|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 199 [200]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 21:10:29   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Naši flekci so čisto zginili in ima prav lepo dojenčkasto kožo. Spimo tudi spet bolje



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 21:11:48   
Zofy
Joj San user posted image user posted image user posted image user posted image Boga Izabelca, z Julijo ji pošiljava goro pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se bulice ne bodo več pojavljale in da ji ne bo hudi zaradi njih. Bogi otročekuser posted image

Katiandi, jaz juhico naredim precej gosto, ker če ne ji vse po bradi teče. Včasih ji dodam notri malo nadrobljenega kruhka, da je bolj gosto. Tu pa tam pa ji dam tudi čisto govejo juho, samo z navadno kavno žličko, ker tele plastične so preplitke in pol res nič v usta ne dobi.

Mumu
, Tia pa bo ena posebnica s 3kami, a ne? A ne pridejo 3ke za 4kami??? Njenim se pa kar ven mudi. Upam, da ne bo prehuda, ker 3ke so že bolj boleče... Še malce potrpi in se ne daj živcem. Vsaj veš zakaj je tečna, tolaži se s tem.user posted image

Dinki
, uživajte oz. če ste že doma upam, da ste na bowlingu uživali in se je tudi Titek zabaval za svoj mini RDuser posted image

Menstruacija -
uh, jaz se že ne spomnem kako je biti brezuser posted image . Jagoga, ti jo pa šele sedaj dobiš... A je katera še brez? Tina50 se mi zdi, pa še katera? Kako je zanimivo, da ene dobimo prej kljub polnemu dojenju, ene pa še kar ne.
Glede dojenja -
včeraj sem mislila, da se je Julija že odstavila. Sedaj jo dojim samo še zjutraj preden vstaneva. In včeraj se sploh ni dojila, ampak me je samo za zize šlatala in dremuckala. Pol sem jo dala na tla, dase malo okoli postelje igra, jaz pa sem še malo poležavala. In sem si mislila, da je zdaj o to - konec. Pa je pol do mene prikorakala in s prstom na zizo kazala in se drla češ "to, to". Pa je pol pila in pila. Ma po moje bo kmalu konec, ker se večinoma še crklja. A se je že kakšen marčevec sam odstavil? Mislim, da ne, al se motim?

No, sedaj pa greva z user posted image ven na en koktejl, da izkoristiva nonota in nonono-varuškouser posted image . Je Juliji tako dobro tukaj, da atija sploh  ne upošteva, mene pa priično. Večinoma sem niko i ništa, če je nona zraven. Bi jo komot 1 teden tle pustila in sem kar malce ljubosumna. Zakaj je nona bolj zanimiva, če ima na izbiro nono ali mamo??




< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.2.2009 21:13:43 >


_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 21:25:41   
Lona76
Dober večer!

San user posted image user posted image Izabeli da bi te bulice izginile kot so prišle in da ji nebi bilo preveč hudo. Bogi otroci kaj morajo to prenašati tako zgodaj. Take travme user posted image

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image  Lanu za samostojno vsedanje. A ne kakšno veselje je to.

Čakajoča user posted image user posted image user posted image  da je spet lepa kožica in da bolje spite.

Zofi po moje Julija ve, da bo šla kmalu domov, zato pa se zdaj pri noni malo bolj crklja.

Dinki upam, da ste uživali na bowlingu. Joj jst bi tut spet enkrat šla. Nazadnje sem igrala ko sem bila s Tajo noseča user posted image (službena novoletna zabava)

Uček Tajin je že ok. Ni več gnojčka, hrope pa res sam še sem pa tja kdaj tko da upam, da damo ventolin v ponedeljek stran.
Dons smo pa vsi trije s Tilnom 2 uri spaluser posted image . Mož je pa delal. Ampak je blo spet tako fino.user posted image  In to da je Tilen spal je bil cel mali čudežuser posted image

Joži paše bit malo sam a ne? Tut če vse pospraviš. Vsaj hitro narediš, ker nimaš nobenega za ritjouser posted image . Jaz od kar se Taja na noge postavlja ne moram nič narediti če sva sami(no lahko bi ko spi ampak takrat tut jst spim). Ker se mi skos na noge postavlja pa je še tok telečja, pol se pa spustit nazaj na rit ne zan in je tok smešna k kr neki glumiuser posted image .

Jutri gremo k tašči na kosilo. Sicer sem tasta jaz povabila da pride k nam, ker naj bi šla tašča na operacijo v četrtek, pa so jo  potem klicali da ne pa sem jima rekla naj oba prideta, no je pa danes klicala če mi pridemo k njima da bo raje izkoristila ko ne bo mogla kuhat. No jih bom pa povabila ko bo tašča po operaciji da ji malo olajšam.

Zdej grem pa še malo pred TV pa spat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 22:33:25   
Ursi2
TIT in NIK, VSE NAJ, NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 22:52:13   
Ursi2
pUNCE, DOBER VEČER!!!!!!user posted image

Pa je že minila sobota! user posted image No, smo jo kr fajn preživeli!user posted image
Zjutraj sta prišla tašča in tast gor na user posted image , potem pa smo vse pospravili, z Lukanom sva še vse user posted image , pa user posted image smo ene par strojev.
Potem pa sem dala Lukija user posted image , jz sem dokler kosilo user posted image in ko je vstal smo se user posted image . Potem pa smo se hotli it user posted image , pa jeuser posted image in smo se spravili v Zreče user posted image .
Je bilo ful fajn in je Luka spet user posted image user posted image user posted image na polno! Sam je pa bila dans kr fejst gužva.
No, potem pa smo šli domov in smo se še user posted image ,user posted image potem pa je že ob 20-ih spal, revček!
Jutri pa na praznovanje. Ima nečak 3. RD in pa nejgov ati (moj brat) 33.RD.




(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 23:30:39   
Ursi2
San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo, da ji te njene bulice izginejo oz, da vsaj ugotoviijo kaj to je. Pa da se ne bi več nove pojavljale in se te ne več večale!!!!!!!!!!
Boga Izabela. Si kr mislim, kk ji more bit grozno, ko jo sprašujejo. Vem, kk sem se in se še sedaj smotano počutim, ko me mkeri gledajo, kaj imam po rokah in nogah (luskavca) Za Izabelo user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa prav, da si dala to malo iz sebe! Sploh si ne znam predstavljat, kk bi se jz držala na tvojem mestu!!!!!!
Tudi za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kaj je posrečen Izidor, sem se prav nasmejala, kako je odpravil user posted image uno psihologinjo!!!!!!!user posted image



Aleži, no itak, da se ve, kateri dve punci sta to!!!!!!!!! user posted image Saj sta pa čisti mamici!!!!Kaj sta Luškani!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In kako se lepo user posted image  user posted image user posted image user posted image


Vilma, morem rečt, da imam veliko srečo, da naš pob je vse po vrsti! Res, študiram, kaj ne mara, pa se ne spomnim ene stvari ne,ki mu ni všeč. Res mu kake pomaranče ali mandarine ne grejo najbolj, ampak, če je pri volji tudi to malo poje. Ne mara pa kaj sladkega. Kak keks ali banano z drugim sadjem ali v mlečnem rižu, to je pa največ, kar mu je všeč. Ima pa rajši un rižev vafelj kot pa keks. Pa mi je čist fajn, da noče kaj preveč. Še tako je prehitro potem samo sladko na jedilniku!user posted image user posted image


Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ji zobki čimprej ven pogledajo!!!!!!!!!!


Katiandi en kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da tele norice ne bojo prehud napadle našga Jakana!!!!!!!! In upam, da bo noč boljša!!!!!!!user posted image user posted image
Drgač pa mu jz kr delam juhe oz jedi na žlico. Zelo rad ima ričet, pa gobovo juho, sam da jz za naju ne dam gob, tako da je to pravzaprav zelenjavna juha pa zraven kake ajdove žgance. Velikokrat je tudi juhico. Pa včasih ima not zakuhan riž, pa kak korenček, včasih mu skuham zelenjavo not, pa kako zakuho- testenine. Zlo dobra pride kus-kus juha (vsaj meni) pa hitro je narejena. Naribaš korenček in krompir, potem pa še dodaš kus-kus in še kake začimbe po okusu in to je to. Seveda lahko kaj še dodaš zraven! Prav tako ima rad Fižolovo juho in mlečno juho,...Pa krompirjevo,...No, v bistvu ima res vse rad!user posted image  Upam, da bo tako ostalo!!!!


Tina50, super, sa je Lan začel še sirček jest! user posted image user posted image user posted image Ja, fant ve, kaj je dobro!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
In hvala za recept za toplo solato!!!!!!!!!user posted image


Jagoga, tak način hranjenja pa tudi jz prakticiram, vendar p ato  za to, ker je naš ful radoveden in ga morem skoz z nečem zamotit, da lepo je!!!!
Hvala za tako lepo zgodbo! Ja, res je  resnična!! Sam, ko bi se naučili še , kako bremena odložit!!!!user posted image user posted image


Špela100, 36 let niso še nobena leta. Zdej se šele začne živet in uživat!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image !Nimaš bit zakaj žalostna. Itak so pa vsa obdobja v življenju lepa in zanimiva!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 7:58:26   
jagoga
Dobro jutro,
jaz sem na temi Otrok / ČVEKAMO O NAŠIH OTROCIH  odprla novi temo ZAKLADI MARČEVK 2008, saj smo tukaj prišli do strani 200 in čez 11 dni bo prvi marček pihal že prvo svečko.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 8:04:55   
lucalu
Dobro jutro drage moje!!! Kako smo kaj?
Spet se samo na brzino javljam, ker potem se odpravljamo k tašči...
Najprej, da voščim našim slavljenčkom... Tomaž (z dvodnevno zamudo user posted image ), Tit in Nik (z enodnevno zamudo user posted image ) iskrene čestitke za vaše obmesečnice! Bodite pridni, zdravi, zvedavi, nasmejani in še naprej razveseljujte svoje mamice z vašimi podvigi!!! user posted image

Potem nekaj gromozanskih pikapokic za Izabelo... naj bulica čimprej izgine in se nikoli več ne pojavi nova!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še na brzino pohvalim moje dete... zdaj zna tako lepo pokazat, da ne bo več jedel... ko vidim, da mu res ni več, ga vprašam: A ne boš več?... in on tako lepo odkima z glavico, da se kar stopim... pa še par novih stvari je pogruntal, ampak bom drugič težila, ko bo več časa... zdaj se mi že malo mudi...

Če ne pridemo prepozno, vas bom prebrala popoldan, če ne, pa, obljubim, da jutri... res mi zadnje dni kronično primanjkuje časa...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 8:59:50   
Lona76
Dobro jutro!

Še tukaj čestitam Tii in Timoteju. Vse naj naj za obmesečnico. Bodita zdrava in vesela user posted image user posted image .

Kje pa je kaj Timoty??

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 10:02:48   
Dinki
Dobro jutro!

punce...prehitevate...se vam mudi, da naši dojenčki postanejo otročki? pa sej gre že tko prehitro čas. Imamo še cel februar in marec pred sabo za čvekat tu med dojenčki pa ste že ušle stran. Še februarčice 08 so še zmeraj tukaj.


Tia & Timotej
obema vse naj, naj za še zadnji mini RD
bodita zdrava, nasmejana in malce navihana
(zadnje bolj velja za Timoteja kot za Tio user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 10:12:20   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

A se je že kakšen marčevec sam odstavil? Mislim, da ne, al se motim?



jaz vem edino za Timoteja, da se je sam odstavil, je tako enkrat napisala timoty (BTW: kje pa se je zgubila ta naša marčevka?)
Zofy, upam, da ne zameriš če te vprašam kako uspavaš Julijo zvečer pred spanjem? če prav razumem jo zvečer tudi več ne podojiš? jaz sem edino uspešna če ga podojim in ležim zraven njega in sploh ne vem kako bomo kdaj prešaltali na kaj drugega user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

No, sedaj pa greva z user posted image ven na en koktejl, da izkoristiva nonota in nonono-varuškouser posted image .




bravo, tako se dela, če je prilika user posted image user posted image user posted image  upam, da sta uživala. Drugače ima pa tudi Tit ful rad obe babici, še bolj mojo taščo user posted image ....in ko jaz pridem zraven se me nič kaj posebaj ne razveseli...no ja, sam da je njemu luštno, sem pa tudi jaz kdaj kar malo ljubosumna user posted image .

Mi smo včeraj ful uživali na bowlingu. ma Tit je bil tko priden, da tud malo ni zajokcal. pol smo šli še jest in on je bil tko važn, prav super se mu je dopadlo vse skupaj. No, pa čevljčke smo mu kupili včeraj elefanten in moram rečt, da so zelo lepi čevlčki in mehki seveda. Ne vem katera je pisala, da so grdi te čevljčki user posted image , prav luštni so. Smo pa kupili številko 21 user posted image , smo mu tam zmerili nogico. Bom dala slikico gor kake smo kupili, ampak jutri, zdejle šibam, gremo k moji mami na kosilo.

uživajte!!!!

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 11:00:34   
Čakajoča
No, sedaj sem imela malo časa, da sem vas prebrala!

Kar ne morem verjet, da ste nekatere pred kratkim dobile user posted image po porodu. Jaz sem jo dobila že maja! Ste lahko user posted image user posted image , da jo tako dolgo niste imele!

Zofy upam, da sta uživala zunaj na koktejlu! Jaz bi tudi user posted image !

Tina user posted image user posted image user posted image za vsedanje! Naš Nik še tega tudi ne zna! Ali je potem problem zaspet, ko že znajo iz ležečki v sedečki????

San tudi jaz želim za Izabeli izginejo bulice za vedno! Držim pesti, da ste se jih znebili za vedno! Nik pa pošilja enega lupčeka Izabeli!

Zofy tudi pri nas je tako; ko je pri moji mali ali očetu, me kot da me ni! Pa ko vidi drugega dedka takoj k njemu. kaj čemo. Mogoče pe je boljše tako, kot pa da bi nas za hlače držali, kajne!?

Dinki super, da ste tako uživali na bowlingu! Tudi meni se že lušta, da bi spet ponovila kaj takšnega! Pri nama je problem, da še Nik ni nikjer drugje spal ponoči in še nismo prišli do te faze, da bi kje ostal čez noč!
Sem sedaj videla, da je bil Tit zraven! To pa je moralo biti prav zanimivo! Kako ste ga pa kaj zamotili!?
Tit pa ima res že veliko št. nogice! mi smo na 18!

 Lona 76 user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajin uček. Upam, da ste za vedno pregnali te neprijetne stvari! In user posted image user posted image za tako dolgo spanje! Pa za Tilnauser posted image user posted image , da je spal skupaj z vama!

Tudi jaz sem v petek "nagnala" moški del ven! Sta šla na dolg sprehod. JAz pa sem posesala, pobrisala, pa malo gledala mojo nadaljevanko!! Sem prav vesela, da je user posted image tako priden, da mu ni težko iti ven sam z Nikom!

Ursi2 ste pa res imeli lepo soboto! Mi smo se kopali prejšnjo nedeljo v Mali Nedelji v Bio termah! Tam je tako lepo in seveda pol ceneje, kot drugje! Pa v otroškem bazenu je zelo veliko igrač, tako da sploh ne potrebuješ svojih!

Tako; to je to zaenkrat!

Grem delat šopek za sestro, ki danes praznuje in potem gremo v gostilno na kosilo! Tako, da danes več ne bo časa za RR! Upam, da mi uspe še kaj drug teden user posted image izrinit iz računalnika! Še kar bo doma - še nima dela!

Lepo nedeljo vam želim, pa čeprav je deževna!

ČAO


(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 11:19:33   
aleži
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 200 stran!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dobro jutro,
jaz sem na temi Otrok / ČVEKAMO O NAŠIH OTROCIH  odprla novi temo ZAKLADI MARČEVK 2008, saj smo tukaj prišli do strani 200 in čez 11 dni bo prvi marček pihal že prvo svečko.



kaj bi brez tebe..user posted image user posted image

pa še user posted image user posted image user posted image Timoteju in Tii


Špela
tudi jaz se pridružjem jagogi, vilmi, dinki.... da zgledaš kot ena pupika!!! jaz vedno rečem: "važno je, da si po srcu mlad, leta niso važna"user posted image user posted image user posted image


Timoty
ja sem ji že rekla na čveku na FB, da naj se oglasi pa je rekla, da se bo. Verjetno ima gužvo!!! Timoty oglasi se!!!!!
Sara kot zgleda se še ne namerava odstraniti, po njeno bi se ona še in še dojila, ma bo meni čisto dovolj čez kakšen teden če bo nehala ma bo pa kar huda!!!!

Zofy za koktelj... ja ni kaj, pri nonah je vedno lepo zanimivo je to,d a ko je z njimi se ima lepo, se smeje... čim ko vidi mamo pa postane sitna in hoče it k meni kdo ve zakaj!!

Čakajoča za kopanje. Kje pa so to Bio terme? NIsem še nikoli slišala za njih!!








< Sporočilo je popravil aleži -- 8.2.2009 11:23:22 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
   RE: zakladi marčevk 2
8.2.2009 11:27:04   
aleži
Smo na forumu otrok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 199 [200]
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 199 [200]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?