|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
5.10.2008 10:23:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki kako pa kaj počutjeuser posted image ? A je pridna tvoja vrtavkauser posted image ?
Včeri sem bla čist nažrta in napita, komaj sem dihala tko, da sem dons mal na izi s hranouser posted image Za zajtrk activia, pol malica en sendviček, za kosilo samo juhica, malica sadna, pol pa bohvedi, če bom še kej, se morm mal držat nazajuser posted image
Pikica se pa vsak dan več javlja, še atija je v roko pošteno obrcala, da mi je skor solzico potočiluser posted image tko da smo OK, zaenkrat.

Ti, v pričakovanju jutrišnjega ET? user posted image

jest tolk navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.10.2008 10:27:37   
ledenka
jutro user posted image  noč je bila bolj tako, lulat enkrat na sredi, pol ob ene 7h pa so mačke začele težit... ker nekdo ni vrgel stran polivinila iz čistilnice, sta se igrala z njim user posted image  in to nisem bila jaz user posted image

včeraj je bil bolj relaks dan, malo sva šla v šoping... se moram spravit, da kupim kak modrc, ker moji so mi tesni user posted image  ene 3 stare raztegnjene lahko nosim, ostalih pa ne user posted image  pa mal moram it za kake hlače pogledat... še par tednov, pa mi bodo moje preozke, že zdaj je na trenutke kriza user posted image

Nedelja, 05.10.
Pika74 - ET
gospodarica - ET
user posted image
dobro opravita, naj še kaj za frižider ostane!

kaj boste kuhale? sem nabavla konjske zrezke... že 2 tedna se mi jejo user posted image  pa brokoli zraven in solatka, pa riž. njami!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.10.2008 10:34:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaj boste kuhale? sem nabavla konjske zrezke... že 2 tedna se mi jejo user posted image  pa brokoli zraven in solatka, pa riž. njami!

Konjski zrezki njami, men je recimo zdej ful hudo k ne morm biftkov jest ampak bom preživelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.10.2008 10:38:15   
bbpikica

Shuki moj, Larči, Pikovitek, Želvica, Mismisek, bbpikica, Sonček 33, Pija in Abra
.....lepo nedeljo
user posted image user posted image user posted image
user posted image

tudi tebi zarjica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.10.2008 10:39:37   
želvica99
user posted image user posted image Zarja hvala enako.

Joj ste vse pridne kuharce, mi je kr maluser posted image . Jest samo pospravljam dons, popoldne greva na izlet v user posted image med user posted image ,user posted image ...user posted image

Kosilo pa v hotelu mamauser posted image

No sj drugač sama kuham, da ne bom pretiravala, ampak dons mi pa res odgovarja, da mi ni treba. Je bil težek teden.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.10.2008 10:40:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Konjski zrezki njami, men je recimo zdej ful hudo k ne morm biftkov jest ampak bom preživelauser posted image user posted image user posted image

sej jih lahko... sam prepečeni morajo bit user posted image  ja vem, če ni krvav, ni užitka user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.10.2008 10:42:07   
Shuka

sej jih lahko... sam prepečeni morajo bit user posted image  ja vem, če ni krvav, ni užitka user posted image
Če je krvav je tko mehak, da se kar topi v ustih, prepečen je pa k žagovina, tko da bom počakala do naslednjega leta, sej to bo hmal tle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.10.2008 10:42:41   
ledenka
pri naju je najbližji hotel mama 100 km stran, tadrugi pa 130. tako da se ju bolj redko poslužujeva user posted image  

zarja, se že pripravljaš na tvoje pingvinčke user posted image  

lučka, super, da je madam M končno šla user posted image  in da ni treba na čiščenje!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
5.10.2008 10:43:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

user posted image user posted image Zarja hvala enako.

Joj ste vse pridne kuharce, mi je kr maluser posted image . Jest samo pospravljam dons, popoldne greva na izlet v user posted image med user posted image ,user posted image ...user posted image

Kosilo pa v hotelu mamauser posted image

No sj drugač sama kuham, da ne bom pretiravala, ampak dons mi pa res odgovarja, da mi ni treba. Je bil težek teden.
Želvica - brez slabe vesti, tud jest ne bom nič kuhalauser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
5.10.2008 10:45:19   
ledenka

Če je krvav je tko mehak, da se kar topi v ustih, prepečen je pa k žagovina, tko da bom počakala do naslednjega leta, sej to bo hmal tle user posted image user posted image user posted image

sej sej user posted image  moram rečt, da tega zaenkrat ne pogrešam. pravzaprav nič ne pogrešam, ker mi zlo malo hrane trenutno paše user posted image  sej vem, še par tednov, pa bo drugače! pa božič, s tradicionalnim tatarcem in pršutom... sploh ne bom šla na družinsko večerjo user posted image  
kdaj maš ti rok?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.10.2008 10:50:08   
Shuka

sej sej user posted image  moram rečt, da tega zaenkrat ne pogrešam. pravzaprav nič ne pogrešam, ker mi zlo malo hrane trenutno paše user posted image  sej vem, še par tednov, pa bo drugače! pa božič, s tradicionalnim tatarcem in pršutom... sploh ne bom šla na družinsko večerjo user posted image  
kdaj maš ti rok?

Sej res - božič - tud jest se bom odpovedala božične večerjeuser posted image user posted image user posted image , sej bomo pa malo prilagodili jedilnik mala malicauser posted image user posted image

Rok imam šele februarja, zdej sem noseča 21t5duser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.10.2008 10:53:42   
lučka 25
Evo, midva bova šlasedaj počasi malo ven na sonce, hdit, pa hodit, pa hodit. Potem bova pa jedla kosilo kar doma, ker sva že včeraj izpolnila hotel tašča za kosilo in hotel mama za sladico. user posted image

Midva bova pa danes jedla pečeno svinjsko ribco, bristični ohrod in popečene bučke, pa velikooo skledo mešane solate (rdeč in pisan radič, kitajsko zelje, paradižnik).

Lep dan še ostalim, pa dober tek. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.10.2008 10:56:24   
lučka 25
Nedelja, 05.10.
Pika74 - ET
gospodarica - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punci, upam, da že veselo grejeta svoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Poročajta kako je bilo. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
5.10.2008 10:59:43   
ledenka
lučka, sta pridna! user posted image  

šuka, to in pa velika noč... bog ne daj, da si karkoli v zvezi z jedilnikom zmišljuješ user posted image  samo kako to dopovedat moji noni? mislim, da je in pršut in tatarc no go... ona je še stara šola, da morajo nosečke jest za 2 user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
5.10.2008 11:14:43   
Shuka

lučka, sta pridna! user posted image  

šuka, to in pa velika noč... bog ne daj, da si karkoli v zvezi z jedilnikom zmišljuješ user posted image  samo kako to dopovedat moji noni? mislim, da je in pršut in tatarc no go... ona je še stara šola, da morajo nosečke jest za 2 user posted image
Veš kaj jest mislm, včasih se niso tolk sekiral za kako toxo, pomoje še vedl zanjo niso pa ni blo nič narobe, če je pa b lo pa tko niso vedl za kaj je blo, zdej se mi pa zdi, da smo nosečke čist preveč presrane kar se tega in onega tiče. Ampak, sej se ne samo da splača ampak tudi  zdrži teh 9 mesecev pol pa ni panike, spet se lahko normalno živi. Sej pol k se pa doji se pa izogibajo sadja in zelenjave da otrok ne napenja pa smo spet tamuser posted image user posted image user posted image Pol pa 1leto in 9mesecev mormo zdržat(kar se mora ni težko) pol bo vse lažje, če se seveda ne odločimo še za enega pol se zna še za 2 leti zavlečt,.......zakaj se mi zdi, da se vrtim v kroguuser posted image user posted image , sicer pa sploh ni problem nekatere jedi dokončno črtati z jedilnika za nekaj časa pri tako veliki izbiri.

To da je treba jest za dva tud meni mami pravi, pol k ji pa rečem, da sem se zredila za 5 kil pa pravi joj to je pa preveč, ja kaj bi pa pol rada, da jem in se ne redim, sploh ker se ne gibam toliko, treba se bo odločit. user posted image

Sem mal Montignaca včeri gledala, vse se da, če se hoče in kjer je volja tam je moč in treba je jesti z glavo ne z očmi in kaj še, ****t ga uživat je treba dokler lahko.user posted image user posted image

Tole ni mel lih ne vem kolk smisla, a? user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 5.10.2008 11:18:13 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
5.10.2008 11:20:31   
ledenka
Tole ni mel lih ne vem kolk smisla, a?

eh, po pameti, pravim jaz user posted image  sej je dosti zadev, ki se lahko jejo, kajne user posted image  kaj sem hotla rečt, prejšnjim generacijam se zdi, da mi pretiravamo. zadnjič sem bila z mamo na eni zadevi, kjer so stregli nek specialen šampanjc... in ona meni, zakaj ga ne probam. bi sicer ga, ampak mi trenutno noro smrdi alkohol (ko so prinesli konjak, sva morali it, ker mi je bilo slabo user posted image ). samo to ji dopovedat... pa da več kot kak požirek itak ne bi spila... ampak pustimo to.

grem jest tadrugi zajtrk, to vsaj vem, da lahko user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.10.2008 11:28:27   
Shuka

Tole ni mel lih ne vem kolk smisla, a?

eh, po pameti, pravim jaz user posted image  sej je dosti zadev, ki se lahko jejo, kajne user posted image  kaj sem hotla rečt, prejšnjim generacijam se zdi, da mi pretiravamo. zadnjič sem bila z mamo na eni zadevi, kjer so stregli nek specialen šampanjc... in ona meni, zakaj ga ne probam. bi sicer ga, ampak mi trenutno noro smrdi alkohol (ko so prinesli konjak, sva morali it, ker mi je bilo slabo user posted image ). samo to ji dopovedat... pa da več kot kak požirek itak ne bi spila... ampak pustimo to.

grem jest tadrugi zajtrk, to vsaj vem, da lahko user posted image  
Mah, vse kar je v mejah normale se lahko!

Pa dober tek user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
5.10.2008 11:58:17   
pikovit

Shuki moj, Larči, Pikovitek, Želvica, Mismisek, bbpikica, Sonček 33, Pija in Abra
.....lepo nedeljo
user posted image

Zarči hvala,enako tudi tebiuser posted image Jutri je pa tvoj D dan.Že komaj čakamuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
5.10.2008 12:02:10   
lara light
Mmm, same dobrote na temi, sem že spet ratala lačna, pa je ta drugi zajtrk bil glihkar!

Šuki, Ajsi, lepo vaju brat!user posted image user posted image  Vidim, da sta fajn in pridno čuvata sebe in user posted image .
Lepooo.user posted image

.....lepo nedeljo
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo nedeljo tudi tebi sonce moje mariborsko! Uživaj in navijam za ju3 kot norc!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija, ojla, ja dve pikici. 16. imam s5 Uz in upam na 2 srčka.user posted image user posted image

Zdej pa prihaja poseben post namenjen 200% mamici!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 5.10.2008 12:07:01 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
5.10.2008 12:06:22   
lara light
Naša draga Mijavčica, 200% mami (pravi, da se ji to tko fajn slišiuser posted image ) je v redu in vesela, tamala2 sta tud ok. Pohvalila se je, da se je ponoči spremenila pravo mlekarno. Čestitamo!user posted image
Pošilja lubčke vsem na RR!

Naj vam bo še naprej lepo in čimprej domov! Vračamo dvojno dozo lubčkov!user posted image user posted image user posted image  

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
5.10.2008 12:07:04   
pikovit
O Larči a ti lakota nagajauser posted image .

Joj men se pa nič ne dauser posted image

Šukica kako si kaj?Tebi tudi lakota nagaja??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.10.2008 12:08:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Naša draga Mijavčica, 200% mami (pravi, da se ji to tko fajn slišiuser posted image ) je v redu in vesela, tamala2 sta tud ok. Pohvalila se je, da se je ponoči spremenila pravo mlekarno. Čestitamo!user posted image
Pošilja lubčke vsem na RR!

Naj vam bo še naprej lepo in čimprej domov! Vračamo dvojno dozo lubčkov!user posted image user posted image user posted image  

Bravo Mijavčekuser posted image user posted image user posted image kolk je take stvari lepo slišat.200 poljubčkov nazaj in naj se čimprej pridejo domov crkljat.

Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.10.2008 12:10:44   
lara light
Oj, Pikovitek, ja kr naprej jemuser posted image ...sem vsa napihnjena, modrci premajhni, vse se mi zdi da me tišči. Moram se malo bolj kontroliratuser posted image ...od ju3 naprejuser posted image , danes bo še obilno kosilouser posted image . Zakaj nihče ne začne diete, ko je lačen, vedno, ko smo napokani do nezavestiuser posted image

Mene je frendica ven potegnila in sva se šli malo sprehajat, pa po meso, drgač bi glih tle na kavču cel dopoldan ždelauser posted image ....to je hudo, pr meni je danes lenosritis tko napredoval, da je verjetno zajel vse vitalne organeuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.10.2008 12:14:49   
pikovit
user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi pri meni lenoritis prednjačiuser posted image user posted image user posted image .Pa nimam nobenega,ki bi me zbrcal.Se bom kar samauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.10.2008 12:16:58   
pikovit
Evo takole,zdaj pa gremuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?