|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 17:07:12   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

čaw...

Saj materinska šola ni plačljiva, a ne?...ker zdaj moraš skor vse že plačat...user posted image


Ne ne ni plačljiva, je zastonj user posted image .

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 17:19:26   
Polynesia
Hello nosečke in mamice user posted image .

Danes pa je bil res lep dan, ampak jaz sem bila bolj notri. Sem zlikala za naju z možem in ne boste verjele, začela sem prati stvari za malega, ravno se pere drugi stroj, pa itak so same pleničke in podobne stvari, potem pa pe cunjice in ostalo, ampak moram počakati najprej da se vse posuši, ker nimam kam dat user posted image .

orka lepo da mala Emica tako napreduje user posted image user posted image user posted image ...sej bo, veš kako pravijo, počasi se daleč pride user posted image . Veš kaj sem te že neki časa hotla vprašat ša skos pozabim, a si ti naravno rodila Emico kljub zgodnjim tednom?! Čist tko me zanima.

Gužva v porodnišnici Lj. Ja to pa vem ja, že ko sem hodila na MŠ in v petek ko smo imeli ogled-dan odprtih vrat, pa tudi od prijateljic ki notri ležijo sem slišala da je noroooooooo...tko da upam da nas ne bojo poskusili po hitrem postopku se losat...jaz se sam bojim da bi se full raztrgala ker te ne morejo skos spremljati k je tko noro zdej.

Joj punce, a ima še katera prebavne motnje, jaz ko grem na potrebo je skos kr neki, na pol kot driska...zdej pa ne vem kaj je to hudiča, menda pravijo da se počasi vse pripravlja, sam če bi vsemu verjela kar slišim veste kje bi že bila user posted image .

Zgaga ne omenjajte mi jo, ker tole pa ni več za zdržat...ponoči sem mislila da bom bruhala, dobesedno...tole je pa že mal too much...brez donata bi pa naravnost umrla user posted image ...še maaaaalo in upam da bo kmalu tudi to šlo mimo.

Na dnevnem redu imamo tudi kolcanje našega fantka, 2-3x dnevno revček moj user posted image .

Tko, zdej grem pa mal pred tv, potem pa pripravit za porodnišnico, danes mesec je moj PDP, madonca je šlo hitro.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 18:23:22   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia


orka lepo da mala Emica tako napreduje user posted image user posted image user posted image ...sej bo, veš kako pravijo, počasi se daleč pride user posted image . Veš kaj sem te že neki časa hotla vprašat ša skos pozabim, a si ti naravno rodila Emico kljub zgodnjim tednom?! Čist tko me zanima.



ja, sem naravno rodila....ko so me sprejeli v por. so me temeljito pregledali, dobila sem inekcije za  user posted image   plučka , bila sem že skoraj brez vode ampak pravijo da le ta znova nastaja in meni je seveda sproti tudi odtekala, pol je pa prvi dr. rekel da imajo ob tem prakso cr, druga dr. je rekla da čakajo na popadke in tako je bilo z menoj ....tri dni smo čakali in ob 11-ih zvečer 3. dan sem dobila popadke ki so trajali celo noč ob 2-eh ponoči me dr. pregleda in pravi da še nisem nič odprta..... ob 8. zjutraj pa nisem mogla niti s postelje vstati zaradi bolečih popadkov in so me kr v porodno ... tja sem prispela ob 8.10 .....Ema pa ja prikukala ob 8.25.... Hitro kaj ne????

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 18:26:58   
pomar*ANČA*
sem pa imela dela, da sem vse prebrala!

ema je pa že prava babnica, pridno pridobiva kilograme! orka, jaz pijem pivo že celo nosečnost, pa če me kdo malce čudno gleda hitro razložim da jaz hočem dojit ina da je pivo dobro za mleko. v resnici pa spijem kak kozarček piva samo da se malce razvajam.

jaz sem tudi začela nonstop jesti. sva bila prej v trgovini in sem že na poti domov pojedla skoraj celo vrečko mandarin, ko sva prišla pa domov pa samo sir. tako da je zdaj v mojem trebuhu prav čudna kobinacija- pričakujem zgago.

KONČNO sem oddala papirje na csd. mi je pa trajalo. zdaj pa samo še odločbo čakam. sem pričakovala, da bom imela probleme, ker sem tako pozno oddaja, saj grem naslednji teden že v porodniško, pa na srečo ni nič komplicirala. ker drugače imam s temi ženskami na csd slabe izkušnje.

saba, če se ne ogslaiš več na forum, pa pošlji sms. drugače pa ti naj ta mesec čim lepše in hitreje mine.

kufer za porodnišnico imam pripravljen, ampak še ni v njem nič drugega kot modrc za dojenje. kar odlašam!! sem rekla da prvi dan ko kupiva svoj pralni stroj da vse operem. no, zdaj še samo čakava nanj. tako da bom verjetno naslenjdi viked pa tudi že kaj naredila. sem pa full dobre volje ker se v v mengšu odpru kik, otvoritev je menda 14.10.. malce prej ko sem bila v tušu sem videla da se full pripravljajo. tako da ne bo treba hoditi v kranj.



(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 18:29:10   
pomar*ANČA*
orka, si vedela, da ti voda oteka? ker jaz tako zgodi sploh nebi bila pozorna na to. a niste ravno takrat odhajali na morje, ko si potem šla roditi?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 21:20:28   
Andromeda
Ahoj!

Jaz sem pa spet šla malo porodnišnico obiskat. Tisti krči, ki sem jih najprej povezovala s prebavo, so postajali čedalje bolj sumljivi, imela sem jih na 15 -20 in 10 minut pa pri tem mi je trenuh otrdel in v križ me je zbadalo. Na hitro sem spakirala kufer in klicala moža, da se gremo pokazat v P. Tam so me dali na CTG, ki je pokazal nekaj malenkostnih popadkov, ampak to še zdaleč ni to, po besedah G je "zelo lep CTG", karkoli naj bi to pomenilo. Potem me je še zdravnica pregledala in ugotovila, da gre pravzaprav za slabo prebavo -zaprtje. Me je kar pobralo, saj hodim 2x na dan na "tadolgo" potrebo, le včeraj sem šla enkrat, no danes do takrat pa res še nič. V lekarno sem šla po svečke in zadeva je sedaj urejena, ampak čutim, da se še nisem do konca "spucala", ker me še malo dajejo krči. Ampak naj ne bi bilo nevarno, tudi strogega počitka mi niso predpisali. Mi je pa rekla, da se je user posted image že kar nizko spustil in da z glavico kar lepo navzdol pritiska, tako, da do PDP-ja verjetno ne bo počakal...

Takole, zdaj pa lahko malo ustavim jezik, oziroma prste... Grem si naredit kopel za noge pa kakšno "možgani-na-off" revijo prelistat. Jutri imam spet MŠ, upam, da bom ponoči kaj bolje spala kot včeraj.
Aha - orka - user posted image user posted image za Emo, naj se še naprej lepo razvija, da bo šla čimprej ven iz inkubatorja.
Zdaj pa res grem. Pa pa!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 21:34:32   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

orka, si vedela, da ti voda oteka? ker jaz tako zgodi sploh nebi bila pozorna na to. a niste ravno takrat odhajali na morje, ko si potem šla roditi?

ja , bili smo drugi dan na morju, ponoči ob 2-eh sem šla na wc in j ebilo še vse ok, čez uro pa sem se zbudila vsa mokra, vstala iz postelje in se je vsulo tko da ni bilo dileme o tem kaj to je, sicer se mi je pa to že 2x zgodilo , le da ob pravem časuuser posted image user posted image user posted image , tako da sem cela 2 dni uživala na morju

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 21:35:40   
Polynesia
Andromeda madonca, kam se ti pa mudi user posted image ...še par tednov počakaj user posted image .

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 21:51:33   
poli*
Charley- čestitke za mala dva sončka user posted image   user posted image   user posted image  lepo se cartajte!!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 8:28:38   
luna8
Halo,

jaz se po nekaj dneh končno oglasimuser posted image , bila sva na trgatvah v soboto, nedeljo in ponedeljekuser posted image  na štajerskem, ampak hvala bogu sva zdej doma  - blizu lj porodnišniceuser posted image

Hvala vsem, ki ste prevzele seznameuser posted image  in sevedauser posted image user posted image user posted image  novim dojenčkom, mamicam in očkom

Glede nove teme se tudi jaz strinjam, da počakamo, da rodimo, potem pa se bomo tako ali tako, ena za drugo prestavljale na novo temo - ki jo bo za nas odprla orkauser posted image  novemberski kričači

Glede csd-ja pa imam jaz tako pozitivno izkušnjo - nesla sem papirje 4 dni pred nastopom porodniške, nič ni komplicirala, bila res ful prijazna, še zraven razložila ful stvari in da bom enkratno pomoč  (tisti denar namesto paketa) dibila nakazanega že ta mesec 14 - res so bili super - csd moste-polje

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 8:29:08   
nagajiva
Ojla user posted image
 
Evo, danes pa jaz kuham user posted image .....naj vam tekne......Saj verjetno ne bi, če ne bi imela pregleda user posted image ....Upam, da se še naše dete ne pripravlja na kakšen prihod.
Sma šla pa včeraj v BC gledat, kakšen je v živo ta novi model oz. pravzaprav barva PP vozička in je še nekajkrat lepši kot na sliki.....Upam, da ga bom že lahko vozla po stanovanju v roku tedna dni user posted image ....tak malo za vajo......
Nič, grem nekaj pojest, pa se pripravit. Se tipkamo potem......user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 8:37:36   
luna8


user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

      PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================
 
1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ       RODILA user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        13.10.     user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      08.10       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavček  user posted image    user posted image    (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ    RODILA  user posted image   user posted image  

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       13.10.   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         15.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   21.10.    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    07.10 user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         16.10 user posted image

20. 09.11     tackica               (1user posted image , 0user posted image )     ?? let   Zasavje     pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    
   
22. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  
 
24. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  


28. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          22.10   user posted image

29. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

30. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10   user posted image

33. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    RODILA user posted image user posted image
  
34. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik   pregled user posted image

36.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM         7.10  user posted image     

37. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

38. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     28 let      NM         pregled    user posted image
 
39. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled


41. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

42. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

43.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       23.10.  user posted image
 
44. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    28 let       LJ          23.10   user posted image


45. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled  user posted image user posted image


46. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    30 let      kraj         23.10    user posted image  
   

47. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          13.10.  user posted image user posted image    


48. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           28.10.      user posted image

49. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled


50. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           21.10.    user posted image

51. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       24.10. user posted image

53. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

54. 25.11.    bebbe                  (2user posted image ,?user posted image )     33 let    Damask    pregled user posted image
 
55. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

56. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          21.10  user posted image

57. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  


58. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled
 
59. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           08.10 user posted image
 
60. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

 
61. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

62. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

63. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled



 

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

 
??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 
 
??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

 
??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10       user posted image


Kontakti za sporočanje novičk:
 
Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

 


Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

                                    user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image


________________________________________
Uporabne strani:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE


  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA


  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 



  • urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 
 
________________________________________
user posted image user posted image user posted image za vse nosečke! Naj bo mirna in srečna nosečnost!        


(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 8:38:41   
luna8


             user posted image   
            user posted image
 
 

26.08.2008
1. Orka  -   user posted image  Ema (1040g) (pdp 20.11.08 - 28. teden)
 
01.09.2008
2. Zara13  -   user posted image   Tian (1600g) (pdp 04.11.08 - 31. teden)

02.10.2008
3. Mijavček - user posted image Ema (1810g) in user posted image Tristan (2160g) (pdp 05.11.08)

03.10.2008
4. Anime - user posted image Tjaša (2740g) in user posted image Uroš (2250g) (pdp 30.10.08)
 
03.10.2008
5. Charley - user posted image  in user posted image  ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 8:39:32   
luna8
Punce, kje ste kupovale moderčke za dojenje?

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 9:07:13   
TINKA05
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Joj punce, a ima še katera prebavne motnje, jaz ko grem na potrebo je skos kr neki, na pol kot driska...zdej pa ne vem kaj je to hudiča, menda pravijo da se počasi vse pripravlja, sam če bi vsemu verjela kar slišim veste kje bi že bila user posted image .

brez donata bi pa naravnost umrla user posted image ...še maaaaalo in upam da bo kmalu tudi to šlo mimo.



Polynesia: a si mogoče pomislila, da ti težave s prebavo povzroča donat. Sem imela od 3-5 meseca nosečnosti take hude napada zgage, da je bilo zapopuser posted image . In seveda sem se nalivala z donatom, potem pa dirkanje po wc-ju. Sem imela skoz občutek, da imam drisko, pa je mi je zdravnica rekla, da donat deluje. Saj veš iz reklame: DONAT ODPIRA TUDI NAJBOLJ ZAPRTE user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 9:09:50   
bobika1
Dobro jutro punce.
Kako smo?

Vsakič ko pridem gor pogledat kaj ste se kaj menle grem cela prestrašena da bom vidla da je katera spet rodila(pred rokom mislim)user posted image

Luna8 jaz sem si ravno včeri kupla v Mullerju v mb modrček je biu 9 eur, pa je fajni. Ne splača se ti ga v BC kupvat ker majo enkrat dražje. Baje jih majo tudi v H&M sam ne vem pa cene...

Ja jaz sem tudi zato da počakamo da vse rodimo potem se prestavimo, ker kok sem opazla so tudi drugi tako delali (avgustovke,septemberke). Tak bomo lahko sledile novičke vseh kdaj so rodile, če ne bomo pa čist zmešane- tiste ki mamo bol proti koncu rok potem o vas ki ste na začetku sploh ne bomo nič slišale oz. kontra. Joj sem zakompliciralauser posted image

No midva greva tudi ta teden uredit na CSD, upam da bo bolj prijazna kot pa zadnič po telefonu...

Pohvalim se lahka da sem končno dočakala posteljico, sem jo dobila včeri in jo je moj potem zvečer kr sestavu, tak da imava postavljeno, sedaj mi pa res manjkajo še malenkosti (v lekarni še nisem nič bla, pa za mene še par stavari pa par še za bebico), ampak bomo že...

no zej grem pa čokolino jestuser posted image

_____________________________

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 9:29:43   
emina83
dobro jutro!

za malo Emico, da tako lepo napreduje, pa le tako naprej, da se bo čimprej stiskala samo pri mamici- tam kjer je najbolj luštno

polynesia, ja če se res nalivaš z donatom, je možno, da je od tega, odvisno sicer kakšno prebavo imaš drugače. jst sem itak zabetonirane sorte, tak da men donat sam malo pomaga uravnavat zadeve... je pa res da pri zgagi pa pomaga, ja. ga včasih spijem tudi po liter na dan, + vsa ostala tekočina, se pravi ene pol litra čaja, 3-4 l vode... mama pravi, da čudno da se mi  žabe ne zaredijo v trebuhu, jst pa taaaak žejna...

modrček za dojenje sem jaz v 1. kupila 2kom v mullerju,  zdaj sem si pa kupila 2 v H&M-ju (sta bla skupi na obešalniku, črn+bel), pa imata take lepe tanke naramnice, če imaš gor kakšno lepo majčko, da se ne opazijo te ruče toliko, no zadnjič mi je pa še oma kupila enega licinega, ko sem bila pri njej v Trbovljah, tak da jih imam več kot zadosti. so pa vsi bombažasti in se jih da lepo prat na  95*


drugače pa jaz že komaj čakam, da spoznam tole moje dete, res, ker me tak pridno nabrca, da imam  potem v 2 min kr kislino v ustih, mi jo tak lepo gor zabije in me potem cela pot iz želodca do ust tak peeečččeee, da se mi včasih kr rola

no, tako, zdaj grem pa  gledat kaj še moram nardit po stanovanju, ker sem že včeri bla pridna in skor vse nardila, ker dans pa grem popoldan v velenje v muller, pol pa še verjetno mal pošnofat v ce v kik pa oviesse, ki sta se na novo odprla.

pa lep dan še naprej

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 9:31:44   
emina83
grrrrrrrrrrrrrr,kak mene razjezi tale RR ko mi napiše WE ARE SORRY...


joj, bi včasih najraj kr ugasnala vse skupi, še dobr da sm si pogruntala kak shranit vse skupi, da ti ne zbriše, če ne bi že res kdajuser posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 10:01:07   
carly
Ojla, dobr jutr.
Jest sem si kupila dva modrčka v kompletu v c&a, tolk za prvo silo, potem bom pa še katerega kupila ko bom videla kakšno št bom rabila.
Jest tudi še čakam na posteljico, naj bi tudi enkrat v oktobru prišla pa še nič točno ne vem kdaj. No pa sej ni take panike ker imam tako košek za začetek.Tako da bom potem mogla še jogi kupiti pa posteljnino za posteljico, ostalo imam pa zdej že kar več ali manj doma, edino kremo zauser posted image morm še kupiti, se kar ne mom odločit kaj bi kupila, v lekarni so mi dali tester za hladilno mazilo pa za kremo ( njihov proizvod) pa bom verjetno kar to kupila.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 10:10:58   
mojsoncek
Cau punce! Vas samo na hitro pozdravim.

Mene tudi kar nekaj daje... ponoci me je spet tako bolel zelodec, da je groza. Oblivalo me je, potem me je treslo od mraza, bolecine pa tudi nepopisne. Kaj takega!!! No, pa saj ne bom prevec jamrala...

Na CSD pa tudi jaz se nisem nic urejala, ker bom pocakala, da mi v sluzbi vpisejo se septembrsko placo. Tako bom papirje odnesla cca. 10 dni pred nastopom porodniske, kar je cisto dovolj zgodaj.

IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Punce, kje ste kupovale moderčke za dojenje?

tukaj: http://www.alisa.si/

Sedaj se pa lotim kaj "pametnega" delat user posted image ... lep dan... izkoristite soncka!!!



_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 10:14:30   
_katja_
čao!

Ena je spraševala za barve za na steno. Kakor vem so punce risale kar s temperami. Jaz pa sem naredila like iz papirja in jih prilepila gor, da jih bomo lahko bolj menjali.

Cestitke charley user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 10:37:17   
članica
Ahojuser posted image

Res je krasno, da Ema napreduje, tudi jaz držim pesti, da čimprej pride iz inkubatorja - samo pogumno naprej. Orka, tebi pa še enkrat vse čestitke, te prav občudujem kako prenašaš vse to s temi sestrami itd. 

Z možem sva bila včeraj zvečer v MŠ, sploh nisem mogla verjet, koliko nas je bilo tam- pa to v enem majhnem Kamniku - bi rekla, da s spremljevalci kakih 100. Prostor je bil čisto nabit, zmanjkalo je stolov.... Je očitno res ogromnouser posted image , tudi patronažna je rekla, da je ljubljanska porodnišnica čisto polna. Tisto kar je povedala je sicer čisto koristno, a v bistvu nič posebno novega - no, ampak težko je biti preveč pameten pri taki temi.
Mene tudi ob večerih zgaga peče, user posted image kar močno še brca, me je pa začelo nekaj v križu špikat. Pa ni mi ne paše jest, no, ja čokolada že.

Andromeda, upam, da se tvoje stanje umirja in da boš še mal počakala.  

Danes zjutraj sem bila že v laboratoriju, spet analiza RH - sem negativna, kri, voda,toksoplazma... Sem kar nekoliko utrujena danes, tko, da grem kar mal ležat. LP


   

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 11:04:40   
caligula
punce!!!!!!!!!!!!!!! še ena v porodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANDROMEDA me je ravnokar klicala. Leži v porodni, nič ne kaže, da se ji bi kaj ustavilo, dobila za pljučka, skratka, se EN user posted image BO DANES PRIKUKAL NA SVET. Andromedi srečno, jaz pa letim uredit še dodatno zdravstveno, ker me je dodobra prestrašila, še včeraj nič danes pa že v porodni.
Mene je pa tud ponoči prikovalo na školjko sam ni šlo nič vn, samo krči in črvičenje. Danes pop imam pregled, pa me je Andromeda res prestrašila! Grem si uredit to. :D

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 11:06:30   
caligula
zdaj pa rabim katero drugo za sporočanje novičk, ko me je andromeda zapustila :D. 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.10.2008 11:08:58   
konina
Uf! Punce, počakajte no še malo! Ja, amdromeda bom dihala s tabo in upam, da boš kmalu pestvala in ne bo prehudo. user posted image

caligula, ti pa le še pridi domov. Morda bova pa midve skupaj v NM ležale. Samo jaz še ne grem danes!

LP, Nina

_____________________________

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?