncu po čokolinotu še zaseka na črnem kruhu!! Me je kar sezulo od smeha!!!!! Ostale, ki ste doživele...a joški tut pa suprefactu rastejo?? pa lulanje na 2 uri? Pa ogromanski mozolji po faci??? Pa vse sladko nardi tako zgago za ??? Sm že v 3tjem postopku, pa še nisem mela takih znakov ku zej!! Sonček33, sm ful vesela, d si ok... Goldy???11 KIL??? Samo s črtanjem sladkorja in bele moke??? Dobro da mam očala, kr čene bi zej iskala oči tam pod mizo nekje!!!! Svaka čast!! O, Lučka, bogica...Upam, d se je do danes uštimalo!! Obi, pridana!!!! Ma bravo Grethy, kako si jo dobro!!! Po nagi riti z bičem in soljo!! Mater ji nešolano, res!!!! Čestitam!! Jupiiiiii, mojsonček!!! Čestitke, kar začni zares se veseliti!!!!! OOO, Larči, kaka slikca!! ..od sreče zate!! Čestitke ANIME!!!! Krasni imeni!! Netka ni lulala, ker je zamudila v lekarno...Če čez vikend še nič ne bo, bo lulanje v ponedeljek!! Jeb... ga!! Bo pač presenečenje ( no, če že ma za bit, ane ), tolk lepše!! Za lepši začetek tedna! Lp, Vsem ki ste me ......čakale!!