arneja
|
Pupike, sem bila danes pri atu Rešu in je bil klepetavast, da je bilo kaj . Sem bila cele pol ure notri. Sem dobila Klomifen pa Aglurab, pa za Medrol sem mu zatežila, pa je rekel, da mi bo dal vse, kar je možno, da ne bom rekla, da česa nisem dobila . Da bi rekel ne edino, če bi za kaj neprimernega prosila . Da pa Medrol sicer daje puncam, ki imajo veliko dobrih zarodkov, pa se potem vseeno ne obdržijo. Koncesij seveda ni, tako da po novem letu spet Menogon pade - mi ne diši najbolj, ampak itak ne bi mogla celo leto na koncesijo čakati. Za koncesijo sva se pa zmenila, da štiri enote Gonala dobim (sicer upam, da ne bo potrebno, da bo že pri Menogonu uspelo ), glede na to, da sicer tako malo celic pridelam. Sem si kar na listek napisala, kaj vse mu moram reči . Pa vprašala sem, če bi bilo bolje en zarodek zunaj pustiti, da bi videli, če se bo razvijal naprej. In on, da ga bi potem žrtvovali, sem pa rekla, ja, bi pa vsaj vedeli, ali je v tem problem, da se zarodki ne razvijajo naprej. Pa on, da ga ne more v nedogled gledati, kako se razvija, pa da je maternica najboljši kraj za zarodek, pa sem rekla, saj ne v nedogled, do petega dne, kot ostale, pa on, ja, do petega dne pa že. Je pa rekel, da me že po glasu po telefonu spozna in si reče, joj, spet ta kliče . Sem rekla, pa še zavijate z očmi zraven, ne ? Pa će ima imena vnešena v mobija, pa je rekel, da ne, da me pač spozna . Potem jaz, če se nam še splača vztrajat, pa on, da smo kot vrhunske športnice, da se trudimo in trudimo in treniramo, ampak nikjer ne piše, da bomo do rezultata prišle. Pa do Prage in tistega, če bi donersko celico s plavalčki od mojega oplodili, bi sigurno otročka dobila, sva tudi prišla . Pa sem rekla, da zaenkrat verjetno še ni sile, pa on, ja, koliko boste že stari, 33? Pa jaz, figo, 36. Sva se zdajle z mojim ravno spet pogovarjala, koliko bova že stara, ko bova otročičke imela . Mah, bolje pozno kot nikoli. Sem pa valja še zatežila, da je ravno 14. dan ciklusa in da me zanima, če tudi naravno kaj pridelam in sem spet čudežno palčko fasala , in imam na levi strani en folikel, velik 18,5 mm in je ata rekel, da bo jutri počil . Ampak seveda spet takoj opozoril, da ne vemo, če je notri celica, da mogoče je samo cista. Sem kar odmislila tisto, da je mogoče samo cista in sva s sončkom že veselo prejle tisto zadevo - ata na mamo - vadila . Pa endometrij sem imela 9,4 mm. Je bilo z injekcijami precej bolje, ampak se mi tudi tole ne zdi tako slabo. Kaj pravite ? Sem pa že vstala in šla k vratom, ampak ata je kar nalagal in nalagal, potem mu je na pa na srečo mobi zvonit začel . Aja, pa rekel je, da je on raje malo bolj negativno govori, ker sicer bi kdaj še kakšna k njemu prišla, mu dala nož na vrat in zagrozila, kaj ji je nemogoče obljubljal . Sem mu pa kar rekla, da včasih malo pretirava, da ni treba biti tako negativen. Ga je bilo pa fino spet malo videti . Bo pa še doooolga do januarja . Sem sigurno še pol stvari pozabila napisati, ko je toliko govoril . Zdaj vas pa še malo preberem. Jaz kar upam, da bomo kar po domače kaj pridelali .