|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
6.10.2008 14:24:15   
lara light
Miška, ko utegneš, še meni dodaj prosim Uz, 16.10. Hvalauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
6.10.2008 14:29:34   
mismis
a nima sedaj Zarja ET-ja, po moje že čaka na stolu

Go Zarja, Go Zarja, GO ZARJA & THE PENGUIN CHILD  user posted image user posted image   user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1477
6.10.2008 14:36:08   
bbpikica
Reni70 sem mal nazaj pokukala, ker je čist preveč vsega da bi si zapomnlauser posted image  pa sm ugotovila da imava kar podobno statistikouser posted image obe imava isti dan test, pa obe sva pri Rešu pa saj ne morem verjet obe četrtič na ICSI. To pa je naključje. Sam tega nisem zasledila, kdaj si imela punkcijouser posted image ,mogoče sva ble pa clo skupajuser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
6.10.2008 14:36:33   
miska73
Mišmiš, ko boš urejala seznam, še mene zapiši za prvi UZ na nedeljo 12.10.

Neposredna povezava do sporočila: 1479
6.10.2008 14:37:10   
lučka 25
martin6, čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kajsica, super za 14 celic. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa lepo počivaj in se pripravi na ET, kjer te bodo user posted image  user posted image ,... veselo pričakali. user posted image

zarja, držim pesti.  user posted image

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
6.10.2008 14:38:51   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a nima sedaj Zarja ET-ja, po moje že čaka na stolu

Go Zarja, Go Zarja, GO ZARJA & THE PENGUIN CHILD  user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
6.10.2008 14:39:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

martin6, čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kajsica, super za 14 celic. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa lepo počivaj in se pripravi na ET, kjer te bodo user posted image  user posted image ,... veselo pričakali. user posted image

Si bom kar lučkin post izposodila in se pod njega podpisala.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
6.10.2008 14:42:02   
želvica99
user posted image user posted image user posted image dajmo Zarjica, mislimo na tebeuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
6.10.2008 14:42:50   
lara light
Zarji, ura je prava, da bi lahko bilo že vse za tabo in bi lepo počivala v tisti sobiciuser posted image user posted image ....sporoči čimprej!user posted image user posted image user posted image  Aja, saj bodo itak še kalamari prejuser posted image

Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
6.10.2008 14:43:28   
lara light
Kalina, sabsauser posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1485
6.10.2008 14:58:15   
womanpolice
Ja, Lara Light... ko mi je Kajši povedala o tej ženski, sm tud jst tko reagirala... 52... a si predstavljaš...*?
MISMIS... hvala!user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
6.10.2008 14:59:30   
womanpolice
BBPIKICA ti tud maš ICSI?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
6.10.2008 15:03:48   
Kalina
Ojla!

Se javljam! Jah kot pricakovano, ni glih najboljsa reakcija. Je dosti malih foliklov, najvecji je 14mm. Tko da mi je dal zdravila se do petka, ni pa nic povecal dozo. Pravi, da bi bila prevec bogauser posted image No tko da UPAM, da bo v petek dobra novica. Punce, kolk naj bi na dan priblizno zrastel folikel?

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1488
6.10.2008 15:06:24   
Abra
martinuser posted image user posted image user posted image čestitke!!!

Kajši user posted image user posted image 14 celic, super, zdaj naj se še lepo oplodijo, ti se pa fajn pocartaj do et-ja

Lara, si se že brcnila na zrak user posted image res so je tko lep dan. V Lj je 19 stopinj, pri vas jih je ziher še mal čez, kajne? Da bi le še trajalo to vreme user posted image

Pija, mogoče pa svež zrak ne paše vsem z ljubljanske kotline user posted image user posted image ker meni je fullll, samo pupi je blo očino preveč. Ti se pa kak dan mal manj k možeku stisni, pa bo. Počasi bi moral on tut bit že bolje, kajne?

Zarja, si končno dobila otroke? Zdaj je pa že tri user posted image aja, ziher na kalamarih user posted image

Sabsa??? Čakamo user posted image

WP, jaz bi poklicala na GK, meni se to ne zdi ok, da že zvečer vzameš novo dozo. Lahko, da se motim, včasih če kaj zamudišni panike, da bi pa v kratkem času več vzela, pa ne vem no ... jaz bi nadaljevala zjutraj ali poklicala.

Neposredna povezava do sporočila: 1489
6.10.2008 15:08:18   
Abra
Kalina, nič takega, če so komaj 14. Meni je enkrat Reš rekel ziher, pa počas user posted image važno, da so. Naj bi raslo ok 2mm na dan

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
6.10.2008 15:09:03   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Si bom kar lučkin post izposodila in se pod njega podpisala.

Evo se še jaz podpišem user posted image  user posted image  user posted image

Lučka kako je s tabo?

Kalina meni se to ne zdi nič slab rezultat. Baje rasejo do 2mm na dan. V petek bodo verjetno že čist dost veliki. Pravijo, da so tisti, ki bolj počasi rasejo bolj kvalitetni user posted image

Pupike drage lep dan še naprej

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
6.10.2008 15:09:33   
Shuka
Kera jih je mela 52?user posted image

V glavnem še vedno čakamo na novičke, Kajsici čestitke za 14 jajčk in super, da je špikanja zate konec user posted image , Sabsa tud verjetno že greje, Zarja je verjeno lih nekje v vmesni fazi al v sobici kjer počiva ali pa na kalamarih in kako je Kalina UZ prestala, a sem spregledala kaj?

Aha Kalina - do petka je še vse možno, ti sam verjemi, da bo kul in bo OK. Včasih tudi do 2mm na dan zraste, in če je to tvoj prvi UZ pol si kar uredu. Bomo pa še navijali naprej.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1492
6.10.2008 15:12:39   
Abra
O madona, 52 celic?? Pa kaj so normalni, da take doze šopajo?? user posted image boga reva, upam, da je ok.

Shuka sem te ravno hotla vprašat, če sta se sprehodila? user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
6.10.2008 15:27:19   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

O madona, 52 celic?? Pa kaj so normalni, da take doze šopajo?? user posted image boga reva, upam, da je ok.

Shuka sem te ravno hotla vprašat, če sta se sprehodila? user posted image
Evo tolk za intermezzo ZARJA se je javila da greje dva prelepa user posted image user posted image , še lepša kot pri spočetju user posted image user posted image user posted image user posted image in da gre na kalamare.

Abra - ja šla sem ven tolk mi je pasalo, še celo jopico sem morala dati dol, mi je blo kar vroče. Sam k me je pa začelo spodaj bolet sem šla pa kar počivat domov. Kot si rekla sama, tudi jaz upam, da potraja tole vreme res je enkratno.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
6.10.2008 15:30:46   
dajamaja
Danes pa tolk gor špejam in se je splačalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Kajsi bravo 14 jajčk ... to pa bo "odbor za doček" ko se ata vrne ... 2 user posted image user posted image  u bušiju pri mamici in še 12 pingvinov. Proidna si!!! Spočij si!

Martina čestitke za plus!!! Uživaj brezskrbno!

Tista z 52 je pa češka al kaj!? AL ji že drugi dan ven jemljejo, saj bi jo ja razgnal user posted image  Sicer pa kaj jaz vem !?

Gigi kaj je zdaj to na hitro ... kako si mi!? Veš da jaz ne spremljam tekoče. Pesti pa držim tekoče in premanentno.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
6.10.2008 15:32:19   
dajamaja
Pa še Zarja s prekrasno novičko user posted image user posted image user posted image  BRAVO user posted image user posted image user posted image  Naj ostaneta pri mamici dbre 8 mesecev! Lep dan je danes!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
6.10.2008 15:35:36   
Abra
Zarja user posted image user posted image user posted image jupiii!!! Lepo ju grej, čez 14 dni pa lep debel plus user posted image user posted image

Shuka boljš malo manj hodit, pa se bolj sončku na kaki klopci sončku nastavljat. user posted image

Dajamaja že odštevaš do uz? user posted image Stiskamo pestke user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
6.10.2008 15:38:45   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

BBPIKICA ti tud maš ICSI?

WP ja na IVF/ICSIuser posted image  mamo dvojne težave he heuser posted image  jaz nimam jajcevodovuser posted image  plavalči so pa slabiuser posted image  ni kaj bo že nekaj. Pa da se mal na un blog spomnem, moj ma že dva odrasla sinova, zgleda da je pozabu kako se otroke dela heheuser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.10.2008 15:41:32   
bbpikica
zarja bravo za user posted image user posted image , zdaj jih pa pridkano grejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.10.2008 15:51:55   
Hope2
user posted image user posted image za novo nosečko martinuser posted image user posted image

Pa čestitke današnjim zmagovalkam na ET in punkcijiuser posted image user posted image .

WP tole sem našla, če ti kaj pomaga. Je sicer za sprej napisano, vendar je isto kot inekcija.
If you forget to use Suprefact Nasal Spray If you forget a dose, take it as soon as you remember it. However, if it is nearly time for the next dose, skip the missed dose. Do not take a double dose to make up for a forgotten dose.
Vsem lep preostanek sončnega dnevauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.10.2008 15:52:34 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?