|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
6.10.2008 15:57:28   
Dakec
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Iiiiiii lep bušiuser posted image , še mal pa bo začel kipetuser posted image . Kateri teden si?

Hvala, hvala za komplimente. Čez dva dni sem v 20 tednu. Juppppiiiiiiiiuser posted image

Netka34, še prekmalu bo tud tvoj buši takšen. Komaj čakamo.

Martin6, čestitke za plusekuser posted image user posted image

Kajsica, bravo pridna kokoška. user posted image

Zarja, stavim na zmago user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.10.2008 16:17:19   
pika.po
Uf punce spet ste prehitre zame user posted image Grem zdaj mal prečekirat novice, kolkor bom med službo utegnila user posted image

Čestitam za vse user posted image user posted image in za vse pridne kokoške!

Petkove žurerke, sem prav vesela, da sem vas spoznala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste same fajn babe user posted image user posted image user posted image

Mišmiš hvala, ker si bla taka fajn gostiteljica!
Štanga je pa sploh zakon! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.10.2008 16:40:54   
jazzz27
mismis...hvala ker si me SPET dala na seznamčka....

Martin6....čestitke za user posted image . Danes pa lepe novičke dežujejo. Nekaj je v tem oktobru...user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.10.2008 16:44:38   
Grethy
Martin6, čestitke za plusek

Kajsica, bravo pridna kokoška,

Zarjica, stavim na zmago

Podpisujem se pod tole !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin6 - tako se dela go girl go
Kajsi - počivaj da bolečina mine, pa prpravi materinščico na malčke .
Zarjica
- vse si težko pričakala pa je šlo, tako da ne vidim sploh ne ovire za plusek user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.10.2008 16:54:20   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Evo tolk za intermezzo ZARJA se je javila da greje dva prelepa user posted image user posted image , še lepša kot pri spočetju user posted image user posted image user posted image user posted image in da gre na kalamare.

Zarja user posted image  user posted image  user posted image  lepo ju grej in naj vam teknejo kalamari user posted image

Šuki a si se nasončkala user posted image

Abra dej pls počivaj. Ne se tolk gnat. Prav?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.10.2008 16:56:09   
Goldy
Kalina - jaz sem imela v tem postopku na prvem uz velike 10, 11 in 15 (pa še to jih je bilo samo 5, ostali pa ful manjši), na koncu sem imela pa 8 celic, ki so se tudi vse oplodile. Tako, da nič sekirat.

martin6 - čestitkeuser posted image user posted image , prihajamo za teboj user posted image

kajsica - to!!!, zdaj pa počivaj, da bo š pripravljena na svoje otročke

zarja1 - zdaj pa na user posted image  ali user posted image !

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.10.2008 16:57:13   
Goldy
Grethy - kak si dekle, pri vas v CE tudi tako lepo vreme kot pri nas?user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.10.2008 16:57:41   
lara light
Evo tolk za intermezzo ZARJA se je javila da greje dva prelepa user posted image user posted image , še lepša kot pri spočetju user posted image user posted image user posted image user posted image in da gre na kalamare.

Juhuuuuuuuuuuuu, zarjica, saj veš....user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.10.2008 17:00:50   
lučka 25
Zarja, super za user posted image  user posted image . Lepo ju grej, čez 14 dni pa ma da test pokaže user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Gigi, kako si mi ti kaj? So se bacili že razpodili in ne strašijo več okoli tebe?

Jaz pa sem kar v redu. Bojim vse vsakega špikanja, bolečin v križu,... ker me je strah krvavitev. Naj vse skupaj počaka do sobote, takrat pa naj user posted image  kar udari ven. Sem pa vsaj toliko pridna, da otrok ne vzigujem v službi (pa so nekateri starši že užaljeni, da kao nočem otrok dvignit in  v naročje vzet  , ker jim zgleda ni dovolj, če jih vzamem v naročje sede. user posted image Mah, jaz imam čisto vest.)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.10.2008 17:01:20   
sabsa
Evo mene. Grejem user posted image . Zelo lepa blastocista, 5 so mi jih že zamrznili, 3 so še pod vprašajem. Po novem na GK LJ dajejo 2 le puncam nad 35 letim in tistim, ki nimajo tako dobrih zarodkov. Tako so mi vsaj obrazložili, zakaj mi vstavljajo samo enega, če pa jih je vsaj še 5 zelo dobrih.
Je pa res, da jih je imela ena 52 in je bla res boga. Ostala je v bolnici.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.10.2008 17:01:32   
gigi1
Gretka pazi na nogice in na dober glas user posted image

Miška objemčka, ker si taka kot si.

Hedika a prestaviva? Nekak se mi ni z nosečkami za dobivat, če nisem 100% zdrava. Se bova raje zmenili ko bom imela naslednji UZ. Sva z Zvezdico že prestavili.
Jutri pa se Franclčkov naglej. Lepo ju pozdravi in požgečkej, da pokažeta spol user posted image

Jazzika tale s-fact ima čuda stranskih učinkov. Eden izmed najbolj pogostih je glavobol. Za Reškota so ti pa že deklice povedale.

WP upam, da bo vse OK. Res si daj v opomnik.

Dajči sem kar dobro danes. No, bizi user posted image . Jutri poročam kaj so strici na UZ povedali user posted image

Kajši a počivaš?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.10.2008 17:02:16   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

zarja1 - zdaj pa na user posted image  ali user posted image !

najboljš kar oboje user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.10.2008 17:02:43   
sapi
martin6 čestitke za ++++++++ user posted image user posted image user posted image  ... tako lep dan je ravno pravšnji za lepe novičke ...
Kalina tudi jaz sem imela na prvem UZ folikle velike 14,14,15 čez 2 dni so bili 17, 17, 18 naslednji dan pa 19, 20, 21 tako, da nič ne skrbi bodo že zrastli.

Gretka pozdravček tudi tebi ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.10.2008 17:03:17   
lara light
Abra, sem šla ja, presnet lenoritisuser posted image ...imam eno sosedo nosečko decembrko in pol kar redno hodiva ven.... o, krasno je tu...ne vem koliko stopinj, a na mojem s sončkom obsijanem balkonu zdaj kaže, čakaj grem pogledat, celih 21 stopinj!user posted image
Sem mislila, da si šla v Hotel Mama, ker te ni bilo nič čez vikend...a mislim, da bi res ti morala malo več počivat, čuvaj se mi!user posted image

Shuka, je vroče kajne, jaz sem se tudi lupila po potiuser posted image

Netka, za ju3user posted image user posted image user posted image
Gigi, za ju3user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.10.2008 17:05:00   
lučka 25
sabsa, bravo za user posted image .user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Lepo grej svojo pikico in naj ti test čez 14 dni pokaže user posted image . Seveda pa tudi čestitam za 5 zamrznjenčkov, pa upam, da se tisti 3 tudi toliko razvijejo, da jih bodo lahko zamrznili.

A potem res obstaja ena boga punca, ki je imela 52 celic user posted image  . O joj. Upam, da bo z njo vse v redu. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.10.2008 17:05:46   
kajsica

Babike toliko da se vam javim!!!

Ma ja pridelala 14 celic, kar nekaj foliklov pa je bilo praznih.....mater jim, zakaj se gužvajo tam če pol nič ni....sam tolk da te dodatno zbadajo

V glavnen punkcija ni bila noben bav bav, je pa kar pošteno bolelo, čeprav so mi spet solze tekle, pa desna stran bolela ko 100 user posted image , se mi je sestra pošteno gor obesla, sem imela občutek da bo poknalo mi vse skupaj. Ne vem zakaj sem se dr.Zornu na koncu tolk zasmilila, da mi je začel rihtat protibolečinske zadeve in mi rekel da sem bila res pridna....v glavem v soboto ET. Aja zjutraj pa še fasala eno fajno antibiotično inekcijo, sem bila kar zadeta, pa pekla je še bolj kot stopka.

Ja glede une danes, imela je delno puncijo....prejšnjič 2x ni pridelala tako rekoč nič z enako dozo, sedaj pa z enako dozo pa 52 in je šla že včeraj na delno punkcijo, pa danes do konca.

Zarjica, lepo lepo grej!!!!user posted image user posted image user posted image

Babike brez zamere, sploh ne mislim danes pisarit, ker res ne morem sedet. Bo se javila ko bo kaj bolje. Držite se!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.10.2008 17:05:58   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Evo mene. Grejem user posted image . Zelo lepa blastocista, 5 so mi jih že zamrznili, 3 so še pod vprašajem. Po novem na GK LJ dajejo 2 le puncam nad 35 letim in tistim, ki nimajo tako dobrih zarodkov. Tako so mi vsaj obrazložili, zakaj mi vstavljajo samo enega, če pa jih je vsaj še 5 zelo dobrih.
Je pa res, da jih je imela ena 52 in je bla res boga. Ostala je v bolnici.

user posted image user posted image user posted image čestitam, lepo grej pikico, da bo to čudovito bebe!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.10.2008 17:07:15   
sapi
zarja, sabsa pa sta dobili otročke k sebi ... sedaj pa stiskam pesti, da zagledata en debel + ...
Uh a kar 52, tega si pa ne želim jih imam pa rajši bolj malo ...
lučka lepo, da paziš nate saj veš drugi ne bodo user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.10.2008 17:08:14   
lara light
Kajsicauser posted image , ti kar lepo počivaj, da boš ready za soboto. Pridna si bila, super število!user posted image user posted image Čestitam!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.10.2008 17:08:41   
bbpikica
sabsa user posted image  čestitke za user posted image trepetalko pa naj se konča z močnimuser posted image
ostale pikice te bojo pa počakale na varnem pri tetah in stricih zdravnikih, pa da jih več kot eno leto nebi rabilauser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.10.2008 17:09:04   
lučka 25
Kajsica, ti kar lepo počivaj, nič ne pretiravaj. Ne bomo nič hude, če se danes ne boš z nami tipkala. Pa malo pokliči mmo hotel (saj po koje si že) in naj te lepo crkljajo in skrbijo za tebe. V soboto pa veselo po otročke.

Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.10.2008 17:11:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Grethy - kak si dekle, pri vas v CE tudi tako lepo vreme kot pri nas?user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sonček prbija kukr norc ... za takratke rukavčke ... prou fletn je ...

TI????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.10.2008 17:12:00   
lara light
Lučka, ne čakaj, da bodo drugi 'skrbeli' zate, ti delaj kot je prav. Nobenih naporov zdaj, prav imaš, ko nič ne dviguješ. Če se bo pa kdo vpičeval, pa kar direkt povej, da tega sedaj momentalno ne smeš in da otročkom vseeno lahko izkazuješ veliko ljubezni in pozornosti, brez da jih vlačiš v naročju. Pridna!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.10.2008 17:12:25   
Grethy
Gretka pazi na nogice in na dober glas

Je rekla inhalirat zarad glasu, pa bi mi kmal ušlo če moram grgrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.10.2008 17:15:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Babike toliko da se vam javim!!!

Ma ja pridelala 14 celic, kar nekaj foliklov pa je bilo praznih.....mater jim, zakaj se gužvajo tam če pol nič ni....sam tolk da te dodatno zbadajo

V glavnen punkcija ni bila noben bav bav, je pa kar pošteno bolelo, čeprav so mi spet solze tekle, pa desna stran bolela ko 100 user posted image , se mi je sestra pošteno gor obesla, sem imela občutek da bo poknalo mi vse skupaj. Ne vem zakaj sem se dr.Zornu na koncu tolk zasmilila, da mi je začel rihtat protibolečinske zadeve in mi rekel da sem bila res pridna....v glavem v soboto ET. Aja zjutraj pa še fasala eno fajno antibiotično inekcijo, sem bila kar zadeta, pa pekla je še bolj kot stopka.

Ja glede une danes, imela je delno puncijo....prejšnjič 2x ni pridelala tako rekoč nič z enako dozo, sedaj pa z enako dozo pa 52 in je šla že včeraj na delno punkcijo, pa danes do konca.

Zarjica, lepo lepo grej!!!!user posted image user posted image user posted image

Babike brez zamere, sploh ne mislim danes pisarit, ker res ne morem sedet. Bo se javila ko bo kaj bolje. Držite se!!!

Bravo mala, carica si !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo za pomoč protiv bolečina, od naju ....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?