|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
9.10.2008 19:06:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Shuka sem ti že na začetku težila, da nosečke dolgo spijo in evo zdj tebe, te že vodoravno vleče aneuser posted image Tale tvoj spreminjajoči trebušček so pa moje sanjeuser posted image , uživaj, ko ga gledaš.
Želvička - trebušček tebe še čaka in tudi sama boš v tem lahko uživala, slej kot prej se ti bo to zgodilouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.10.2008 19:08:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, jaz pupo zelo različno čutim, včasih nonstop brca, včasih imam pa neki ur mir. Take fuzbalerske, kot ti, še nisem doživela user posted image

Glede na te fuzbalerske brcike mam čedalje bolj filing da bo fantek, al pa kaka boksarska pupa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.10.2008 19:08:46   
lara light
Arnejči, ti imaš res neverjetne zgodbe z Rešem...hvala za opis, me je zelo zabavl!user posted image  Upam, da bo Božiček prijazen, še prej pa je Miklavž...kdo ve, mogoče bo pa ravno ta 18,5 pravi, navijam zlata moja!user posted image

Zarji, pridna si vidim, lepo počivaš in si manj tu (pred pc-jem)...ja otroci delajo svojeuser posted image , pridno jih cartaj še naprej!user posted image

Pika in ostale trepetalke, kako gre? Božat se pridno...user posted image

Abra, vsake toliko imam malo slabosti, kratkotrajno neko neprijetnost v želodcu...pa kaj popijem, pojem in mine. Nič bruhanja. Počutim se fajn, utrujenost manjša, le bolj švoh se mi zdi, da sem...saj, pri vsem tem počivanju...jaz nikoli v življenju nisem recimo popoldan sedela na kavču ali kaj šele spala, zdaj pa kar pogostouser posted image . Mislim, da se širim prehitro, vse hlače me tiščijo, bo treba malo usta, s tistim zidarskim širokim trakom, zalepituser posted image

Lepotičke, en super večer!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.10.2008 19:11:51   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Shuka sem ti že na začetku težila, da nosečke dolgo spijo in evo zdj tebe, te že vodoravno vleče aneuser posted image Tale tvoj spreminjajoči trebušček so pa moje sanjeuser posted image , uživaj, ko ga gledaš.
Želvička - trebušček tebe še čaka in tudi sama boš v tem lahko uživala, slej kot prej se ti bo to zgodilouser posted image

O, želvica, kako lepo si napisala, sladke sanje imaš...kot pravi Shuki, naj se ti čimprej uresničijo!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.10.2008 19:17:41   
lara light

Shuka, jaz pupo zelo različno čutim, včasih nonstop brca, včasih imam pa neki ur mir. Take fuzbalerske, kot ti, še nisem doživela user posted image

Glede na te fuzbalerske brcike mam čedalje bolj filing da bo fantek, al pa kaka boksarska pupa user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image  

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.10.2008 19:18:05   
Shuka
Arnejči - tudi jaz sem se ob tvoji zgodbi zabavala, kr nekako me nostalgično pritegne z mislijo, ko sva midva k njemu hodila, sam vi ste že skor na TI z atom, kar je prav in lepo, da ste se tako odkrito pogovarjali.
Vidva kar pridno user posted image , saj veš kako pravijo, nikoli ne veš user posted image in jaz navijam za to, da je foliklček poln in da ni cista, pa da vama naravno rata user posted image

Drži se in ostani tako pozitivna še naprej, ker taka si najboljša. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.10.2008 19:19:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image
user posted image user posted image user posted image  
Larči lubica, čaki se ti čaki, ti boš mela dva razgrajača v sebi, te bom z veseljem brala o tvojih brcikahuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.10.2008 19:40:07   
lana08
Jazz27 veliki naj bi bili do 15mm.

Zarja a si imela ti hiperco? Saj poizkušam čimveč piti in se nalivati z vodo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.10.2008 19:41:18   
lara light
O, shukica mojauser posted image , ne moreš si mislit, kako si želim...ravno danes sem govorila z eno nosečko dvojčkov, še kak teden ima do konca in je super...zredila, če se temu lahko tko reče, le 10 kg, počutje fajn...skratka lepa nosečnost.user posted image  Take si vsi lahko samo želimo...bodi fajn lepotička moja!
Grem zdaj se mojemu malo posvečat, danes je bil nadpovprečno priden!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.10.2008 19:48:51   
arneja
Shukica, ne vrti me preveč, nama bo slabo user posted image . Z atom mi je pa prav zabavno. Tudi, če me nakuri, mi je smešno. Je danes seveda zahteval mapco, da bi k slikcam nekaj napisal, in je seveda, čisto po Murphy-ju, nisem imela s sabo. Pa sem preživela, je pa precej godrnjal user posted image . Je pa super o tvojem malem fuzbalerčku oz. mali boksarki brati user posted image .

Zarja, se priporočam za tvoje veze na pošti user posted image . Khm, upam, da sem med ta pridnimi otroki user posted image .

Lara, me veseli, da te je zgodbica zabalvala user posted image . Vem, da si ga tiste, ki ga poznate, kar predstavljate, kako kakšen stavek pove user posted image . Ti pa zdaj kar počivaj, imaš le dva pikeca user posted image .

Punčke, mi ne uspe za nazaj vsega prebrati, tako da vam čestitam za nalulane pluske, veliko foliklčov, veliko celic, in veliko embrijčkov, tudi zamrznjenih user posted image .

Kajsica, zate sem prepričana, da bo tokrat uspelo user posted image .

Dajamaja, zate sem pa hotela atu Rešku danes reči, da upam, da bo pri eni punci tri srčke zagledal, pa sem se potem raje v jezik ugriznila, da ne bi še vohuniti začel, kako vse to vem. In se potem registriral tukaj kot Folikel in Mlinček user posted image . Kaj pravite, kakšno ime bi si nadel user posted image ?

Grem zdaj tv gledat. Objemčke vsem user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 9.10.2008 20:01:04 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.10.2008 19:58:28   
arneja
Samo še tole, ker sem prejle narobe napisala: na DESNI strani imam folikel. Tako kot nazadnje. Kaj ne pravijo, da se enkrat iz enega, drugič pa iz drugega jajčnika sprosti user posted image ? Kaj je zdaj to, da v levem jajčniku kar nič, že drugič user posted image ??

Zdaj pa res grem. Dobro spite user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.10.2008 20:05:18   
lučka 25
Arneja, ti si carica. Ti znaš apa res našega ata Reša v dobro voljo spravit. Jaz ga bom pa v torek klicala, kako in kaj je sedaj z mano, ko sem imela vse tako zmešano. Me je naročil za novebra na koncesijski postopek, pa me zanima, a je to sedaj dobro po vseh teh krvavitvah, al raje prestavi na december. Upam, da bova vsen še leos šla lahko spet v postopek.

Lara, nič bat, bo vse v redu. oš lepa in okrogla okol bušija, pa user posted image  user posted image  ti bosta lepo polepšala vsak dan posebej še naprej. user posted image

Zarja, še malo pa bo veseli dan, ko boš zagledala user posted image user posted image . Jaz čutim, da bo tako.

Shuka imaš ZS.user posted image

Želvica, so otročki pridni? user posted image  Moji so sedaj že zelooo pridni.

Gigi, kako kaj špike. Navijam za čim več lepih foliklov. user posted image  user posted image  user posted image

Kajsica, kako si pa ti kaj? Počutje v redu? user posted image

M(i)linčka user posted image , se pa gotovo s svojim Mlinčkom stiska. Super.

Daisy, a te je folikel čist izmučil, da te ni nikjer za zasledit. user posted image

Pija, a tebe je pa služba čisto okupirala, pa še bacili zraven. Naj se čimprej vse uredi.

Ma saj vem, da sem jih še noro veliko spustila, vsem lep pozdrav, veliko sreče pri špikah, rasti foliklov, čakanju na pozitivne teste in ponovne postopke.

Jaz namenoma nisem preveč govorila kako je z mano in mojimi krvavitvami, saj vsakič, ko sem se pohvalila da je vse super, je bila potem štala. Bom vseeno povedal, da sem v redu, jutri še zadnji dve KT pojem, v soboto pa računam na user posted image , ker sem tako napihnjena kot en balon. Bo pomoje kar eksplodiralo vse ven.

Me pa sedaj dva dni ne bo, ker grem s službo na morje, na izlet. Gremo za cel avtobus sami mladi prosvetniki s šole si mal možgane spočit in uživat. Bom kakšen morski sončni žarek poslala še vam.user posted image  V nedeljo se pa spet kaj beremo in tipkamo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.10.2008 20:06:53   
bbpikica
Punce sem zdele na POP TV reklamoza sobotni film vidla JUNIORuser posted image  ja če je pa švarciju rataluser posted image  pa niuser posted image  da ne bo tudi nam heheuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.10.2008 20:32:56   
gloria
oj žabiceuser posted image user posted image user posted image .....skoz sem z mislimi z vami ampak nimam časa računalnika prižgati....če me ne bi danes sonček mal v rit brcnilauser posted image .....
....danes ma Nik en mesec in je čudovit otrok sam ko so se krči prestavilil že na dan nima ih sam ponoči in takrat je pa sam mamina ziza v tolažbo....včeri smo imeli že prvo posvetovalnico in je vse ok,zdej ma že 5 kg. in 56 cm.(80 dkg. in 4 cm.je dobil)....tak da lepo dobiva glede na to da ga sam dojim brez kakih dodatkov hb....
...držim pesti prav za vsako da zagleda tisti magični ++++++++......moje nosečke kako steuser posted image .....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.10.2008 20:46:16   
baci
dober večer vsem

no da se pofočkam,sem malo za nazaj brala,pa vas ne dohajam

naj povem vam,da vsem ki ste nalulale +,čestitamuser posted image user posted image

ter vsem ki grejete iz srca držim pestiuser posted image user posted image user posted image

ostale pa lepo porihtajte jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

navijam za vse

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.10.2008 20:48:57   
gloria
user posted image   

....Nik in njegov medekuser posted image ...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.10.2008 20:53:03   
netka34
O, Gloria, kako lepo te je brati!!!
Pa lupčka Nikcu od tetke Netke!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.10.2008 20:53:46   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image   

....Nik in njegov medekuser posted image ...

Medvedek in medko!!

Sladki mali je!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.10.2008 21:03:54   
netka34
Ufa pupe.... Al večerjate, al se tušate, al kavčate, se crtate???

Nobene ni...torej grem še js...na čik, pod tuš, na iglo in spat!!

Bay bay do ju3!!user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.10.2008 21:10:18   
gloria
netka je dobil lupčkauser posted image .....za tebe držim 100% pesti....prekmurka me skoz sprašuje za te in te pusti lepo pozdraviti....drži se...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.10.2008 21:14:02   
baci
lepo spite

nočko vsem

pusika malemu Niku!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.10.2008 21:15:53   
gloria
baci sem mu dala user posted image

...vas zapuščam me že kličeuser posted image ....se beremo juter...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
   Oktober IVF/ICSI
9.10.2008 21:49:43   
Kruce Fiks
Hvala vsem, posebej še Abri! Mi je sedaj marsikaj bolj jasno! :P
Meni sicer tak nastop ne pride do živega, sem tudi jaz v zdravstvu in mam takih "potentnežev" precej okrog sebe... :?  Ženo je pa dejansko sesulo!  :cry:  Človek rabi kar precej da se sprijazni z nastalo situacijo, jo sprejme in se poda na to pot, nakar ti jo tisti, na katerega polagaš vse in od katerega pričakuješ podporo zatre v kali.

Nama je sicer dejal, da če bo vse OK, bi lahko naslednji mesec že poskusili... Pustimo se presenetiti in počakajmo  :wink: 
LP, pa se pišemo!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.10.2008 21:51:50   
womanpolice
Shuka, Ledenka, Bbpikica, sonček33, Gigi... verjetn še ktero pozabila user posted image Hvala vam.

Gigi... ja sm
jst tud bila vesela, veš, da je vse ok. No, danes nism nobenga pira spila, bom pa jutr jedla jajčka (bljek) in spila en pir (kakšno trpljenje)

PIKOVIT... Dej, dej... če je pa res! Jst po resnici povem...

PUNCE, RAZPISUJEM TIRALICO ZA MISMIS.... NAJTE MI JO, DA JO ZA UŠESA........

MISMIS spet si pozabila name... 15.10. imam UZ user posted image user posted image user posted image HMMMMM.... Našeškala te bom....

KAJŠICA vas vse pozdravlja... Po tem utrogestanu je tko zaspana, da cele dneve kr na kavču predrema.... Držim pesti za njo

in SEVEDA ZA TISTE, ki že trepetate, in ki boste... čimveč pluskov.............. vsem!!!!!!!!!!!!!!1

TO je za danes vse, saj sm šele prejle prišla domov, in se gremo zdajle pod tuš potem pa user posted image user posted image user posted image dokler še lahko...

p.s. danes sm mojmu še kupila Q10, seb pa samo cinkove, magnezijeve in še ene šumeče tablete ter cimetov čaj.... Zdaj pa ga bom filala...... z Maco in Q10

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.10.2008 21:52:07   
lučka 25
Kruce Fiks, naj vama kmalu uspe in naj se vama nikoli več ne ponovi ta neprijetna izkušnja.

Jaz za enkart še nisem imela slabe izkušnje z Rešom, ampak nikoli ne veš kaj in kdaj te kaj doleti, Moraš boiti pripravljen na to in kot so rekle punce. skozi eno uho notri in skozi drugega ven.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?