Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sm ji dala dons spet kašico in full hit zmaže. Pa ona bi kr še, če ji dam pa sam mlek pa poje okol 130 pol pa začne jezik vn tišat. Zgleda da ji je ful dobra.
Pol ji dam pa kaj na žlico, pa je kot ji ne bi dal že cel dan nič za pod zob.Dans mi je uspel, da se je celo 3x dojila, smrklja salamenska.Že sedaj izbira kaj bo in česa ne!!!

kako jih uspavate čez dan? ob točno določeni uri? kje spijo čez dan?
Spat pa jo dam vedno v posteljico ali pa na sedežno pri babi. Prej pa je spala v vozičku, zdaj pa nismo več veliko zunaj, ker ji takoj začne teči iz nosa in izkoristimo kar posteljico. Zdaj jo uspavam na rokah ampak samo čez dan.
Sem razmišljala, da jo bom počasi navadila na kakšno drugo obliko uspavanja, recimo zraven se vležt ali kaj podobnega. Edino kaj imam zdaj srečo pa je prvič nisem imela je to, da se mi ne zbudi, če jo odložim tako kot se je škrat zbujal. Tako da jo malo uspavam in ne rabi spat trdno, jo odložim in lepo spi.
. Sej zato jest raj ne hodm po trgovinah k bi sigurn kej kupila,čeprov ne rabm. Pol bi bil pa še večji minus
in se kar nadaljujejo.
. No , mam vsaj voziček take barve da ni važn al je not
al
. Ma sej smo mi tud čist zabredl, sam kaj češ, hiša naredi svoje
.