Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
v glavnem zdle sva se skupi zbudla..kakal spet nismo že 2 dni.. pa saj bo čez 3 dni ga nakidal za nazaj

Jaz tudi upam, da je faza za takšno uspavanje, če pa se bo to nadaljevalo, ti pa svetujem, da nabavita gugalni stol in se z nejcom guncaš, dokler ne zaspi, ker drugače ti bodo roke odpadle. Ker fora je pri gugalniku ta, da tudi če se otork navadi na takšno uspavanje, ni panike, ker ti v naročju sedi in ni težave, ker se guncaš in ni vsa njegova teža na tvojih rokah. Nama je ful pomagal in ga ne zamenjam za nič.
in nimam pojma kaj mu naj napišem. Ful mi je hudo zanj, tudi sama sem jo poznala in se mi kar solze naberejo v očeh, ko se spomnim na vse skupaj. Rada bi mu napisala nekaj besed pa jih žal ne najdem.
Zdaj pa imam dva pa je vse nekako lažje.
ja, hudiček v angelski podobi
Je še Aurora rekla, ko ga je zadnjič vidla, da mu je videt, kako zna kako ušpičit. Je pa res, da ni hudoben, sploh pa ne agresiven.