Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No ja jih je pač od znotraj, namesto od zunaj
. Pol smo pa kostanj pekli in jedli, mmmmmmm je bil dober. Samo je mali začel pa dobivat steklene očke in smo šli not, ga nafilal z daleronom in dali spat. Aja pa danes se je mali prostovoljno vsedel na stranišče in lulal
pol si je pa seveda moral svojega pimpldragonarja s papirčkom obrisat. To se mu pri vsem skupaj najbolj fino zdi.

), da bo tole stanje hitro mimo. Drži se bejbi in resnično počivaj, verjamem pa, da boš kmlalu boljše.
bi npr rekli, da so čučkali, drapali, kucili, mrdali, mrdajsali se, prčili se, zafrzenkali
bolje bo, da grem ajat
razen mami je začela šibat za Maticem
). Bil je priden in vse stoično prenesel, samo odpiranje ust je bilo bolj problematično. Je skor bruhal, ko mu je tisto palčko v usta dala. Diagnoza: viroza, vnetje žrela in zametki slinavke, karkoli že to je
na dežurni v nedeljo je sicer rekel, da je uho pordelo, ampak AB ni dal. Tamali pa ni padla vročina, kar po 5-ih dneh ni normalno, no!? Uh, mi je kar en kamen padel s srca. Zdaj je kurjo juhico.
No takole tudi jaz žal zdajle nimam časa čvekat, ker sem v službi in delo čaka. Šibam...Rada vas imam.
sej bo glavo gor in gremo naprej