Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Skoraj sem popizdla...ne vem zakaj potem jemljejo telefonske,če ne morejo javit da ne delajo!!!!!???!!!Vedno ko jo jaz rabim babe ni!!Sem v 11 tednu in še zdaj nisem imela prvega pregleda...bog ne daj, ampak kaj če je s baby-jem kaj narobe?!Zdaj me je naročila na naslednji teden, ko bom že v 12 tednu. Meni se zdi vse skupaj malo pozno, glede na to da delajo splave do 10 tedna (če se ne motim)kasneje pa je potrebna komislija...zdaj samo molim da je vse vredu in da ne bo prišlo do kakšnih zapletov!Resno razmišljam o menjavi ginekologinje, zato se obračam na vas, če katera ve za kakšno, lahko je tudi ginekolog, samo da obvlada svoje delo in je na voljo ko ga rabiš, ne pa da dela ko se mu zljubi!

.kolegici (sestri) sta imeli isto G v MB, pa sta se obe hkrati prestavili na Ptuj k Dr.Šućurju.pa ni bilo nobenih problemov.
).
veš, da smo opazile-no vsaj jaz
je imel Downov sindrom, pa sem vseeno morala na komisijo, če sem hotela prekiniti