|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
9.10.2008 14:26:26   
anci banci
mismis
ali lahko das se mene na seznam 10.10. prva špika

hvala

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.10.2008 14:29:15   
Pija76
Punce a sem na seznamu pogrešanih user posted image ? Joj drage moje, vas zanemarjam vem, v sebi navijam močno za vse vas, ampak tale služba oz. moji šefi so se odločili, da zgleda diham zanje. Za pop....... Poleg tega mi še zdravje malo nagaja, včeraj je bil wc moj najboljši prijatelj user posted image . Za znort!

Bom vzela kar dopust da preberem vse strani, mislim, da jih imam okoli 32 za prebrat user posted image .

Ampak drage moje, vedite da močno navijam za vse vas in vas lepo pozdfravljam in objemčkam. Se pa še javim....upam, da ta teden user posted image . Še v soboto imamo službeno fešto cel dan user posted image , ju3 cel dan ene govore.....mah brez veze, če premišljujem mi slabo rata. Grem še kaj postoriti.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.10.2008 14:45:06   
jazzz27
Evo...jaz sem iz službe!!user posted image user posted image user posted image ...Še jutri, potem pa uživancija....no jauser posted image user posted image .

mismis...ti si tako ažurna in pridna...da dobiš enga velizga user posted image ...hvala, ker nas skoz šlihtaš, brez tebe smo ene navadne kokodajskiceuser posted image user posted image user posted image . Ti pa celo napišeš kdaj mormo it jajčka zvalituser posted image user posted image user posted image

ajsi,gigi,bbpikica hvala za vse tolažbe, vzpodbude sem pa zelo optimistična, sploh se mi zdi da je vse skupaj super. Končno so se začele stvari premikati. Sem vesela kot bi videla srček tam v mojem podvozjuuser posted image . Tisti lepi folikelčki...kaj takega....sem prav ponosna na sebeuser posted image user posted image user posted image . bbpikica...ti nisi pri rešu, a ne?

anci banci....ah ni tako hudo s špikicami, še jaz k sem največji zajc na tem svetu sem si jo prvič kar sama zapičla. Ti pa moram priznat, da me je kar stisnilo, ko je reš pokazal prvo iglo za mešanje. bi kmal skup zlezla. Ah potem je pa z eno majhno prišel in kamen se je odvalil od srcauser posted image . držim pesti in mirno roko! Sicer sedaj me pika moj dragi, ker se sama bolj težko v rit. Itak pa je še tako zgodaj zjutraj, da napol spim, ko on to opravi. Ga moram mal pohvalt.user posted image

pika74 in goldy user posted image user posted image za smotano pošto! user posted image  za vajine bebike, ki se že lepo grejeta pri vaju.

Kaj je jutri aktualnega?....držim pesti!!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.10.2008 14:58:18   
bbpikica
jazzz27 sem pri Rešu čeprav sem mela v osnovi napotnico za GK in za mojga k Rešu. Pol so se pa plavalčki slabo odrezal pa ko je tale naš ata Reš še enkrat preveru kolk sm stara je tako paniko zagnal pa tolk me je napi... kot da se gre za njega. To je blo na en butast četrtek lanski september. Je reku ja nč čakat razmislte in če se odločte v ponedeljek začneva... men je pa skor srček vn padu! Kako pondelk to je čez tri dni jaz pa nč prpravlena, ja kako kaj pa zdaj? Na GK sm bla pa šele za sred oktobra naročena na prvi razgovor. Mal sm razmislila pa svojo G poklicala kaj ona misli in če bi mi napotnico za Reša dala se mi je smejala pa mi čestitala in rekla naj kar pridem po napotnico in da mi želi velik sreče. Eto zdaj sm pa že četrič trepetalka...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.10.2008 15:08:14   
anci banci
jazz27

hvala za vzpodbudo... sej z mojim sva se tud zmenila da mi bo dajal on
s čem se pa pikaš ti?
jaz bom mela menogon
a katera ve do kdaj se mora jemat superfact... do user posted image  al še kaj dlje?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.10.2008 15:41:01   
jazzz27
anci banci...ne vem kje si....če si pri Rešu imaš po vsej verjetnosti sprej suprefact. Dvakrat na dan na dvanajst ur. Jaz sem na menagonu in ti povem, da ni taka panika...sam ritica mal boliuser posted image user posted image .

bbpikica...uh se ti je pa full dobro izšlo, verjemi da bi se meni tudi zdel absurd. Že tako al tako se pripravljam na postopek skor dve leti, pa me še marsikatera stvar presenetiuser posted image user posted image . Tvoja G. je pa carica, da ti lepo zaželi srečo. Reš je itak kritičen do let, tako da takoj zažene paniko!!! To mi je po neki logiki zelo všeč pri njem.....poslušaj pa menda ti nisi punčara iz Vrhnike, ki je letos že četrtič v postopku?!?! a si bila mogoče v četrtek zjutraj v ambulanti pri Rešu?! Mene bo kap če ja!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 9.10.2008 15:42:03 >

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.10.2008 15:51:11   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

bbpikica...uh se ti je pa full dobro izšlo, verjemi da bi se meni tudi zdel absurd. Že tako al tako se pripravljam na postopek skor dve leti, pa me še marsikatera stvar presenetiuser posted image user posted image . Tvoja G. je pa carica, da ti lepo zaželi srečo. Reš je itak kritičen do let, tako da takoj zažene paniko!!! To mi je po neki logiki zelo všeč pri njem.....poslušaj pa menda ti nisi punčara iz Vrhnike, ki je letos že četrtič v postopku?!?! a si bila mogoče v četrtek zjutraj v ambulanti pri Rešu?! Mene bo kap če ja!!!!user posted image user posted image user posted image

jazzz27 ker četrtek? če misliš četrtek pred 14 dnevi pol ja. Zakaj?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.10.2008 16:18:53   
dajamaja
Olja, dečve!
Že cel dan se spravljam gor, da

čestitam Medreji user posted image user posted image

in vse ostale lepo pozdravim.

Pika in Goldy, škoda za žalostno pošto, ampak mi verjamemo, da bodo oni, ki se grejejo pri mamicah dovolj user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.10.2008 17:07:57   
želvica99
Zadnje dni je pa prav veselo tukaj, same dobre novičke in mam občutek, da še veliko lepih prihaja. Pika in Goldy sta mi zelo sumljive, da je to to, tko da nič sekirat za pingvinčke, saj imata user posted image  že pri sebiuser posted image user posted image

Mandreja ful lep rezultat hormonauser posted image user posted image

Jazzz pivo res pomaga za folikle, tko da akcijauser posted image

Gigi dons pa moj gozdiček odpadeuser posted image preveč dela za službo. Pa mal je treba pospravit, me čez vikend ni doma. Upam, da te neha bolet glavauser posted image Nisem vedla, da lahko tale Sup. tako sranje dela.

Goldy, a tebi je pa že slabouser posted image , hm, ja mislm, da bo to to.

Zarja, lubica, ti si eno tako srce, pa te tkole bolečina napade. Ampak vidim, da si dons že boljeuser posted image . Upam, da ti bo čas do testa hitro miniluser posted image

Shuka sem ti že na začetku težila, da nosečke dolgo spijo in evo zdj tebe, te že vodoravno vleče aneuser posted image Tale tvoj spreminjajoči trebušček so pa moje sanjeuser posted image , uživaj, ko ga gledaš.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.10.2008 17:13:42   
Goldy
Želvica99 - jaz sem takooo napihnjena, slabo jaaa, enkrat krčki, enkrat tako slabo user posted image , v glavnem ni da ni.

Jazz - pivo definitivno pomaga pri rasti foliklov, jaz sem imela v tem postopku na začetku ful male, pol sem pa v akcijo s pivom stopila.user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.10.2008 17:28:12   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Želvica99 - jaz sem takooo napihnjena, slabo jaaa, enkrat krčki, enkrat tako slabo user posted image , v glavnem ni da ni.

Jazz - pivo definitivno pomaga pri rasti foliklov, jaz sem imela v tem postopku na začetku ful male, pol sem pa v akcijo s pivom stopila.user posted image

user posted image user posted image user posted image kolk na dan? user posted image user posted image user posted image

bbpikica...mah kak četrtek, ser res ena kurauser posted image user posted image user posted image ....mislim v petek prejšnji teden!! Ah itak nisi bila ti. sem se z eno punco pogovarjala je tudi iz Vrhnike in je letos že v četrtem postopku!! sorryuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.10.2008 17:32:09   
Goldy
Jazz - ko sem videla, da počasi rastejo (v 10 dneh prej pa sem res 2x pila pivo), sem kar eno po eno pivo spila na dan, ponavadi brezalkoholno, pa tudi kdaj več in so zrasli.!!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.10.2008 17:44:49   
Grethy
Zarjica draga nisem jih še začela grickat ...

me pa že drugi dan tako "šraufa" v levem jajčniku, da kr ni res ... ne vem kaj se gre ... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.10.2008 17:49:43   
lana08
Drage moje,
končno sem prišla do računalnika. Foliklov veliko (cca 16 in nekaj drobiža) vendar morajo še zrasti, zato imam v soboto zopet UZ.

Kaj bi bila pa najboljša alternativa pivu??? zame je pivo user posted image

Mogoče bom imela pa user posted image  in ET na isti dan, juhuuu.

Res ste super user posted image  in si zaslužite user posted image .  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.10.2008 17:52:17   
Abra
Pa je blo jutranje pečenje pravo uspavalo user posted image da ne boste mislile, da sem zares. Striktno virtualno za vse vas drage user posted image

mandreja, upam, da sem ti čestitala, drugače pa še enkrat user posted image user posted image

Zarja pol uživaš? Na kak sprehod v tem sončku pa ne pozabi user posted image

Shuka, jaz pupo zelo različno čutim, včasih nonstop brca, včasih imam pa neki ur mir. Take fuzbalerske, kot ti, še nisem doživela user posted image

Gigi, štručke so bile vse polnozrnate user posted image belih jaz ne pečem user posted image samo rogljički so bili beli. Počutje kaj bolje? Že kaj špika?

Goldy in Pika, jaz upam, da zamrznjenčkov sploh rabili ne bosta. Pika jaz bi jim pa vseeno zatežila, če ti je G napisal, naj delajo ICSI. Pri Rešu po parih neuspešnih naredijo vedno ICSI, tudi če je super seme. Meni so to naredili v zadnjem postopku. Ne vem, če je to prevagalo jeziček na tehtnici, mogoče pa.

bpikica, si kaj kostanja nabrala? al to samo želvica dela?

Sabsa, ti pa kar 5 pingvinčkov user posted image to bo velika familija

Lara, že kaj slabosti? Ali je samo utrujenost? user posted image

Dajamaja, kaj pa vi4? Upam, da ste vsaj malo bolj na izi user posted image

Pija, Pikovit, Ledenka, Mišmiš ..... in vse ostale lep dan še naprej!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.10.2008 18:11:48   
bbpikica
Abra nč kostanja nisem nabral ga ni pa še jaz ga ne smem in pol je to tko.. če je vojna je vojna za vseuser posted image

Sabsa bravo za 5 pingvinčkovuser posted image

jazzz27 no pol sva pa zgleda dve iz Vrhnike v četrtem postopkuuser posted image

A se je reni že kaj javla? Je kar izginlauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.10.2008 18:24:05   
Rakica_80
Lahko me popravite na seznamu sem opravila pregled 1.10 in sem ful vesela, ker nebom rabila nobenih drugih preiskav kot samo hormonske preiskave, se pravi, sedaj grem 3 cikel v Leonišče dati kri in ponovno se moram zglasiti pri Dr. Pinterjevi 12.11 in takrat bom točno vedela kdaj grem v postopek , juhuhuuuu res sem vesela, še sedaj nemorem verjetuser posted image user posted image user posted image
Navijam za vse ostale da vam čim prej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.10.2008 18:25:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Drage moje,
končno sem prišla do računalnika. Foliklov veliko (cca 16 in nekaj drobiža) vendar morajo še zrasti, zato imam v soboto zopet UZ.

Kaj bi bila pa najboljša alternativa pivu??? zame je pivo user posted image

Mogoče bom imela pa user posted image  in ET na isti dan, juhuuu.

Res ste super user posted image  in si zaslužite user posted image .  

lana kje si v postopku? Vov...16 je pa kar lepa št., kolk pa so velikosti? Očitno so kar lepi, če imaš že v soboto UZ.

punce jaz alkoholno pivo sekam, meni je brezalkoholno tako, kot če bi vodo iz školjke zajelauser posted image ...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.10.2008 18:35:15   
arneja
Pupike,

sem bila danes pri atu Rešu in je bil klepetavast, da je bilo kaj user posted image . Sem bila cele pol ure notri. Sem dobila Klomifen pa Aglurab, pa za Medrol sem mu zatežila, pa je rekel, da mi bo dal vse, kar je možno, da ne bom rekla, da česa nisem dobila user posted image . Da bi rekel ne edino, če bi za kaj neprimernega prosila user posted image . Da pa Medrol sicer daje puncam, ki imajo veliko dobrih zarodkov, pa se potem vseeno ne obdržijo.

Koncesij seveda ni, tako da po novem letu spet Menogon pade - mi ne diši najbolj, ampak itak ne bi mogla celo leto na koncesijo čakati. Za koncesijo sva se pa zmenila, da štiri enote Gonala dobim (sicer upam, da ne bo potrebno, da bo že pri Menogonu uspelo user posted image ), glede na to, da sicer tako malo celic pridelam.

Sem si kar na listek napisala, kaj vse mu moram reči user posted image . Pa vprašala sem, če bi bilo bolje en zarodek zunaj pustiti, da bi videli, če se bo razvijal naprej. In on, da ga bi potem žrtvovali, sem pa rekla, ja, bi pa vsaj vedeli, ali je v tem problem, da se zarodki ne razvijajo naprej. Pa on, da ga ne more v nedogled gledati, kako se razvija, pa da je maternica najboljši kraj za zarodek, pa sem rekla, saj ne v nedogled, do petega dne, kot ostale, pa on, ja, do petega dne pa že.

Je pa rekel, da me že po glasu po telefonu spozna in si reče, joj, spet ta kliče user posted image . Sem rekla, pa še zavijate z očmi zraven, ne user posted image ? Pa će ima imena vnešena v mobija, pa je rekel, da ne, da me pač spozna user posted image .

Potem jaz, če se nam še splača vztrajat, pa on, da smo kot vrhunske športnice, da se trudimo in trudimo in treniramo, ampak nikjer ne piše, da bomo do rezultata prišle. Pa do Prage in tistega, če bi donersko celico s plavalčki od mojega oplodili, bi sigurno otročka dobila, sva tudi prišla user posted image . Pa sem rekla, da zaenkrat verjetno še ni sile, pa on, ja, koliko boste že stari, 33? Pa jaz, figo, 36. Sva se zdajle z mojim ravno spet pogovarjala, koliko bova že stara, ko bova otročičke imela user posted image . Mah, bolje pozno kot nikoli.

Sem pa valja še zatežila, da je ravno 14. dan ciklusa in da me zanima, če tudi naravno kaj pridelam in sem spet čudežno palčko fasala user posted image , in imam na levi strani en folikel, velik 18,5 mm in je ata rekel, da bo jutri počil user posted image . Ampak seveda spet takoj opozoril, da ne vemo, če je notri celica, da mogoče je samo cista. Sem kar odmislila tisto, da je mogoče samo cista in sva s sončkom že veselo prejle tisto zadevo - ata na mamo - vadila user posted image . Pa endometrij sem imela 9,4 mm. Je bilo z injekcijami precej bolje, ampak se mi tudi tole ne zdi tako slabo. Kaj pravite user posted image ?

Sem pa že vstala in šla k vratom, ampak ata je kar nalagal in nalagal, potem mu je na pa na srečo mobi zvonit začel user posted image .

Aja, pa rekel je, da je on raje malo bolj negativno govori, ker sicer bi kdaj še kakšna k njemu prišla, mu dala nož na vrat in zagrozila, kaj ji je nemogoče obljubljal user posted image . Sem mu pa kar rekla, da včasih malo pretirava, da ni treba biti tako negativen.

Ga je bilo pa fino spet malo videti user posted image . Bo pa še doooolga do januarja user posted image . Sem sigurno še pol stvari pozabila napisati, ko je toliko govoril user posted image .

Zdaj vas pa še malo preberem. Jaz kar upam, da bomo kar po domače kaj pridelali user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.10.2008 18:44:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Zarjica draga nisem jih še začela grickat ...

me pa že drugi dan tako "šraufa" v levem jajčniku, da kr ni res ... ne vem kaj se gre ... user posted image user posted image user posted image

ja teren se pripravlja......user posted image user posted image user posted image ...draga malo te morjo v kondicijo spravit.

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.10.2008 18:46:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08
Drage moje,

samo, da ne bo kake hiperce. Čuvaj se, dosti tekočine pij.

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.10.2008 18:49:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Ga je bilo pa fino spet malo videti user posted image . Bo pa še doooolga do januarja user posted image
Jaz kar upam, da bomo kar po domače kaj pridelali user posted image .

obe varianti sta odlični!!!!!!!!!!! Bo vsaj veselo do januarja. pa še Božiček je vmes....da mu ne bosta pozabla pisat.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.10.2008 18:51:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Jest sem čarovnica tko al pa drgač user posted image user posted image user posted image user posted image   in sem pogledala user posted image in mi je kugla rekla, da je to to!user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.10.2008 18:53:54   
arneja
Aja, ko sem šla iz tiste stavbe sem pa še enega znanega tipa zagledala in mi je šele čez čas potegnilo, da je Rešev Žan. Je bil skorajda neprepoznaven v civilu user posted image .

Pa za eno punco, ki je bila takrat na punkciji, ko sem bila jaz na ET-ju, sem mu rekla, da ji je uspelo, pa on, da ne ve, katera (čeprav sem mu kar nekaj orientacijskih točk dala), da nas vse pomeša user posted image . Pa da kako vem, da ji je uspelo. Sem rekla, ja, se slišimo, ne. Ajajaj, naš ata user posted image .

Zarja, veš, da bova pisala Božičku user posted image . In tvoja navihančka user posted image ? Ti še krčke povzročata? Danes mi je mami dala kup domačih jabolk in sem se takoj spomnila na tisto: Pet jabolk na dan, pripelje otroke k nam user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.10.2008 19:02:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Zarja, veš, da bova pisala Božičku user posted image . In tvoja navihančka user posted image ? Ti še krčke povzročata? Danes mi je mami dala kup domačih jabolk in sem se takoj spomnila na tisto: Pet jabolk na dan, pripelje otroke k nam user posted image .

a moja navihančka? Kaj pa vem. Je že tolk znakov blo pred ET, da jih zdaj sploh ne šmirglam. Navijam, da sta se oba pikeca prijela in da pridno rasteta.
Za jabolka pa ja, no vseh 5 na dan ne uspem me preveč zvija....user posted image user posted image user posted image , je pa možek spekel jabolčno krostato po navodilih šefa in je to to.

Draga imam veze na pošti, bom zazihrala, da tvoje pismo pride do Božička. Si pa itak pridna, tak da te najde na seznamu pridnih otrok, a ne?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?