Soncnica Sandra ***
|
Dober večer mačkice in vaši hroščki! Evo za mamo je en dooooolg dan. Sva danes z Manco mojo mami peljali v LJ k otropedu. In seveda smo se takooooooooooooooooooooooo načakali da bi kar pop človek. Je imela uro ob 10.30uri, na vrsto pa prišla ob 12h. Potem so jo še 1x poslali na rentgen kolena in potem nazaj na čakanje pred ambulanto . No uglavnem od doma smo šli ob 9h zjutraj, domov pa smo prišli par minut pred 15 uro . Uglavnem tole naše zdavstvo je kot že vsi vemo čisto v K . Moram pa pohvalit našo Manco, saj je bila super pridna. Na poti do Ljubljane je malce popančala, potem pa na poliliniki držala cela ambulanto pokonci in v dobri volji. So jo vsi občudovali kako je velika in razvita za slabe 5,5meseca. No po uri in pol čakanja sva šli midve malce na sprehod po poliliniki in se odločili, da greva v okrepčevalnico na kavico, Manca pa na svojo porcijo skuhanega in spasiranega jabolčka, ki ga je mamica pripravila že prejšnji dan. In kaj ugotovim? Da se ne da normalno priti z vozičkom do okrepčevalnice. Potem pa sva šle kar z vozičkom po stopnicah (mami je malo pizd ker je vedela, da bo mogla nazaj gor nesti voziček+Manco), pa naju je na poti dohitel en starejši gospod(mislim, da je bil celo zravnik), ki nama je pomagal nasti voziček. In glej ga vraga, ko sva šli nazaj, se jaz ravno pripravljam, da bom dvignila vozek, pa slišim: no fino da smo se spet srečali. In nama je pomagal še na poti navzgor. Uglavnem ne vem njegovega imena, ampak ISKERNA HVALA gospodu, ki nama je pomagal po stopnicah, ker kar sem videl pri ostalih, bi se rajši Drek (z veliko začetnico) pisali, kot pa da bi pomagali mladi mamici po stopnicah z vozičkom. Pa ne da bi rabila pomoč, tudi sama bi zmogla, ampak vidiš kako je folk brez olike . ... nimam komentarja ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|