Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Babike toliko da se vam javim!!! Ma ja pridelala 14 celic, kar nekaj foliklov pa je bilo praznih.....mater jim, zakaj se gužvajo tam če pol nič ni....sam tolk da te dodatno zbadajo V glavnen punkcija ni bila noben bav bav, je pa kar pošteno bolelo, čeprav so mi spet solze tekle, pa desna stran bolela ko 100 , se mi je sestra pošteno gor obesla, sem imela občutek da bo poknalo mi vse skupaj. Ne vem zakaj sem se dr.Zornu na koncu tolk zasmilila, da mi je začel rihtat protibolečinske zadeve in mi rekel da sem bila res pridna....v glavem v soboto ET. Aja zjutraj pa še fasala eno fajno antibiotično inekcijo, sem bila kar zadeta, pa pekla je še bolj kot stopka. Ja glede une danes, imela je delno puncijo....prejšnjič 2x ni pridelala tako rekoč nič z enako dozo, sedaj pa z enako dozo pa 52 in je šla že včeraj na delno punkcijo, pa danes do konca. Zarjica, lepo lepo grej!!!! Babike brez zamere, sploh ne mislim danes pisarit, ker res ne morem sedet. Bo se javila ko bo kaj bolje. Držite se!!! Bravo mala, carica si !!!!!!!!!!!!!!!!!!! evo za pomoč protiv bolečina, od naju ....