|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
5.10.2008 12:19:30   
lara light
Pridna! Jaz pa kuhat!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.10.2008 12:31:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Šukica kako si kaj?Tebi tudi lakota nagaja??user posted image
Ojla Pikica,

ne lakota me lih ne matra, ker pojem kar nekaj hrane, sam se mi pa kljub sitosti lušta po kaki zadevi, čeprov to uresničim samo miselno, če bi še fizično bi bla kot balon, zdej sem pa zaenkrat še 72kg balonček user posted image user posted image user posted image . Drugače sem zaenkrat OK, hvala na vprašanju, kako si ti, gospa ?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.10.2008 12:48:58   
womanpolice
Punce.. evo me... petkova žurerka... se je vrnila med "žive"user posted image   Ja, lepo sm poskrbela za vse punce, da ga niso preveč pile in potem vozile, ane... V glavnem žur je bil super, čeprav so nas nekatere prezgodaj zapustile...user posted image   Pikovit je pokazala slikce iz poročnega potovanja in mi naredila ogromne lušte po... hm... Mismis... hvala za super žurko in sprostitev ter lep pogovor... tebi tudi Mlinčka
Daisy, Mlinčka, Nokes, Hope, TIna, pikabo (upam da sm prav napisala...user posted image ) Super ste.. lepo, da smo se spoznale ....

Kajšica
ni panike.. saj veš o čem govorim... mal smo se grdo gledal, v soboto popoldan pa je blo potem vse ok... Me je peljal v argentinsko restavracijo in v kino gledat Mumijo (by the way... dober film)... aja, sva kupila mačkonom tisti plezalnik+praskalnik... čist sta navdušena....user posted image

Mojsonček... iskrene čestitke... črne misli pa na stran!

nč, grem nekaj pojest...

p.s. aja, sm iskala tisti zloglasni post o katerem ste mi govorile na žurki, pa ga nism našla... a mi lahk napišete na kateri strani je... me res zanima kaj je ta puhloglavka napisala...

se kaj tipkamo zvečer.... LEP DAN VSEM!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.10.2008 12:50:06   
womanpolice
AJA, MISMIS... 8.10. imam UZ 

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.10.2008 12:57:18   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Naša draga Mijavčica, 200% mami (pravi, da se ji to tko fajn slišiuser posted image ) je v redu in vesela, tamala2 sta tud ok. Pohvalila se je, da se je ponoči spremenila pravo mlekarno. Čestitamo!user posted image
Pošilja lubčke vsem na RR!

Naj vam bo še naprej lepo in čimprej domov! Vračamo dvojno dozo lubčkov!user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  joj kako lepo kar mal posmrkalauser posted image  bravo bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.10.2008 13:09:57   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

p.s. aja, sm iskala tisti zloglasni post o katerem ste mi govorile na žurki, pa ga nism našla... a mi lahk napišete na kateri strani je... me res zanima kaj je ta puhloglavka napisala...

Žal mi je, da so dekleta temu namenila prav svojo temo in če si želiš dobro ti ga sicer ne priporočam ampak vem da te bo radovednost premamilauser posted image user posted image zatorej poglej TULE

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.10.2008 13:37:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Ti, v pričakovanju jutrišnjega ET? user posted image

jest tolk navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja že čisto.....malo me nekaj hoče zagrabit, mam spet nos polnuser posted image  Samo, če vas tolko navija, ima da rata ITAK!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.10.2008 13:38:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Zarči hvala,enako tudi tebiuser posted image Jutri je pa tvoj D dan.Že komaj čakamuser posted image

SAJ TVOJ POŠTAR BO TUDI KMALU TU.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.10.2008 13:39:22   
zarja1
Larči in Ajsi....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.10.2008 13:43:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jest tolk navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja že čisto.....malo me nekaj hoče zagrabit, mam spet nos polnuser posted image  Samo, če vas tolko navija, ima da rata ITAK!!!!!

Ne daj se Zarja, jutri bom še posebno močno mislila nateuser posted image . Kdaj maš ET ob kateri uri?user posted image Pa ne pozabita it na kalamare po ET, taka je procedura - jasno!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.10.2008 13:57:15   
bbpikica

Ne daj se Zarja, jutri bom še posebno močno mislila nateuser posted image . Kdaj maš ET ob kateri uri?user posted image Pa ne pozabita it na kalamare po ET, taka je procedura - jasno!user posted image

tudi jaz bom z mislimi čist s tabo zarjauser posted image user posted image user posted image  bom tolk navijala user posted image user posted image user posted image  da se bo naš hrib kar tresuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.10.2008 16:06:58   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Nedelja, 05.10.
Pika74 - ET
gospodarica - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punci, upam, da že veselo grejeta svoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Poročajta kako je bilo. user posted image

lep pozdarv!se opravičujem za zamudo,ampak res nisem mogla prej do računalnika.
danes je blo pa tako:od šestih jajčec...pet jih je bilo ok,vendar se je oplodila samo ena.boljše kot nič.to eno pikico mi je vstavil nazaj...ampak punce moje,moralo mi je pa tako dol zbil da res ne vem več kako in kaj.....
da citiram kako je rekel:oplodila se je samo ena,zlo slab zarodek.možnosti da se prime je zelo malo....ampak pustmo se presenetit.bi blo bolje če bi bil tiho...
ma saj bo...jaz bom držala pesti in upala na najboljše.test imam 19 tako da me dajte na seznam in trepetajte z mano.

pika74..kako pa je pri tebi?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.10.2008 16:14:37   
bbpikica
da citiram kako je rekel:oplodila se je samo ena,zlo slab zarodek.možnosti da se prime je zelo malo....ampak pustmo se presenetit.bi blo bolje če bi bil tiho...
ma saj bo...jaz bom držala pesti in upala na najboljše.test imam 19 tako da me dajte na seznam in trepetajte z mano.

[/quote]
user posted image user posted image user posted image  kot so men rekle ena pikica pa naj bo ta zmagovalnauser posted image user posted image user posted image
če ni kvalitetna je pa borkauser posted image user posted image user posted image bo vse nadoknadla sam ne obupat user posted image user posted image user posted image  bomo skupaj trepetale in grele naše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.10.2008 16:19:10   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

user posted image user posted image user posted image  kot so men rekle ena pikica pa naj bo ta zmagovalnauser posted image user posted image user posted image
če ni kvalitetna je pa borkauser posted image user posted image user posted image bo vse nadoknadla sam ne obupat user posted image user posted image user posted image  bomo skupaj trepetale in grele naše user posted image user posted image user posted image

tko bi mogl bit napisan se opravičujem

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.10.2008 16:42:26   
Goldy
gospodarica -nič obiupat že na začetku, tako kot je rekla bbpikica, tvoje pikica je borka in bo ostala s teboj naslednjih 8 mesecev. Zdaj pa lepo grozje papat in podobne zdrave reči, pa bo! user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.10.2008 16:43:43   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Nedelja, 05.10.
Pika74 - ET
gospodarica - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punci, upam, da že veselo grejeta svoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Poročajta kako je bilo. user posted image

lep pozdarv!se opravičujem za zamudo,ampak res nisem mogla prej do računalnika.
danes je blo pa tako:od šestih jajčec...pet jih je bilo ok,vendar se je oplodila samo ena.boljše kot nič.to eno pikico mi je vstavil nazaj...ampak punce moje,moralo mi je pa tako dol zbil da res ne vem več kako in kaj.....

goposdarica, jaz navijam 100 na uro, da pikica ostane pri tebi. Narava dela po svoje. Kolikrat vstavijo kao prfektne zarodke in žal ni željenega rezultata. A ste vidle, kako je bilo pri amor real, tema Za naju je to čudež na Upamo skupaj...res lepo in prepričljivo, da je vse mogoče.
Saj veš, največ kar sama lahko narediš, je da si sproščena, vesela in božaš trebušček...žal za vse ostalo nimamo pristojnosti. Mislim nate...user posted image

Kdo ve kod pohaja Pika, je kalamare kje na obali?user posted image

Shukica, oj! Ti si kot nova?user posted image

Zarji za ju3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.10.2008 17:34:23   
Pija76
Ojla pupe,

Gospodarica ne obupaj na začetku, pozitivno misli, pa ma da se prime. Navijam zate in za pikico.

No Pika74 mi je poslala SMS, greje 2 pikici, za frižider čaka poštarja. Vse vas lepo pozdravlja! Torej Pika navijamo za vas 3!

Lara itak da boš zagledala 2 srčka, jaz tolk navijam!

Zarja ju3 pa zate!!!!!!!!! Majo da otroc končno k mami pridejo in tam ostanejo!

Lučka a sta se nahodila? Kosilo uspelo?

Jaz sem dala pa testo za pico delat, mnjami bomo s5 jedli.

Grem mal narest še.......sem bla pa na zraku mal in se much better počutim.

Gigi zakaj nas zanemajaš? Gužva?

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 5.10.2008 17:35:05 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.10.2008 17:58:03   
želvica99
Gospodarica in Pika zdaj bomo vse združle moči in stisnile pestke za vaju. Gospodarica pa poskušaj odmislit komentarje, sem že enkrat napisala ampak bom še enkrat da ti vlijem pogum. Meni so prejšnič vstavili dva kao perfektna, bla je še rahla hiperca kar je baje tud krasno da se prime in ni blo nič. In nauk: ne poslušat kaj pravjo, tko kot so rekle punce, narava dela po svoje in se ji fučka za mnenje zdravnikov. Je blo pa neprimerno, da ti je to reku, ker ti samo energijo zbija, ti jo pa zdaj rabiš in to pozitivno. user posted image user posted image user posted image

Zarja jutri je pa tvoj dan in seveda bomo nudile vso potrebno podporouser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.10.2008 18:19:41   
zarja1

Ja Shuki moj, tam morava bit ob pol devetih, kdaj točno pa bom na vrsti pa ne vem. Vem, da še nekaj časa baje počivaš v sobi za "relaksacijo". Pol pa logo, na kalamare, pa na desni bok domov ležat.....in božat trebušček!!!! Komaj čakam!!!!!  Thanks za vse moj dragi ljubi Shukec...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.10.2008 18:21:50 >

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.10.2008 18:21:24   
zarja1
Dragi lubek Larči, bbpikica, Pija in Želvica hvala za vse. Res sem hvaležna!!!!!!! Rada vas mam.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.10.2008 18:22:58   
zarja1
Gospodarica tak kot so ti napisale že ostale. Ta ena bo vsem pokazala hudiča. Ta je borka, boš vidla!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.10.2008 18:35:48   
netka34
Gospodarica, ITAK D!!!!

Pika, navijam tudi zate!!

Zarjica zlata, ti pa le glej, da dobro opraviš, kr js sm ti za petami!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.10.2008 18:37:21   
bbpikica
o zarja čer kje ste se pa potepale celdan? user posted image A ste na sončku uživale? user posted image Pametne punce!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.10.2008 18:39:44   
netka34

Pupke moje:

Moja teta je prišla,
ruskinja, seveda da.
Prišla je tiho, kot se da,
a s polno paro do neba!!
Zdaj me lomi bolečina,
a v srcu je toplina!
Saj oktober ti si naš,
Glej da črtice nam daš!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.10.2008 18:45:53   
bbpikica
user posted image joj se opravičujem vsem ostalim prisotnim,user posted image tale moja škatla je res počasna in sem vidla sam da je zarja prisotna sorry, sorryuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?