|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
4.10.2008 15:30:16   
bbpikica
šmrcuser posted image  a ste vse na sončkuuser posted image  no saj vam prvoščam, ampak mi je pa dolgčas

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.10.2008 16:05:18   
baci
čveke pozdravljene

samo pofočkam se pa že letim dalje delat

vidim da ste bile vse včeraj prave žurerke!!!user posted image user posted image user posted image

vas zvečer,ali pa zjutraj breberem

lepo bodite in uživajte še za mene!!!!user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.10.2008 16:17:34   
mismis
Lep pozdrav vsem, jaz sem danes tak lenček, da se samo po kavču svaljkam. Tako, sa se tipkamo takrat, ko me mine lenoba

Anime, čestitke za sonča Tjašo in Urošauser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.10.2008 17:06:21   
sonček33
Abra - a dovolj sijem?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.10.2008 17:21:06   
netka34
Ojla!!!

Upam, d ste se ornk nažurale sinoči....čak d kej do konca preberem...

Ej Zarja...mi2 se morva obavezno spoznat!! Prav tako, kakor za Laro mam tut zate filing, d bi mi2 skp pasaleuser posted image user posted image Nč se ne bi kregale...Maš čist iste všečnosti kukr jst.user posted image user posted image user posted image Gibonni, zaseka, mortadela, domač narezek, birca, na pa še alpsko kravje 3,5!!user posted image ...Pol pa še vse po tebi snamljam....viruse, zaostanekuser posted image ..user posted image user posted image user posted image Zakon!!! In na koncu po čokolinotu še zaseka na črnem kruhu!! Me je kar sezulo od smeha!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale, ki ste doživele...a joški tut pa suprefactu rastejo?? pa lulanje na 2 uri? Pa ogromanski mozolji po faci??? Pa vse sladko nardi tako zgago za user posted image ???user posted image  
Sm že v 3tjem postopku, pa še nisem mela takih znakov ku zej!!

Sonček33, sm ful vesela, d si ok...user posted image user posted image

Goldy???11 KIL???user posted image Samo s črtanjem sladkorja in bele moke??? Dobro da mam očala, kr čene bi zej iskala oči tam pod mizo nekje!!!!user posted image Svaka čast!!

O, Lučka, bogica...Upam, d se je do danes uštimalo!!user posted image user posted image user posted image

Obi, pridana!!!!user posted image user posted image

Ma bravo Grethy, kako si jo dobro!!! Po nagi riti z bičem in soljo!! Mater ji nešolano, res!!!! Čestitam!!

Jupiiiiii, mojsonček!!!user posted image user posted image user posted image Čestitke, kar začni zares se veseliti!!!!!

OOO, Larči, kaka slikca!!user posted image user posted image ..od sreče zate!!

Čestitke ANIME!!!! Krasni imeni!!

Netka
ni lulala, ker je zamudila v lekarno...Če čez vikend še nič ne bo, bo lulanje v ponedeljek!! Jeb... ga!!user posted image user posted image Bo pač presenečenje ( no, če že ma za bit, ane ), tolk lepše!!user posted image Za lepši začetek tedna!

Lp, Vsem ki ste me ......čakale!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.10.2008 18:21:17   
netka34

http://www.youtube.com/watch?v=4PZ9Lug_mCI&feature=related#

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.10.2008 18:26:51   
lučka 25
mojsonček, čestitam za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Črne misli stran in hitro uživat.user posted image

lara, kako lepa slikica. Da pa je bilo pri tebi videti bolj čisto in pospravljeno, pa ni dvoma. Me immo čas, da sobo že prej pipravimo in tipi top posteljemo posteljo. user posted image  Prav fino je videti, kako izgleda UZ pri 6t.

anime, čestitam za dva sončka user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

netka, čakamo ponedeljek, da se polulaš še na palčko in ne samo v školjko. user posted image  Pa navijamo tudi, za lep začetek tedna in novega obdobja. user posted image  user posted image  user posted image

Vse punce, ki ste včeraj žurale, je bilo v čssopisih, da se toliko piva v enem večeru še ni spilo.user posted image  Vesela sem, da ste se imele dobro in se vidimo kdaj drugič.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.10.2008 18:28:36   
lučka 25
No, da še poročam kako je z mano. Krvavitve so se ustavile. user posted image  user posted image  user posted image

Seveda pa močno upam, da se ne veslim spet prehitro. Naj tako ostane in naj user posted image  pride naslednji teden po terapiji s KT. Hvala vam za lepe misli in želje.user posted image

Evo, pa sem še jaz povedala lepo novico. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.10.2008 18:55:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
No, da še poročam kako je z mano. Krvavitve so se ustavile. user posted image  user posted image  user posted image

jej...super......sam zdaj le počivaj, je telo ziher full utrujeno od vsega!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
4.10.2008 18:56:35   
zarja1
O Netka, ti si tud naša? SUPER!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
4.10.2008 18:57:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Netka ni lulala, ker je zamudila v lekarno...Če čez vikend še nič ne bo, bo lulanje v ponedeljek!! Jeb... ga!!user posted image user posted image Bo pač presenečenje ( no, če že ma za bit, ane ), tolk lepše!!user posted image Za lepši začetek tedna!

Lp, Vsem ki ste me ......čakale!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A TI GA GREM JAZ KUPIT PA POSLAT S HITRO POŠTO????????user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.10.2008 18:59:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A ste vidle:

IZVIRNO SPOROČILO: orka

Anime sporoča
Pa smo ju dočakali!!! Včeraj se nama je ob 21.44 najprej pridružila Tjaša (49 cm, 2740g ), 4 min. za njo pa še Uroš (46cm, 2250g ). Vsi 4 smo OK
 Čestitke celi družini

Ona je imela jan.-feb. postopek in ji je uspelouser posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sicer je ne poznam, sam jaz sem vsakega dojenčka tko vesela........bi kr žulila, pa žulila....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
4.10.2008 18:59:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jej...super......sam zdaj le počivaj, je telo ziher full utrujeno od vsega!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ubogam in počivam. user posted image  Sem tako komaj čakal rekreacijo (odbojko), pa me potem za kazen doleti krvavitev, na mesto pohvala.user posted image  Za jutri sem jo pa že odpovedal (nogomet in odbojka), da ne bo spet štale. Bom raje kar ležala in hodila na izi sprehode.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.10.2008 19:00:22   
zarja1

Ubogam in počivam. user posted image  Sem tako komaj čakal rekreacijo (odbojko), pa me potem za kazen doleti krvavitev, na mesto pohvala.user posted image  Za jutri sem jo pa že odpovedal (nogomet in odbojka), da ne bo spet štale. Bom raje kar ležala in hodila na izi sprehode.

bejž pol rajši na jogo......

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
4.10.2008 19:01:19   
lučka 25
zarja, kako pa ti kaj? Imaš že kaj treme pred novimi sostanovalci. No saj posteljo si jim že lepo postlala in tudi obljubila si, da jih boš lepo grela. Tako, da bodo zagotovo ostali pri tebi 9 mesecov.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.10.2008 19:01:44   
zarja1
Abra sem kupla dans oboje, čokolino in čokolešnik......zakon če ju zmešaš...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.10.2008 19:02:28   
lučka 25

bejž pol rajši na jogo......

Ja, saj razmišljam tudi o tej obciji, samo kam bi hodila se moram še odločit.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
4.10.2008 19:04:12   
zarja1

zarja, kako pa ti kaj? Imaš že kaj treme pred novimi sostanovalci. No saj posteljo si jim že lepo postlala in tudi obljubila si, da jih boš lepo grela. Tako, da bodo zagotovo ostali pri tebi 9 mesecov.user posted image

ne vem no. Mal me že daje nervoza, no ne vem če je nervoza...bolj upanje in pričakovanje. Me je pa dans kr mal špikalo....moj pa hop v trgovino, ko sem bla na kavi, po novo termo odejico in tak kul štrikane zokne. Me je skor kap ko sem prišla domov-sem mislila, da me je že Božiček obiskal...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
4.10.2008 19:04:51   
zarja1
Joga v vsakdanjem življenju je zame zakon!!!!! Najboljši eksperti....

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
4.10.2008 19:05:26   
lučka 25

ne vem no. Mal me že daje nervoza, no ne vem če je nervoza...bolj upanje in pričakovanje. Me je pa dans kr mal špikalo....moj pa hop v trgovino, ko sem bla na kavi, po novo termo odejico in tak kul štrikane zokne. Me je skor kap ko sem prišla domov-sem mislila, da me je že Božiček obiskal...user posted image

Vidiš, kako lepo skrbi za mamico. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
4.10.2008 19:06:07   
lučka 25

Joga v vsakdanjem življenju je zame zakon!!!!! Najboljši eksperti....

Sem slišala, ja.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
4.10.2008 19:07:04   
zarja1
Helov Želvica!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
4.10.2008 19:07:26   
lučka 25
Evo, dobila sem obiske, pridem kasneje nazaj. Da mi ne boste vse ušle. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
4.10.2008 19:07:59   
sonček33
ANIME -  čestitke! In ja zelo lepi imeni iamat tvoja sončka.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
4.10.2008 19:08:18   
zarja1

Evo, dobila sem obiske, pridem kasneje nazaj. Da mi ne boste vse ušle. user posted image

a bo to dolg trajalo?!? A te mormo dolg čakat?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?