emina83
|
Ajda vse najboljše za tvoj rojstni dan evo, pestke za Tinko in Lyro Polynesia, jap, moja skleroza, veš, ni bilo nalašč , no, pa takole: Tekočino raztopimo 2%v vodi z priloženim zamaškom (tem prozornim na vrhu) do prve črtice v 1l vode, do druge črtice v 2,5l vode. že oprane artikle namočimo v raztopino in pustimo stati 30 minut. z umitimi rokami odstranimo stvari iz ratopine in jih splaknemo pod tekočo vodo.tekočina je brez okusa. sterilizacija s to tekočino zadošča vsakih 24 ur pri vsakodnevni uporabi stekleničk in dud. evo, prepisano s flaše. namočiš lahko vse kar želiš sterilizirati( stekleničke, dude, žličke, kozarci, izdelke za masiranje dlesni, plastične igrače....) joj, jst sem pa tolk hepi, sem ravnokar pripravla lupinico in košaro za našga . sem dva dni nazaj vse oprala, zdej sem pa nazaj sestavla in se mi tak fajn zdi, res . tak je luštno za pogledat. cotke mam tud že pripravljene, torbo za v P tudi, posteljnina je oprana, zlikana, edin kinderpet še moj mora prefarbat (v soboto) in pol še to skup sestavim in sem feeertik . ups, jogi še morm kupit za Ajšo za tavelik kinderpet. ravnokar dobila obiske, se tipkamo kasnej...
|