|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
7.10.2008 11:26:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ledenka ... a si se mal preoblekla v damsko uniformo ??? Ti paše veš !!!!!!!!

me je malce zazeblo na jahti user posted image  to je bolj oktoberski stil.

kdaj imaš pregled pri G? da se odločita, kako naprej?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.10.2008 11:46:46   
gigi1
Oj pupike

Hitri raport user posted image

Dobila menopur user posted image  user posted image  user posted image . Vse OK. baje se že kažejo po 2-3 frnikolce na vsaki strani. Tokrat gremo pa po programu user posted image  user posted image  user posted image

Vidla Mlinčko, žal se ji je ful mudilo in nismo mogle kakšne čveke užgat. Z Netko sva se pa ful načvekali. Netkič prav vesela sem, da sva se spoznali user posted image

Nič nisem brala. Upam, da ste vse OK. Hvala vsem za navijanje user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.10.2008 11:51:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj pupike

Dobila menopur user posted image  user posted image  user posted image . Vse OK. baje se že kažejo po 2-3 frnikolce na vsaki strani. Tokrat gremo pa po programu user posted image  user posted image  user posted image

Vidla Mlinčko, žal se ji je ful mudilo in nismo mogle kakšne čveke užgat. Z Netko sva se pa ful načvekali. Netkič prav vesela sem, da sva se spoznali user posted image

Nič nisem brala. Upam, da ste vse OK. Hvala vsem za navijanje user posted image
Super za menopurček in da je vse OK in seveda za frnikolce user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.10.2008 11:51:35   
sonček33
Gigi fajn za arcnije.
Netka je pa fajn pupa ja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.10.2008 11:54:38   
miska73
Žiži, dobr si zrihtala, pa še načvekala si se. Super.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.10.2008 11:54:53   
lara light
Gigika, super napovedi!user posted image user posted image user posted image  naj gre vse po planu še naprej! Za Netko pa vem, da je problem, kako se ločituser posted image ...bi človek kar čvekal še naprej

Netka??? Javi se, ko boš doma!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.10.2008 11:55:48   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ledenka ... a si se mal preoblekla v damsko uniformo ??? Ti paše veš !!!!!!!!

me je malce zazeblo na jahti user posted image  to je bolj oktoberski stil.

kdaj imaš pregled pri G? da se odločita, kako naprej?

nisem se niti dogovarjala točno, nekako nimam prave volje ... je pa vsekakor na vrsti klomifen ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.10.2008 11:57:05   
Abra
Lara, že zlagaš kape? user posted image jupol kupljen? user posted image Boš začela že sobico za malčka štimat?
Jaz sem danes uredu, hvala. Včeraj sem cel dan kavčala in je pomagalo. Danes bo pa treba malo na sončka.

Zarja, je bil čokolino dober? user posted image Jaz moram v novo nabavo user posted image razmišljam, da bi si kar uno taveliko vrečo kupla, dokler ga še imajo, čokolešnik seveda user posted image user posted image so me čez vikend eni z majhnimi otroci podučili, da je najbrž čokolešnik tudi bolj kvaliteten, ker se mu ne delajo grudice, kot čokolinu. Zato so si ga pa najbrž pri podravki zaželeli in ga kupli, ker ne znajo tko dobro zmiksat...
Gimnastičarka pridno trenira. user posted image

Sabsa, aspirina 100 pri nas ni več, je samo še protect 100 in je isto, le filmsko obložen je. Jaz sem nazadnje tudi tega jemala.

Ledenka, resna slikca user posted image pa bolj joškata user posted image user posted image

Gigi user posted image user posted image gre po planu. Tokrat torej ne bo maratonski postopek user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.10.2008 11:57:17   
Grethy
Bravo žižek !!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.10.2008 11:57:24   
lara light
Ajsi, prelepa dama, prav zares!user posted image  
Ko pogledam moj avataruser posted image ... zdravo dekla, na Kmetijo me takoj vzamejo!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.10.2008 11:57:39   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Žiži, dobr si zrihtala, pa še načvekala si se. Super.

lepe novičke so se že začeleuser posted image user posted image user posted image , sam tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.10.2008 11:58:29   
ledenka
žiži user posted image user posted image user posted image  uspešno špikanje z dvojno dozo!

gretka user posted image  morda bo pa maca kaj pomagala?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.10.2008 12:00:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ajsi, prelepa dama, prav zares!user posted image  
Ko pogledam moj avataruser posted image ... zdravo dekla, na Kmetijo me takoj vzamejo!user posted image

user posted image user posted image user posted image  ampak maš pa dva črvička v rokah, tako da ti je sigurno tud avatarček pomagal k pozitivnim mislim za plusek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.10.2008 12:14:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj pupike

GO ŽIŽI, GO ŽIŽI, GO ŽIŽI
evo en malček fotostimulacije zate

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.10.2008 12:27:06   
Grethy
Mišaaaaa ... ke fotostimulation si ji dala ... zdej je še mene primlllllooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.10.2008 12:29:16   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

žiži user posted image user posted image user posted image  uspešno špikanje z dvojno dozo!

gretka user posted image  morda bo pa maca kaj pomagala?

Ja upam da bo kej ... sej nč bat ... user posted image user posted image user posted image se ne branim ... celo nasprotno ... sam volja do dohtarjev me je minila ... zgleda da rabim mal počitka neglede na to da čas beži ... hvala za objemčke in besedne objemčke

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.10.2008 12:35:50   
lara light
Abra, zgleda da bomo pojutrišnjem kapljali in curljaji! Danes je kup drugega, ju3 greva v kamp pospravit (vsaj delno) našo rezidenco, potem pa bo, upam. Že celo leto premikava, stalno nama nekaj pride vmes, poleti pa jaz itak nimam časauser posted image , zdaj pa zgleda, da smo blizu. Sobica bo pa še počakalauser posted image
Lepo, da si bolje, vidiš, le več počivat je trebauser posted image .

Vidim, da je Netka domauser posted image

Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.10.2008 12:43:24   
pikovit
Punce dobila pošto iz MBuser posted image user posted image user posted image .Naslednji teden v torek imam razgovor,pol pa kmalu akcijauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.10.2008 12:47:26   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce dobila pošto iz MBuser posted image user posted image user posted image .Naslednji teden v torek imam razgovor,pol pa kmalu akcijauser posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.10.2008 12:47:40   
ledenka

yes yes yes!!! user posted image user posted image user posted image  pol boš še letošnja nosečka!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.10.2008 12:50:13   
netka34

Gigi, Netka in Mlinčka, naj bo na uz čista slika pa polno vrečko inekcij za domov!
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zdravo, pupe!! Sva se z zlato gigi našo tko zaklepetale, d sm pršla domov na čas ručka...al ručka nema!!user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, vse tri s polno vrečko igel domov....ampak netka samo s suprefactom...user posted image
"Eh netka, slabo si si ti to začarala sinoči...za drugič...bog je najprej sebi brado ustvaru!!user posted image
Ampak netka je netka...se bo še marsičesa mogla naučit!" (monolog je tole namreč!!user posted image )

V torek imam s5 UZ pa borbo za menopur!user posted image user posted image

Za soborki vem...kako pa paddy??

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.10.2008 12:52:26   
barbarela77

user posted image user posted image user posted image  super!

pikovit, mi lahko prosim odgovoriš, kako dolgo si čakala na pošto? kdaj si bila dana na čakalno listo?
prosim, me ful zanima, ker sem trenutno v 2. ICSI in čakam na rezultat, ampak mislim da slabo kaže in spet ne bo ničuser posted image . nimam nič zamrznjenčkov tokrat, pa me zanima kako dolgo bom morala čakat na novi postopek.

hvala

vsem nosečkam čestitamuser posted image , vsem ostalim pa želim veliko sreče neglede na to v kateri fazi postaoka ste

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.10.2008 12:56:30   
Shuka

jeeeeeej ,bravo za poštarja in zate za naslednji torekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.10.2008 13:01:13   
netka34
Evo, Larči, javljam na raport!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.10.2008 13:03:05   
mismis

TO mi delaj Pikovit user posted image user posted image user posted image

daj povej, daj povej kdaj se bomo dobili, da spijemo tiste tvoje šampanjce?
Moramo  user posted image , preden greš v postopek

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?