|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
7.10.2008 9:42:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz se nadejam danes spet lepih novičk. Včeraj je bil super dan, lep in pozitiven. Naj bo tako še danes.

sonček, kaj bomo danes kuhali? user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem si mal tvoje vprašanje sposodila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
7.10.2008 9:57:02   
mismis
dan... kaj danes ni še nobene akterke???

Žiži, Netka, Mlinčka odložite že tisti kafe in hitro poročat.
Hedi, zate itak vem, da se boš šele zvečer javila.
Bozza, kako kaj tvoje pikice?

Dajamaja, poznam te situacije s tačko, vohanjem in klobaso za fokusiranje. HB za baso user posted image user posted image user posted image . Knjiga se pa imenuje: Govorite po pasje, avtor pa je dr. Stanley Coren

Shuka, evo pa imaš novo taktiko, kako priti do spanca, čim kasnejše spanje user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
7.10.2008 9:58:40   
sonček33
jazzz haha moje vprašanje ja, sem včasih akr tečna s tem, kajne? jah zdejle mi pa res samo hrana hodi  po galvi. Danes bo home made pica.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
7.10.2008 10:01:45   
mismis

jazzz haha moje vprašanje ja, sem včasih akr tečna s tem, kajne? jah zdejle mi pa res samo hrana hodi  po galvi. Danes bo home made pica.

pri nas pa špageti boloneseuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
7.10.2008 10:03:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pri nas je pa še prezgodaj, da bi mislili na kosilouser posted image user posted image k mormo prej misliti še na malicouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
7.10.2008 10:06:24   
Shuka
Shuka, evo pa imaš novo taktiko, kako priti do spanca, čim kasnejše spanje user posted image

Sej ne vem, če mi bo ratal vsak dan tkole delat, je bil slučajno en film k ga nisem mogla nehat gledat, drgač bi pa mogla,če bi hotla it tolk pozno spat, popoldne kako kitico oddremat, ker jest sem bl kurja zaspanka, po risanki v krpe pa ajat. Bom probala dons tud, če bo ratal pa javim rezultat user posted image user posted image user posted image

mis2- kako si ti?user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
7.10.2008 10:08:21   
miska73
miska73....a pri tebi danes pa stopka pade?

Jazzzi, jst sem šele začela s špikcami. Stopka pride na vrsto naslednji teden enkrat.
Kako je pa pri tebi?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
7.10.2008 10:10:25   
Shuka
Zarjo vidim user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
7.10.2008 10:11:01   
miska73
mis2- kako si ti?

Jst OK. Mal naspidirana, pač narkič user posted image user posted image user posted image user posted image .
Šuki , enuser posted image zate.

Drgač pa si bom morala nek drug nadiimek najt, da ne bom mis2...
Lahko bi bila recimo podganko, glede na to, da sem si tudi podgankota dala za moj avatar...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
7.10.2008 10:16:14   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pri nas je pa še prezgodaj, da bi mislili na kosilouser posted image user posted image k mormo prej misliti še na malicouser posted image

user posted image user posted image user posted image  mah sonček nisi tečna z vprašanjem...jaz si tolikokrat razbijam glavo kaj bom kuhala, da sploh ni resuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no ja, praktično vsak danuser posted image user posted image user posted image . Bi mogla bit kar tema tu na RR....kaj bomo kuhale jutri oz. danesuser posted image user posted image user posted image .

meni so špageti dobri, pica dobra....a se lahko povabim?user posted image  Pa šeenga fejst lačnega bom seboj pripeljalauser posted image

pri nas je že malica bila....ena šalica mleka in par piškotov...pa je za silouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
7.10.2008 10:16:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

mis2- kako si ti?

Jst OK. Mal naspidirana, pač narkič user posted image user posted image user posted image user posted image .
Šuki , enuser posted image zate.

Drgač pa si bom morala nek drug nadiimek najt, da ne bom mis2...
Lahko bi bila recimo podganko, glede na to, da sem si tudi podgankota dala za moj avatar...

Ko gledam tvoj avatarček se spomnim na uno malo podganico iz risanke Ratatoule, tolk je bil priserčenuser posted image Boš že našla kak izviren nick k svojem avatarčku, ki ga btw ne menjaj.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
7.10.2008 10:16:27   
lara light
Lepotičke moje, dan!

Mismis, imam ja tle eno decembrko v živo in že vse o opremi in oblekcah vem!user posted image  Prava enciklopedia o dojenčkih!user posted image

Shuka, bom zlata moja, samo ukazovala bom, sva se že z Abro zmenile, s titovko iz časopisa na glavi in barvno paleto v rokahuser posted image . Me veseli, da si veliko spalauser posted image

Abrica, ti si ok?

Dajamaj, čutim veselje ko te berem...komaj čakam tvoj uz!user posted image

Zarji, ku kukuser posted image

Lučka, lepo delaj!user posted image

Miš2, še 1x user posted image za špike, pa za zobota!user posted image

Sonček, pa smo pri hrani, ti si čisto moj tipuser posted image

Daisy, mama hotel še kaj dela?user posted image

Gigi, Netka, saj vestauser posted image user posted image

Navijam za celo rajdo akterk danesuser posted image user posted image user posted image
Punce, lep dan voščim!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
7.10.2008 10:17:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image user posted image user posted image  mah sonček nisi tečna z vprašanjem...jaz si tolikokrat razbijam glavo kaj bom kuhala, da sploh ni resuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no ja, praktično vsak danuser posted image user posted image user posted image . Bi mogla bit kar tema tu na RR....kaj bomo kuhale jutri oz. danesuser posted image user posted image user posted image .

meni so špageti dobri, pica dobra....a se lahko povabim?user posted image  Pa šeenga fejst lačnega bom seboj pripeljalauser posted image

pri nas je že malica bila....ena šalica mleka in par piškotov...pa je za silouser posted image

sej pri nas je bila malica tudi že, sam pred kosilom bo še ena user posted image user posted image user posted image , pri meni je pa ravno obratno, jest samo pogledam v hladilnik in prec dobim idejo, sam delat se mi ne dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
7.10.2008 10:19:28   
zarja1
Zarjo vidim user posted image

jaaaaaaaaaaaaaa, dobro jutro pupe.....spala kot ubita. Vidim, da ste pridne, sam nobena ni nič še skuhala...user posted image user posted image user posted image

Shuki kalamare mi je moj kr doma pripravil, sva šla v dve restavraciji pa nobena ni imela več nič-sramota. Pol pa via v mercator pa domov. So prav pasali.... Kako si ti? Vidim, da končno spiš lepo lepo.....je lubika vedla, da mami rabi spanec.

Larči hvala za vse. user posted image Glej, da ne boš delala dans preveč.

Mismis tist child penguin....taboljš!!!!!user posted image user posted image user posted image  Kužon uboga?

Netka še malo še malo pa boš tud zase čiračarala...

Abra dans pade čokolino.... in kako je moja potencialna bodoča varovanka?

Lučka vidim da si bolje.user posted image user posted image

Želvica, Obi, Ajsi, Gigi, Nokes, Mišek73,Sonček 33+85, Grethy, Blanči, bbpikica, Goldy, Mlinčka, Daisy........lep sončen torek vam želim....

jaz pa dalje kavčat in gledat Only fools and horses.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
7.10.2008 10:19:42   
jazzz27

Jazzzi, jst sem šele začela s špikcami. Stopka pride na vrsto naslednji teden enkrat.
Kako je pa pri tebi?

Evo....miska peti dan špikanja...rit plava....v četrtek UZ, drug teden po vsej logiki in verjetnosti punkcija + transfer. I hope!
S kom se fiksaš?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
7.10.2008 10:21:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

danes navijamo za:
user posted image

Torek, 07.10.
Gigi1- UZ (da bi bil čimlepši UZ, brez cistic)
Netka34 - UZ
Paddy - punkcija
Mlinčka - UZ

in
user posted image

Torek, 07.10.
Bozza - UZ
Hedviga - pregled + morfologija

user posted image  
držte se punce

dobro opravite, punce user posted image user posted image user posted image  

in kaj naj rečem? martin6, čestitam!!! zdaj pa mirno in pozitivno do UZja ina naprej. še ene 8 mesecev user posted image user posted image user posted image  

mandreja, zate pa za jutri držim pesti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.10.2008 10:24:18   
jazzz27

sej pri nas je bila malica tudi že, sam pred kosilom bo še ena user posted image user posted image user posted image , pri meni je pa ravno obratno, jest samo pogledam v hladilnik in prec dobim idejo, sam delat se mi ne dauser posted image user posted image user posted image

pri nas pa glih tolk da pajčevina not ne visiuser posted image user posted image user posted image ...madona bo treba v nabavo, po konzerveuser posted image user posted image user posted image user posted image ....se hecam....drugače pa zarja....ja jaz sem že skuhala za danes...včeraj....zrezke v omakiciuser posted image user posted image . Danes sem pa samo kost vrgla sončku, ki vedno sprašuje kaj bomo kuhali....pa me je presenetilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...njami pica.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.10.2008 10:33:55   
sonček33
Aha jazzz samo kost user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.10.2008 10:39:50   
jazzz27
sončekuser posted image user posted image user posted image  veš da se jaz rada pohecamuser posted image user posted image user posted image ....a še kaj mesa visi na kosti?user posted image user posted image user posted image  Itak sem jaz zmeraj v taki dilemi kot ti!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
7.10.2008 10:41:07   
sonček33
jazzz sej to, k je samo kost brez mesauser posted image user posted image user posted image user posted image Ma ti me kr hecej, sej nisem zamerljiva veš. pa itak mi ve date vedno dobre ideje, pol pa vprašam.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.10.2008 10:43:00   
sabsa
Vprašanje za tiste, ki jemljete aspirin 100. A je pravi tisti, na katerem piše Aspirin protect 100 mg?
Hvala za odgovor

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.10.2008 10:47:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Vprašanje za tiste, ki jemljete aspirin 100. A je pravi tisti, na katerem piše Aspirin protect 100 mg?
Hvala za odgovor
Na unmu Aspirinu k sem ga jest jemala prva dva postopka ni nč pisal protekt, važno je, da je 100mg in da ni več.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.10.2008 10:49:46   
miska73

Kako je pa pri tebi?

Evo....miska peti dan špikanja...rit plava....v četrtek UZ, drug teden po vsej logiki in verjetnosti punkcija + transfer. I hope!
S kom se fiksaš?user posted image

Trenutno sem na Gonalu. user posted image Pa ti?
Pri meni je pa prvi UZ v nedeljo, pa drug teden ima tudi da pade punkcija.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
7.10.2008 10:51:19   
lara light
Sabsa, mojemu je un v lekarni tudi uturil tega protect, potem sem že Abro spraševala...pa na monu gledala...je isto, samo da tale protect se raztaplja v črevesju in zato deluje kasneje (tudi do 6h) Jaz sem sicer prišla še skoz z tem navadim....mislim pa, da je protect prav tako ok za postopek. Če te pa glava boli, pa ni fajn, da 6 h kasneje nehauser posted image
Drži se!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.10.2008 11:24:42   
Grethy
ledenka ... a si se mal preoblekla v damsko uniformo ??? Ti paše veš !!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?