|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 9:49:00
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dzanika,..jst mojo kar okrog 7h, 7.30 uspavam na rokah za pol urce al pa urco, glih tolk da si mal not pride, pol jo pa nezno zbudim, umijem - skopam, spravim v pidzamco in hopa cupa spat...seveda prej spije se 150ml na flašo... flower...jst mam tud flek okol luknjice od pircinga in ko sem ga dala not ni glih lepo zgledlo...bo treba še mal počakat...je šel pa not z lahkoto Almera...jst sem strije pokasirala zdej ko dojim (po prsih) pa se ne upam mazat, ker ziher se mala z obrazom tišči h joškam in ne najdem pravega trenutka da bi se namazala...zvecer pred spanjem? House je zakon, a kaj ko sem gledala ze vse sezone, vse dele.... kdaj pa si ga dala ven? ko ti je začel malo rast trebušček, al še kasneje?jaz pa sploh nisem pomislila, da se nebi luknja zacelila.. veš da bom šla prav probat jaz mam tut piercing,nisem še probala dat not (po pravici povedano,sploh ne vem,kje je , si lahko vsaj drugega kupim-imam zdaj izgovor ) jaz pa nisem pokasirala niti 1 strije , niti linea negre samo kile se me držijo ko cek....ah bo že..nekoč... blagor tebi..jaz sem jih fasala po ritnicah, bedrah...še po spodnjem delu noge sem jih malo dobila..katastrofa!!je pa res, da se vedno manj vidijo (al pa se jaz samo tolažim ). sem se prehitro zredila v nosečnosti..glede kil pa še imam 2+ (zredila sem se za 18), grejo hitro dol, morem rečt hitro povej recept!!!!! jaz sem se za 16,pa še pred nosečnostjo 5kg . sem pa nehala kadit vsaj to....amapk bi vseeno rada svojo postavo nazaj jaz sem tud nehala kadit, ko sem zanosla so se mi hvalabogu zagabli, drugače bi blo težko nehat, tak pa sploh ni bil problem recept za kile?ne vem, kr dol grejo, pa če veliko jem al malo
|