Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

da se zbudite pa malo počvekate.
.
še malo počakal, da še vse porihtam......
bila včeraj na predavanju v zd šiška in je bila prav tako ogromna gneča- stole so nosil še iz spodnjih štukov. Me pa preseneča, da so pripravili morda 20 stolov- obvezna pa je prisotnost bodočega očeta na vseh srečanjih. Sem se odločila, da bom šla poslušat predavanje logopedinje, ki bo 27.10. in handling 28.10.
. danes je kr ok,ampak jo bom raje imela doma na opazovanju, da ni slučajno kako virozo staknila, zaenkrat mi še ni bruhala in upam da tako tudi ostane. ampak se pa na njej pozna, da ni "ta prava"
)
Naslednjič imava jutri in bo mogoče šel moj
...samo meni pa se ne zdi...pa itak imam rok NOVEMBRA ne OKTOBRA
slabo. Sem 3 ure gledala v zrak. Na levem boku me fajn tišči, na desnem me malo manj tišči, paše mi samo na hrbtu, pa naj ne bi na hrbtu spali.
121cm. Kg so pa kar na +9, kar je zmerno in čisto v redu. Ampak trebuh je pa ogromen. Se moram spet kaj slikat. Jaz mislim, da nimata več kam porinit, da bo moje telo kmalu reklo, da ima dovolj.